Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Зашто се ти толико страсно бориш против крађе у Србији

Ja stvarno ne rayumem neke qude pa ni tebe, koje smatram normalnim, dobrim ljudima.

Kakvo je to ptanje? Kao kad bi neko dosao u prodavnicu, pa i dosao i ti. I sad pitas coveka: A sta radis ti u prodavnici?

Ja se UOPSTE ne borim ni protiv koga ni protiv cega, ne mogu se sa sobom izboriti. Ovo je forum. Na tom forumu je tema o izborima u Srbiji. I na toj temi ljudi pricaju o izborima, stankama, vlasti, opoziciji - i tako i ja! Jesam dao jasan odgovor na tvoje pitanje? Nadam se da jesam.

I onda svuda kradu. Ma NIKO ne spori to, i sve sto ste izneli, muceniku sitaciju predsednika, okupaciju i sve drugo. Ali to nema veze sa kradjama i korupcijama. Nikakve niti pravda kradju. Ja pricam sa ljudim o problemima koje smatram vaznim. Mozda je bolje da ja tebe bitam zasto si se toliko napalio na SNS i ko god rec progovori sasecas, kritikujes, predvidjas mu strasni SUD. Drugi opet savetuju duhovne lekove, post, molitvu i sl. To je BUDALASTINA!

Otvorio si temu na temi se prica. Kontest, konkretno moje price je KRADJA. PRLJAVA, PODLA, JADNA, podmukla kradja. I kave to ima veze sa revolucijama, duhovnoscu, borbama, postom, i sta sve niste izbubali ovde.

GDE je Vucic u mojoj prici? Pa NE MOZE da ne zna za ovakve pojave, i to mu zamerim.  I sta sa tim? Ne pitan ja tebe jesi jeo vrucu pogacu, jesi budista, jesi boljsevik - pricam u kontestima zadanim.

A sta, ako neko ne zivi u Srbiji nema pravo biti na forumu srpskom? Nema pravo da ima misljenje o predsednikovoj politic? Ne razumem.  Rekao sam da nisam mogao da zamislim da se ORGANIZOVANO krade u SNSu....ne da se krade, nego se PLJACKA u milionima. I sta sad: "Ma to rade svi, nemoj z*jebavati, to ide uz vlast, nezamenjljivu vlast"! Kavi su to zakljuci?

Подели на овим сајтовима

Ukrade neko milion, 2, 3, 5 miliona evar narodnih para i covek kaze: a, joooj, super vlast, nisu ukrali 100 miliona, pa svuda se krade. :))

Prosto da covek ne poveruje ni svojim ocima ni usima...

Подели на овим сајтовима

ODYSEE.COM

Briselske sporazume proglasili bismo nevažećim, jer ih Priština ne ispunjava već deset godina, a KiM bi trebalo proglasiti okupiranom teritorijom. Srbija bi trebalo da sačeka do iduće...

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Ајде скрати причу па реци за кога да гласамо да нема крађа, а притом и пре свега да одржимо национални стратешки интерес? Само немој да ми говориш за Павића јер очигледно не прелази цензус и не би тебе ни примио у странку јер калкулишеш против Руса.

Ти ми звучиш као она жена из Јеванђеља што је на сва уста викала истините речи, викала чињенице, а уствари је све била карикатура и демонска подвала. Питај твоје са Бирна кога ће да бирају да оборе Вучића да би било боље код нас? Било би као што си рекао.

Био би улазак у НАТО чим би нам запретили стварним ратом, биле би санкције Русији да би боље прошли, а онда би Косово отишло неповратно, Срби из региона би били још расцепканији, јер шта ћеш, ко са ђаволом тикве сади знаш како се пролази.

Уместо да гледаш, ајде да не причам срамота је, али како да ти не кажем, уствари рећи ћу ти првом приликом приватно. Лако је теби. Читам шта пишеш и не могу да верујем. Ти би све пу зека из далека. И такве као ти није срамота.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Ајде скрати причу па реци за кога да гласамо да нема крађа,

Pa ja nisam partijski aktivista (kao neki???) da pozivam (kao ti) ljude za koga da glasaju.  Glasanje je licna stvar, zasto bi ja to javno govorio? Neka glasa za koga ko hoce. Nisam ni savetnik drugima. Nisu ljudi debili da im ja ili neko govri za koga da glasaju. Neumesno je govoriti drugima za koga da glasaju, osim ako to coveku nije partijski zadatak. Ni u crkvu se ne nagovara, kamoli u neku sektu partijsku. To je posao partijskih aktivista.

Samo je Bog jedan, svako ko misli da  jedan politicar spasava ceo jedan narod, te ako on ode iz politike, ili izgubi izbore, da ce narod bez njega propasti je mentalno bolestan za mene. To je najgrublje unizenje naroda! Ruganje narodnoj inteligenciji i zdravom razumu.

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Imaš istu priču kao vl.Grigorije demokratski. Za njega je nacionalno jedinstvo sablazan, jako vođstvo jednog čoveka neprihvatljivo. On bi progonio danas Nemanju. Prema Srbima na KiM koji se drže političkog jedinstva je pokazao prezir. Takvi ni ne treba da borave u Srbiji, neka uživaju u zapadnim vrednostima i nek idu s milim Bogom.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Ali to nema veze sa kradjama i korupcijama. Nikakve niti pravda kradju. Ja pricam sa ljudim o problemima koje smatram vaznim

НЕЋУ ЛОПОВЛУК ОСТАНЕ А ДА СЕ ВЕСТЕРНИЗАЦИЈА СПРОВЕДЕ ДО МАКСИМУМА. Нема конкретне здраве опције, какву је ти желиш, која може конкретно САД да дође на власт. 

Ти причаш како је дрога лоша. Ајде нисмо знали.

----------

Ја не знам како другачије да ти кажем. То ти је тренутно тако.

А и немој гајити неке претеране илузије о власти која неће красти и узимати за себе. Тога није било ни има у модерном добу. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Ukrade neko milion, 2, 3, 5 miliona evar narodnih para i covek kaze: a, joooj, super vlast, nisu ukrali 100 miliona, pa svuda se krade. :))

Prosto da covek ne poveruje ni svojim ocima ni usima...

A ko je ukrao taj milion- dva? imas li nekakva saznanja ili ponavljas seoske abrove?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ćiriličar рече

Samo je Bog jedan, svako ko misli da  jedan politicar spasava ceo jedan narod

Нико није рекао да су политичари спаситељи. Ради се о бирању мање лоше опције, конкретно. А од конкретних ствари бежиш у општа места.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

о бирању мање лоше опције

Lose? :))

Pa covece Milan ce da obeli, gde mozes reci da mu je idol los...makar i manje los?

@Milan Nikolic Milane, ja se u svojoj muci ne uzdam ni u koga, osim u Boga i u svoje ruke. Tako da ja samo pricam....vazno je da si ti skenirao iz koga govori demon, da si tako skroman covek, pa diskutujes sa Svetiteljima a jednog obicnog partijasa, koji nikad u zivotu nista radio nije do gurao se u prve redove zeljan slave i vlasti imas za idola.

Gde ces, covece, sa tolikim talentima? Ponasas se kao vrhunski sektas u izjava kako ce se suditi, Hristu dati odgovri ako neko zucne rec na Vucica, kako demoni govore iz nje(ga) i sl. Jesi ti sav svoj momak?

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

А како си ти скрушен, мислиш да је неко нерадник ко је верхунски образован, врхунски политичар, говори руски, енглески, увек на терену, прошао свако месташце у Србији, итд. Добио највећи орден од Путина, направио најбољу садарњу са Кинезима, избегава војна сврставања, јача српску војску на ниво савременог ратовања, итд. Битно је да си ти препаметан, да проничеш у наше заблуде. Мене само чуди како не смеш да кажеш за кога гласаш, па се чудиш што такве сматрам лицемерима.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не може политика ,,срушити Вучића'' бити решење за Србију. Таква антиполитика није нормална. Није нормално пропагирати неку опцију против Вучића, а газити идеологију те опције. То је лаж и лицемерје. Оптуживати Вучића што се не замера западу до тачке ратовања и пропагирати странку која је суштински за Русију, а онда пристајати на санкције Русији, то је крајње злонамерно и катастрофално. Тиме никада нећемо спасити националне интересе и сачувати Србију.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...