Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne vredi Roni niko ne razume Tvrtka i silinu njegove ljubavi, a zene hladne ...

Nego sta cemo za rucak sutra?!

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Tvrtko рече

Upravo to. Nisam ozlojeđen, ali što je žena lepša, to više mana vidi u muškarcima koji nisu natprosečno zgodni i privlačni. Može ona njemu i pružiti priliku da priča sa njom, ali distanca na kojoj se drži od njega, ostaje nepremostiva. Izuzetak su one koje stisnu nagoni, pa ko se tu trenutno našao ispadne zavodnik i srcelomac, jer tobože ona je u njemu videla nešto posebno.

Ovde lupas zestoko jer vecina djevojka uopste ne traze mane kod muskaraca koliko ti mislis. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Јелена011 рече

Zao je meni ukoliko je njega neka djevojka povrijedila, ali mislim cak da to uopste nije bilo toliko dramaticno kako je on to dozivio jer je preosjetljiv na bilo kakve razgovore o finansijama.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Јелена011 рече

Za rucak kavijar beluga:)

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Tvrtko рече

Upravo to. Nisam ozlojeđen, ali što je žena lepša, to više mana vidi u muškarcima koji nisu natprosečno zgodni i privlačni. Može ona njemu i pružiti priliku da priča sa njom, ali distanca na kojoj se drži od njega, ostaje nepremostiva. Izuzetak su one koje stisnu nagoni, pa ko se tu trenutno našao ispadne zavodnik i srcelomac, jer tobože ona je u njemu videla nešto posebno.

Па брате не знам што те овде "прозивају" већина људова је у сличној ситуацији са таквим девојчицама а не знам ни шта им је привлачно ту, осим што око мало заигра, добро и по неки лептирић... Ако нос пара небо а то крпи џеп нису тема интересовања. Мож да буде лепа и привлачна колко оћеш не би ми се ни поглед дуже задржавао... :)

Опрости, можда нисам све теме испратио али дубоко верујем да се двоје могу препознати онако искрено и без предрасуда. За мене је то много већа лепота.

А и шта ја коментаришем свашта, нагледао сам се и видео свега боље да ћутим :)) 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Za rucak kavijar beluga:)

Ronaldeeeee ne bih bubreg da prodam :)))

Nesto jeftino jednostavno i brzo sprrmljivo :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Tvrtko рече

Da, da... 

Tvrtko ja sigurno od trineste godine gledam i razgovaram sa tada djevojcicama a sada djevojkama od 18 pa vise godina o izgledu, mada i svemu drugom. One su mnogo vise opterecene svojim izgledom, ne muskim i nista ih ne ucini srecnijim nego kada im objasnis da to nije nista strasno i da izgled moze da se popravi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Nije mi poznato.

Pazi glupo bi bilo da  trolujes, ali ja ne mogu da vjerujem da ovako razmisljas kada u svijetu i imas vise zena nego ikad koje izdrzavaju muskarce.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Tvrtko рече

Nemoj mi samo reći da bi čista iskrena ljubav nekog muškarca prema tebi, bila sasvim dovoljan razlog da mu pružiš šansu.

potcjenjujes moc zenske sujete, time mnogo gubis.

vidis kako ovaj medjed ronald se igra zenskim sujetama, kad ne bi bio bjeli vitez bio bi don juan

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Tvrtko рече

Nemoj mi samo reći da bi čista iskrena ljubav nekog muškarca prema tebi, bila sasvim dovoljan razlog da mu pružiš šansu.

Naravno da bi!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Ronald рече

Ovde lupas zestoko jer vecina djevojka uopste ne traze mane kod muskaraca koliko ti mislis. 

Ma jok bre,trazimo vrline,a posle se razocaramo kad vidimo da imaju i mane ( pokusavam da razmisljam kaoTvrtko ) 12:smeha:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Јелена011 рече

Ronaldeeeee ne bih bubreg da prodam :)))

Nesto jeftino jednostavno i brzo sprrmljivo :)))

286372d7d3874ec21ad6eec65b9fc52f.jpg

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tvrtko рече

Očigledno da su to devojke koje imaju slobodnog vremena napretek, kad im je jedino izgled u prvom planu.

Ali malo si se prešao. Sve koje obraćaju previše pažnje na sopstveni izgled, sa istom detaljnošću procenjuju i izgled muškaraca.

Ne procjenjuju sa istom detaljnoscu izgled muskarca, a obracaju na svoj dovoljno ne mislim na neko sminkanje od 2 sata svaki dan mada nemam nistta protiv.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Tvrtko рече

Ti nisi *Јелена*.

Nisam Jelena, ali evo neka ona odgovori kada bude na forumu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...