Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

38 minutes ago, -Владимир- said:

Ја лако изгорим од сунца . Јел се и то рачуна ?

... Racuna se samo ako se razbolis zbog otvorenog prozora  ...  

... Salim se  ...

Muskarci koji planiraju da se zene ili su vec ozenjeni ... srecno ili nesrecno ... Moraju da se zapitaju ...   

:351780:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, *Jелена* said:

:)) 

Jeli bre subaro od kud tebi vremena za internet a oces da se zenis?!

Idi tamo i prelistavaj zadnjih 10 godina gde si bio,s kim si pricao,sta si mislio i zasto,valjda si svestan da musko uvek ima za sta da se izvinjava!A ne da mlatis ovde praznu slamu :D

ma ja nemam uopste vremena za forum, mene to demoni ceraju sad u vreme casnog posta da pisem sa vama zenama

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, kordun рече

ma ja nemam uopste vremena za forum, mene to demoni ceraju sad u vreme casnog posta da pisem sa vama zenama

Zahvali Bogu kad si svestan!Evo sta rade trolovi ko Tvrle,zapeo covek oko tih zena umesto da bezi glavom bez obzira,to je bre zlo,te zene,ne daj Boze nikom :skidamkapu:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Just now, *Jелена* said:

Zahvali Bogu kad si svestan!Evo sta rade trolovi ko Tvrle,zapeo covek oko tih zena umesto da bezi glavom bez obzira,to je bre zlo,te zene,ne daj Boze nikom :skidamkapu:

sve pametno govoris silo necista

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, kordun рече

sve pametno govoris silo necista

ma ne bih ja to ni znala,naucili me  muskarci, srecom

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Ronald said:

A sta je pravi muskarac?:)

pravi muskarac je lojalan onome cemu se posvetio, onaj koji se nije posvetio i nije lojalan je muva bez glave. 

ali pravi musakrac je relativna stvar, ako u kordinatni sistem ubacimo danasnje vreme onda  pravi musakrac jede sa zenama kolace u poslasticarnici, ja kolace jedem samo na sahranama, pravi muskarac depilira noge, ja od depiliranih stvari cjenim samo prase na raznju, pravi muskarac je zaokupljen poezijom, ja se u poeziju razumijem ko tele u slikarstvo itd.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

pravi muskarac je lojalan onome cemu se posvetio, onaj koji se nije posvetio i nije lojalan je muva bez glave. 

ali pravi musakrac je relativna stvar, ako u kordinatni sistem ubacimo danasnje vreme onda  pravi musakrac jede sa zenama kolace u poslasticarnici, ja kolace jedem samo na sahranama, pravi muskarac depilira noge, ja od depiliranih stvari cjenim samo prase na raznju, pravi muskarac je zaokupljen poezijom, ja se u poeziju razumijem ko tele u slikarstvo itd.

Sve je to subjektivno jer je pravi muskarac za neku djevojku samo onaj koji joj se svidja:)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Ronald said:

Sve je to subjektivno jer je pravi muskarac za neku djevojku samo onaj koji joj se svidja:)

nije tako, moze i tebi da se svidja neka prostitutka, daleko bilo da bi to bila prava zena za tebe, svidjanje su hormoni, valjda si iznad toga

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

nije tako, moze i tebi da se svidja neka prostitutka, daleko bilo da bi to bila prava zena za tebe, svidjanje su hormoni, valjda si iznad toga

Ne govorim samo o fizickoj privlacnosti vec o mnogo siroj slici:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...