Таша Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Baš zbog toga sam i pokrenula ovu temu,ne da bih hvatala neverne muževe Pre neki dan sam pročitala vest kako se neki tip hvalio nekom drugom tipu svojim ljubavnim avanturama.Smejali su se kako su njihove žene suviše glupe da ih provale.Sve to je slušala neka žena i fotografisala ga,stavila sliku na face i pitala čiji je ovo muž.Slika je šerovana 160000 puta,zanima me da li je stiglo do njegove žene. Daleko da su zene glupe. Naprotiv! Al' kao sto rece Zvonko to nije prevara to je dijagnoza! Meni je zao tih nesrecnih "alfa muzjaka", ali i njihovih zena i eventualno dece, ako imaju, koji moraju da se suocavaju sa sramotom prouzrokovanom takvim ponasanjem tih sa dijagnozom. Tuga. Лидија Миленковић, -Владимир-, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje. Svaka prevara, koja je u srcu, u mislima, je prevara. Ok, nisi tog nekoga, dotakla, ali si u mislima, pomislila/poželela..šta god da te taj neko voli, da si nečija druga žena ili on nečiji drugi, no njen, a ne tvoj partner...znači, stvar je jasna. Prosto, kao čoveka, u toj situaciji, meni ne bi bila čista. Ma, sve je to isto. I ti Skajpovi, Viberi, Vats apovi, šta sve današnji klinci imaju. Te prepiske, mejlovi, poruke, sms - ovi. Čim ti radiš nešto, šta šteti Vama, kao odnosu, kao emociji, i što ne bi prijalo da tebi neko radi/otkrije/nađe/uradi, nemoj ni ti drugome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Daleko da su zene glupe. Naprotiv! Al' kao sto rece Zvonko to nije prevara to je dijagnoza! Meni je zao tih nesrecnih "alfa muzjaka", ali i njihovih zena i eventualno dece, ako imaju, koji moraju da se suocavaju sa sramotom prouzrokovanom takvim ponasanjem tih sa dijagnozom. Tuga. Meni je zao i muskaraca i zena koji imajtu te kamere, ali i koji imaju fejs pa lepe nekakve fotografije koje pa opet njihovih milion prijatelja lajkuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Свака верна жена је прожета интересовањима свог мужа. Кад му је тешко, она се труди да га охрабри својим саосећањем и испољавањем своје љубави. Она с ентузијазмом подстиче све његове планове. Она није терет на његовим ногама. Она је снага у његовом срцу која му помаже да постане све бољи. Нису све жене благослов за своје мужеве. Понекад се жена пореди са биљком пузавицом која обавија снажни храст – свог мужа.Верна жена чини живот свога мужа племенитијим и значајнијим усмеравајући га снагом своје љубави према узвишеним циљевима. Када се она, пуна поверења и љубави, привије уз њега, у њему се буде најплеменитије и најбогатије црте његове природе. Она у њему подстиче храброст и одговорност. Она чини његов живот предивним, ублажава његове оштре и грубе навике ако је таквих било.Међутим, има и таквих жена које су сличне биљкама паразитима. Оне се обавијају око мужа, али саме ништа не доприносе. Оне не пружају руку помоћи. Излежавају се на диванима, шетају улицама, сањаре над љубавним романима и сплеткаре по примаћим собама. Оне су потпуно бескорисне и, будући такве, постају бреме и за најнежнију љубав. Уместо да живот мужа учине снажнијим, богатијим и срећнијим, оне само ометају његове успехе. Резултат је врло кукаван и по њу.Верна жена се привија и обавија мужа, али му такође помаже и надахњује га. Њен муж на свим пољима осећа како му њена љубав помаже. Добра жена је чуварка породичног огњишта.Царица Александра Фјодоровна (Романов)(Одломци из царичиног дневника „О браку и породичном животу“) Извор: Форум Видовдан Viikica, Војвода7, Sanja Т. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Овај материјални свет верно одсликава духовни свет па је жена огледало човекове душе. И када је мушкарац курва у души, тада је његова жена курва на јави. Није до жене хоже ли бити верна већ до мужа. Колико је тешко наћи Човека који није курва у души толико је тешко наћи и верну жену. Сви смо продали дупе за паре па се чудимо што су нам жене неверне. Kaludjerovic Sreten, Ina Ina, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Maloprije citam neku ispovijest, gledam i NEVERUEM ZAR MI, ZENE, OVO TREBA DA CIJENIMO?? :s Imam preslatku devojku koju mnogo volim i zajedno živimo već neko vreme. U kancelariji imam nekoliko koleginica koje me merkaju svaki put kad prolaze pored mog stola, a jedna od njih je neviđena bomba za kojom balavi pola muške populacije u kancelariji. Na firminoj božićnoj žurci me je ta bomba dovatila da igramo, gledala me prljavo bezobrazno i uvijala se oko mene... Blago rečeno, NIJE MI BILO DOBRO!!! Na jedvite jade sam se iskobeljao iz neprijatne situacije za koju bih pre dve godine rado i platio da budem... Nekako sam je eskivirao ostatak večeri, da bi na kraju 'pobegao' kući i legao da spavam... Pored svoje drage Žene, molim vas, cenite kad vam je muškarac veran. Nemate pojma koliko je to ponekad teško!!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Драгана, није те одавно било... Недостајало је оваквих тема Juanito, Данче*, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Pa treba da cenite.... jer vi ne znate kako je ziveti sa tri puta vecim nivoom testosterona nego vi... i sa strasnim pritiscima da si "pastuv" i "smeker" samo kada imas gomilu riba..uz to njemu je kompletna biologija programirana na pologiamiju nego sta nego treba da cenite.. ali uglavnom, slabo sta cenite kod vasih muskaraca pa eto.. isto kao sto mi treba da cenimo kad devojka nije sponzorusa ili kada bira muskarca po nekim drugim osobinama osim po socijalnom i materijalnom statusu.. (sto je retkost) звончица, Kaludjerovic Sreten, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 uz to njemu je kompletna biologija programirana na pologiamiju И њој је... CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 И њој је... Nije, Njoj je da nadje jednog da ga uhvati da joj cuva decu i obezbedjuje hranu.... provajdera takoreci.... sto veci socijalni status to bolje za njenu decu... jednostavno uporedi kolicine androgenih hormona kod zene i muskarca... звончица је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Nije, Njoj je da nadje jednog da ga uhvati da joj cuva decu i obezbedjuje hranu.... provajdera takoreci.... sto veci socijalni status to bolje za njenu decu... jednostavno uporedi kolicine androgenih hormona kod zene i muskarca... И њој је, Младене. Сексуално. Срђан Ранђеловић and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 И њој је, Младене. Сексуално. Pa dobro juane ti si covek od nauke, ja gotivim nauku... ko vise ima androgenih hormona koji te vuku na seks? Muskarac ili zena? Nije tesko doci do zakljucka.... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Pa dobro juane ti si covek od nauke, ja gotivim nauku... ko vise ima androgenih hormona koji te vuku na seks? Muskarac ili zena? Nije tesko doci do zakljucka.... Ја сам човек од праксе. И жене су по природи полигамне. Тачка. Млађони and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја сам човек од праксе. И жене су по природи полигамне. Тачка. Pa jesu, kada nadju bolje statuiranog one ostave onog manje statuiranog.... to je njihova poligamija....u pravu si izvini pogresio sam... ali imaju slabiji seksualni nagon od muskarca.. to nisi u pravu.... dakle taj muski seksualni nagon zena ne moze da razume nikad....i zasto je ekstremno tesko za muskarca da ostane veran i kada jeste veran to znaci da on tu osobu jako jako jako voli.... sto ne vazi za zenu , njoj je lako da ostane verna... ona se testira kada je muskarac nula, kada je na dnu.. ako ga tad ne ostavi onda je to prava ljubav. Resistance is futile је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука