Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Tvrtko рече Hvala brate, ali nemam taj problem. Pa zasto onda imas pik na gradske zene? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 29 minutes ago, Ayla рече Tako ti je to, dobri Plutone...svaki pas nađe svoju kučku. Sva sreća pa me kao ženu sleduje čovjek. Sretna ja Шалим се, племенита Ајла, баш на рачун ових теза о подмиривању жена као животиња. Paradoksologija and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 5 minutes ago, Justin Waters рече Pa zasto onda imas pik na gradske zene? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 ma da, vi nas tako mazite kao lepe slatke male maltezerke, mi vas trenitamo kao da ste recimo neki lovacki psi i super nam je zivimo u zivotinjskom carstvu Bas medeno, do mucnine i povracanja Плутон and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 13 minutes ago, Tvrtko рече Hvala ti na savetu, ali ne razumem kako čovek može voleti samog sebe i zašto bi zbog toga ostale ljubavi došle same. To je nemoguće. Samo od sebe se može desiti lepoticama, ali ne zbog njihove ljubavi prema sebi nego zbog fizičke lepote... Možda si samo umoran, pa ne shvataš. Odmori...biće ti jasnije. 6 minutes ago, Плутон рече Шалим се, племенита Ајла, баш на рачун ових теза о подмиривању жена као животиња. Neka si mi objasnio, sada sam mirnija. (zabrinuo si me čovječe ) Плутон and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 u kom to svetu Tvrtko? Diznijevih bajki? Vecina lepih zena ima verovao il ne mnogo vecih problema od tvoje kuknjave, vrlo cesto prenisko samopouzdanje, borbu sa bulimijom i ili anoreksijom i slicno... Samo u tvom svetu svima,drugima je bolje jer zaboga miloga ti para nemas. A Boga ni recju nisi pomenuo niti ti pada na pamet da je u tvom TUMACENJU stvarnosti problem. Mилена КШ, Danijela, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Шта може љубав Љубав је највећи Божији дар може много и свима прија, љубав је више а не само чар и све човек може кад она клија. Узели смо ватру из удара грома, изумели точак кад смо ишли пешке, њом смо се борили од државног слома, уз њу смо лечили и болести тешке. О њој је писао славни Шекспир, Микеланђело је цртао њеном руком, у њој је Петрарка пронашао мир, мајка је чувала под својим скутом. Флеминг је пеницилин са њом пронашао, Пастер вакцину против беснила, због ње је Хипократ заклетву завештао, са њом је и Фројд лечио од лудила. Мојсије је Израиљце избавио уз љубав, Буда је с њом досегао Нирвану, Христос уз љубав заузе став кад Ђаво пред њим стану. Љубав је најдражи Божији дар може много и свима прија, љубав је више а не само чар и све човек може кад она клија. Goku, Рапсоди and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, Tvrtko рече Ona je favorizovana zbog svoje lepote i ne može znati kako je onima koji nisu poput nje. по тој логици, како ти знаш шта оне и како размишљају, када ниси попут њих? Плутон, PredragVId and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече u kom to svetu Tvrtko? Diznijevih bajki? Vecina lepih zena ima verovao il ne mnogo vecih problema od tvoje kuknjave, vrlo cesto prenisko samopouzdanje, borbu sa bulimijom i ili anoreksijom i slicno... Samo u tvom svetu svima,drugima je bolje jer zaboga miloga ti para nemas. A Boga ni recju nisi pomenuo niti ti pada na pamet da je u tvom TUMACENJU stvarnosti problem. A ne brani lijepe žene više molim te. A ti ih nagrdi Ostalo rečeno - Amin! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Hehe, Ajli, ja lepa zena nisam, ali mnogo bas lepih i zgodnih znam koji mnogo pate i mozes do sutra da im pricas kako su divne krasne i lepe one sebe vide mnogo drugacije i stalno se pitaju jel me voli zbog mene il fizickog izgleda... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Hehe, Ajli, ja lepa zena nisam, ali mnogo bas lepih i zgodnih znam koji mnogo pate i mozes do sutra da im pricas kako su divne krasne i lepe one sebe vide mnogo drugacije i stalno se pitaju jel me voli zbog mene il fizickog izgleda... Vala, ako ne znaju zašto su voljene, voda ih odnijela (tako bi moja nana rekla ) PredragVId and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 7 minutes ago, Tvrtko рече Pomenuo sam gradske lepotice, čije je gledište uslovljeno njihovom lepotom. Lepota nije stečena nego urođena osobina i ne znači automatski da je osoba koja je lepa, u pravu i vrednija samo zato što je lepa. Ona je favorizovana zbog svoje lepote i ne može znati kako je onima koji nisu poput nje. Nije retkost da druge ljude gleda sa visine. Sve zene u manjoj ili vecoj mjeri nadopunjuju svoje samopouzdanje svojim izgledom. Ljepota onako kako je mi zapadnjaci definisemo je opsteprihvacenja stvar i ljudi iskazuju vise pazenje lijepim zenama. Zbog toga se i mnoge lijepe zene tako i ponasaju. One svoj lijep izgled drze za vrijednost koja ima uliva samopuzdanje sa ljudima ma sta ljudi mislili. Tu se krije i jedna mala zvrcka, jer ne sve, ali mnoge lijepe zene upravo neku svoju nesigurnost sakrivaju kroz pretjerano iskazivanje ljepote i stavljaju svoju ljepotu u prvi plan s kojom dolazi to neko navodno gledanje sa visine. To su takve osobe, zasto bi ti bio ozlojedjen na takve zene, osim ako zarko ne zelis jednu takvu, a nemas sanse kod njih. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 11 minutes ago, Ayla рече Vala, ako ne znaju zašto su voljene, voda ih odnijela (tako bi moja nana rekla ) Ajla, muka je to velika... Ne radi se tu kao ni kod Tvrleta o racionalnim niti realnim kriterijumima. Nazalost to je posledica neadekvatnog vaspitanja i nedobijanja zdrave ljubavi. Pa onda osoba ma kako izgledajuca i ma kojih kvaliteta je ubeđena u neka svoja pogresna negativna uverenja - da nema prava na zivot cak, na ljubav, srecu, da nije dovoljno vredna, da ce je uvek svi ostaviti, da nije dovoljno dobra... i tu svi nasi "saveti" ne vrede jer to oni ne misle odlukom zrelog coveka i voljom svojom. To im je usadjeno u dusu i mnogo samoposmatranja i preispitivanja je potrebno i da otkrijes sopstvena negativna uverenja a kamoli da ih ispravis. jer tome smo nauceni sa godinu, dve, tri pet, da lisamo zluradim i nepromusljenim komentarima roditelja, ili neljubavlju pa sve gore do zlostavljanja. dovoljno da dete odraste slusajuci mamu nezadovoljnu svojim izgledom, da sumnja u svoju vrednost, ili roditelje koji se stalno brinu o sutrasnjici i ogovaraju one koji imaju pa da dete misli da je nemoguce posteno zaraditi a da zivis lepo..gde su svi oni ambiciozni za decu a neostvareni rositelji i tako dalje i tako blize. To su unutrasnja uverenja o nacinu na koji vidimo zivot svez, sebe, te krupne glavne stvari i to se jako tesko menja, reci samo ma daj voli sebe nece pomoci bas. PredragVId, Mилена КШ, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Ajla, muka je to velika... To su unutrasnja uverenja o nacinu na koji vidimo zivot svez, sebe, te krupne glavne stvari i to se jako tesko menja, reci samo ma daj voli sebe nece pomoci bas. Znam ja šta bih rekla, draga Jelena...sa malo riječi vidjeli bi oni sebe, i trgli bi se kao opareni, ali nekada čovjeku treba dozvoliti dobro čelom o pod da odvali, pa kad osjeti, ustaće. Zna Tvrtko dobro šta je najbolje za njega, ali voli čovjek da ide linijom manjeg otpora, pa kao dijete vuče za nogavicu i mazi se uz slatko durenje...mali trol koji mi je posebno drag, zato nisam gruba. Tako i te tvoje poznanice...znaju one da pojma nemaju, a pozivaju se na zlu sudbinu i na životne jade, a najveća muka im je bila šamar od ljutog oca i histerija nesretne majke...pa šta? Ne žalim ih, jer ako one ne žele raditi na sebi, zašto bi ih ja tjerala na isto. Kad zavole u sebi ono što potiskuju i prikrivaju, biće zaslužne ljubavi cijeloga svijeta. Ne pati zbog njihove tuge za slomljenom potpeticom, naučiće bose da hodaju stabilnije. PredragVId and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Slozicemo se da se ne slazemo Ajli Ako sam te dobro razumela, ti sve to pripisujes njihovoj slabosti - da li karaktera, volje il cega god, ali eto slabi su jer su njihove "muke" bile "male" a oni nisu izasli na kraj s njima. Ne tugujem ja zbog njijh, slazem se sa tim da ko ne zeli raditi na sebi ne moze mu niko pomoci ali ih razumem. Koliko god mali njihovi problemi bili, tada kad su nastali bili su veliki kao kuca, jer su bili samo deca, nemocna da sve provuku kroz filter rasuđivanja. Razumem ih, ali ih ne opravdavam tj sada mogu itekako preispitati svoja uverenja. Ali mi iskustvo govori da je metod kojim se to postize ne skoro nikad grubost, niti "otvaranje ociju". Tu se razlikujemo ja kakav sam taliban s jedne strane, tu me je zivot naucio da nismo svi ni priblizno isti niti da ono sto pali kod mene pali kod drugoga. I tu sam iskustveno naucila da mora polako i ide polako cak i kad je covek resen da se suoci s pogresnim sopstvenim uverenjima. Taj proces zna potrajati godinama al Bogu hvala svedok sam itekako uspesnih transformacija i promena, ljudi koji su za nepoznate "iz korena menjali" uz pravu podrsku i razumevanje i podsticaje. A ovako samo lajem inace ne ujedam Justin Waters and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука