Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 11 минута, Ćiriličar рече

@Вилер Текс Нестор и МИ не мисле подржавати власт у супштини града, него у одбрани ако буде нека револуција....рекао је Нестор да ће тад апозвати свој еприсалице на улицу. Доведу 100 000 људи и премлате багру и свако својој кући. Мада не знам колико је то паметно, јер тада могу снајпери да раде ко у Кијеву.

Ја сам схвати да ће ући у власт или дати мањински подршку.

Ово друго би било катастрофа, баш оно што душмани желе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Н И Н Е рече

Права реч је тролови.

Права реч је кад заиста налетиш на таквог човека, овако је само парола и оличење немоћи онога ко етикете лепи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Права реч је кад заиста налетиш на таквог човека, овако је само парола и оличење немоћи онога ко етикете лепи.

Како год. Док могу да их ставим на листу за игнорисање ја сам миран.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Вукашин рече

@Вилер Текс

То је најодвратније од свега - искористи највећу трагедију за политичку борбу и назив покрета.

После видиш Бјелогрлића који се бори против насиља :D

Пази сад:

Па пази сад:

WWW.DANAS.RS

Koalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je danas da je "režim Aleksandra Vučića još jednom...

Јел се мени господин Миливојевић привиђа или ови кажу да је господин Миливојевић хулигани кога је власт послала?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Н И Н Е рече

Зато што изгледа немаш аргументе него шупљу причу брате. Лепо сам те питао, ћутиш. И још си ме прогласи за трола.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Н И Н Е рече

И ово је школски пример менталитета: Ко друкчије каже, клевеће и лаже.

Не признаје се аргументација, жив човек који је по својим убеђењима и слободној вољи износи него се свима лепи етикета која расчовечује.

И онда се то покрије причом која гласи: против насиља, за нормалност и остале смути и проспи приче.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вилер Текс рече

Зато што изгледа немаш аргументе него шупљу причу брате. Лепо сам те питао, ћутиш. И још си ме прогласи за трола.

ko gubi ima pravo da se ljuti. treba njih razumeti, nije im lako....evo vec 10-15 godina lazu, vredjaju, ruse i ne uspevaju da slome Srbiju..

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Bilbija рече

ko gubi ima pravo da se ljuti. treba njih razumeti, nije im lako....evo vec 10-15 godina lazu, vredjaju, ruse i ne uspevaju da slome Srbiju..

Је л' ово на мој рачун, да ја ломим Србију? Срам те било. Само диктаторе желиш на власти јер мислиш да смо марва. Гарант си плакао кад је Тито умро.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Ја сам схвати да ће ући у власт или дати мањински подршку.

Неће. Генерално МИ су за нове БГ изборе. Наравно да неће на штету државе/града, али неће дати подршку СНСу. Не слажу се са влашћу у многоме али сматрају је легитимном, и бориће с епротив ње, али кроз институције. А ако неко нападне државу, као ови, онда ће је бранити - политички (а ако треба и физички).

Они нису ни за то да се ради насиља распишу нови избори, него све легално - кад се објаве резултати, кад се не моне скупити већина, тада расписати нове. Не што иви манијаци нападају, него што нема већине. Ови јадови сигурно неће нове изборе, јер би имали мање гласова. МИ би драстично порасли у новим изборима у БГ.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Неће. Генерално МИ су за нове БГ изборе. Наравно да неће на штету државе/града, али неће дати подршку СНСу. Не слажу се са влашћу у многоме али сматрају је легитимном, и бориће с епротив ње, али кроз институције. А ако неко нападне државу, као ови, онда ће је бранити - политички (а ако треба и физички).

Они нису ни за то да се ради насиља распишу нови избори, него све легално - кад се објаве резултати, кад се не моне скупити већина, тада расписати нове. Не што иви манијаци нападају, него што нема већине. Ови јадови сигурно неће нове изборе, јер би имали мање гласова. МИ би драстично порасли у новим изборима у БГ.

Онда они много маштају.

Управо траје покушај напада на државу, хвала Бог ћу килав, али они својим маштањем и меодлучношћу могу дати нову шансу антидржавним снагама.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Онда они много маштају.

Управо траје покушај напада на државу, хвала Бог ћу килав, али они својим маштањем и меодлучношћу могу дати нову шансу антидржавним снагама.

Jao tebe...pa sta da rade? Izbori nisu zavrseni. Osudili su brutalno te jadove. Najavili su pre nemira da ocekuju ovo. Sta da rade oni, da nose Vucica na rukama kroz BG, sta? Ljudi se odgovorno ponasaju. I javno su rekli da su UZ drzavu u ovakvim scenarijima. Ako drzava zatrazi od njih, i svih, u ne daj Boze eskaliranoj situaciji (vanrednoj) da pomognu pomoci ce. Kud ces vise?

Vidis Jovanovica DSS, vidis i Boska i Milicu...verujem da Milica i Bosko i vole ovo. Ne vole da eskalira ali vole.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Jao tebe...pa sta da rade? Izbori nisu zavrseni. Osudili su brutalno te jadove. Najavili su pre nemira da ocekuju ovo. Sta da rade oni, da nose Vucica na rukama kroz BG, sta? Ljudi se odgovorno ponasaju. I javno su rekli da su UZ drzavu u ovakvim scenarijima. Ako drzava zatrazi od njih, i svih, u ne daj Boze eskaliranoj situaciji (vanrednoj) da pomognu pomoci ce. Kud ces vise?

Vidis Jovanovica DSS, vidis i Boska i Milicu...verujem da Milica i Bosko i vole ovo. Ne vole da eskalira ali vole.

Није јао, већ та изјава ми смо уз државу а нећемо да урадимо један конкретан корак, тј само подршку мањинској градској власти, да би избацили из игре антидржавне снаге, не значи ништа.

Тек идеја извођења својих присталица је глупост.

Можеш ли мало без тих крајности " да носе Вучића на рукама".

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Н И Н Е рече

Је л' ово на мој рачун, да ја ломим Србију? Срам те било. Само диктаторе желиш на власти јер мислиш да смо марва. Гарант си плакао кад је Тито умро.

Ја сам те лепо питао за мишљење о ломљењу и рушењу. Ћутиш и причаш на свој начин: ко друкчије каже, клевеће и лаже. Толико о Титу и диктатури.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Н И Н Е рече

Како да приметиш да се неко појавио кад га ови твоји (СНС) провуку кроз блато чим осете да им је претња? Имају медијску машинерију, тролове на интернету и криминалце ако треба неко да се пребије. Како мислиш да ћеш да чујеш за било кога?

Сад нешто размишљам, пошто све доживљавам кроз Божију вољу.

Ако је стање такво како си ти рекао, то значи да су препреке огромне.

Ако се појави неко ко буде довољно способан да превазиђе све те препреке и наметне своју реалност, то значи да ће Србија у у рекордном времену постати Швајцарска .

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne razumem ljude kao ti @Вилер Текс- ili/ili. Pa sta bi ti hteo od ljudi? Ne razumem?

Oni nikoga ne izvode i nece izvoditi. Ali ako treba izvodice - ne daj Boze da treba, to znaci skoro gradjanski rat onda. Ljudi su JASNO rekli da ce braniti drzavu i to je to. To je ogromna podrska DRZAVI ne tim sto ti govoris. Kavo je vreme dosle da razumni ljudi od cnog vide belo.

SNS je protiv ovih jadova. DSS se izjasnio, iako su licemeri da su protiv demostracija. SPS takodje. MI takodje, najostrije se izjasnio. I eto kud ces vise, to ti je 80% ljudi i partija PROTIV ovih nasilnika. TO je podrska. Znas li ti sta znaci politick apodrska bez da dizes ruku u skupstini ko navijen? To znaci politicka podrska za to-to-i-to (konkretno za demonstacije).

Nije podrska samo politicarenje oko glasova i poslanika.

А u skupstini ce iznosti svoje predloge i naravno glasati ZA one koji su u skladu sa njihovim politickim stavovima. Lice li ti oni na nekoga ko ce opstruisati neke dobre projekte? Nece da budu pod sapom SNSa i sta je tu problem? Oni ce smeniti SNS sa vlasti za izvesno vreme, ili kad ojacaju praviti koaliciju sa SNSom ali kada budu bili u poziciji da uticu na vlast.

Sta Dacic utice na vlsat? NISTA! Utice tao sto Vucic vodi sve a oni dobiju mesta direktora i ministara i to je to. To MI nece. Oni hoce u vlast da menjaju drzavu, ne da dobiju fotelje. Sto ce u koaliciju sa SNSom ako ce SNS voditi svoju politiku, i kad su mali da ispregovaraju bilo sta.? Pa onda su mogli i da se uclane u SNS i to je to. Ko i svi preletaci.

Uzmi Sapica. OK momak, dosta uradio na NBG, imao svoju partiju od 4-5% i utopio se u SNS da bi bio gradonacelnik.

Eto ad je Vucic nudio MI da dobiju gradonacelnika, ustvari hteo da kupi njihove odbornike. Javno izreceno, cifra 6-cifrena. To je Nestor rekao u Medija crntru javno. To su jako prljave igre. PREprljave...i SNS se ne libi toga uopste.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...