Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Smaragdni kamičak Abe kamicak , nesto mi palo na pamet. Ti si mi mnogo lepa cura, ne znam ti karakter, al se vidi da si dobra , mmnogo si mi emotivna. Imam jednog poznanika, doduse on jes baraba, ali ce mora da te cuva, da ga ne bih prebio ! Hahahah, ako mozemo da realizujemo upoznavanje, barem na pivo, cisto zbog mene bitange, da mi bude lakse. Da mogu neko dobro delo da ispovedim na kraju posta. Secam se samo losih.  :D:D

Pa 'de za barabu baš da me daš... :sossos:

P.S. hvala :sunce:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече

Pa 'de za barabu baš da me daš... :sossos:

P.S. hvala :sunce:

Kamicak bre sestro, pa ne mogu da ga hvalim posle da mi se razocaras. Ali sam bre garancija, sto ces vise od MENE !? ahahahahw

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Хард кор фор лајф!

Само за вас Минеееелаа! Шааааабкее, трчи овамо истчучооше нам Минелу! :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Nikola Stojanovic Ти пропадаш ти пропадаш...јер се опијаш.

Нећу да качим песму. Парентал едвајзори- Експлицит конунтент.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...