Smaragdni kamičak Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече @Smaragdni kamičak Abe kamicak , nesto mi palo na pamet. Ti si mi mnogo lepa cura, ne znam ti karakter, al se vidi da si dobra , mmnogo si mi emotivna. Imam jednog poznanika, doduse on jes baraba, ali ce mora da te cuva, da ga ne bih prebio ! Hahahah, ako mozemo da realizujemo upoznavanje, barem na pivo, cisto zbog mene bitange, da mi bude lakse. Da mogu neko dobro delo da ispovedim na kraju posta. Secam se samo losih. Pa 'de za barabu baš da me daš... P.S. hvala "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече Pa 'de za barabu baš da me daš... P.S. hvala Kamicak bre sestro, pa ne mogu da ga hvalim posle da mi se razocaras. Ali sam bre garancija, sto ces vise od MENE !? ahahahahw Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 Moje namere jos su uvek iskrene... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Благовесник, Flojd and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Navukoh se na ovo, kakva energija! kopitar and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Milena B. and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 AJBOXING ! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 On 2.7.2019. at 17:16, Nikola Stojanovic рече Direktno iz Marinko BAREEEEEEEEEEE Хард кор фор лајф! Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Разбојник на крсту Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 Milica Bajic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 пре 3 часа, Вилер Текс рече Хард кор фор лајф! Само за вас Минеееелаа! Шааааабкее, трчи овамо истчучооше нам Минелу! Milica Bajic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 Sjajna Ella Fitzgerald. Za one koji uživaju u dobroj muzici,ne traže skrivene poruke,niti prave proizvoljne relacije. kopitar and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 @Nikola Stojanovic Ти пропадаш ти пропадаш...јер се опијаш. Нећу да качим песму. Парентал едвајзори- Експлицит конунтент. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука