Милошшш Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Удри снајка Tavita је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 15 часа, Милош Стевановић рече Саградите мост без краја, мој до мога завичаја... Ljeto 2014. Duba (=uvala) “Divna” - pješčana plaža, uljana površina Jadrana, crni obrisi Korčule preko puta. Mjesečina i zrikavci. Drugar, prijateljica i ja u autu, zaputili se iz vinarije da drugaru razapnemo šator na Divni. Izašli iz auta, ostavili otvorena vrata, stavili vinske čaše na krov Golfa 5, pustili Ramba do daske i..... pleeeeeeesali. Rambo legenda. Милошшш, Вилер Текс, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Светлана90 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 arizan, Milica Bajic and Милошшш је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 1 hour ago, Tavita рече Ljeto 2014. Duba (=uvala) “Divna” - pješčana plaža, uljana površina Jadrana, crni obrisi Korčule preko puta. Mjesečina i zrikavci. Drugar, prijateljica i ja u autu, zaputili se iz vinarije da drugaru razapnemo šator na Divni. Izašli iz auta, ostavili otvorena vrata, stavili vinske čaše na krov Golfa 5, pustili Ramba do daske i..... pleeeeeeesali. Rambo legenda. Ma šta, kad bi čula prave priče i o njemu i o celoj bivšoj rok sceni, i to iz prve ruke, pala bi u nesvest cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 11 минута, Милош Стевановић рече Ma šta, kad bi čula prave priče i o njemu i o celoj bivšoj rok sceni, i to iz prve ruke, pala bi u nesvest A možda već jesam neke(?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 42 минута, Tavita рече A možda već jesam neke(?) Ne znam sve je moguće.. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 4 часа, Tavita рече Ljeto 2014. Duba (=uvala) “Divna” - pješčana plaža, uljana površina Jadrana, crni obrisi Korčule preko puta. Mjesečina i zrikavci. Drugar, prijateljica i ja u autu, zaputili se iz vinarije da drugaru razapnemo šator na Divni. Izašli iz auta, ostavili otvorena vrata, stavili vinske čaše na krov Golfa 5, pustili Ramba do daske i..... pleeeeeeesali. Rambo legenda. Кад оно Кардељево....Био му је одличан онај концер негде крајем 2005. године у СКЦ-у, када је поделио карте у три катеогрије. За сиромашне, богате и елиту. За сиромашне рецимо 300 динара, за богате 3000 динара за елиту 300.000 динара https://www.youtube.com/watch?v=pJiCK7rSvY8 пс: https://www.blic.rs/zabava/vesti/najbolje-se-prodaju-karte-za-siromasne/qkbvbe1 Tavita and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 3 минута, Вилер Текс рече Кад оно Кардељево....Био му је одличан онај концер негде крајем 2005. године у СКЦ-у, када је поделио карте у три катеогрије. За сиромашне, богате и елиту. За сиромашне рецимо 300 динара, за богате 3000 динара за елиту 300.000 динара https://www.youtube.com/watch?v=pJiCK7rSvY8 па шта, и Ера Ојданић је делио ракију на свом концерту Tavita, Вилер Текс and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 2 минута, Снежана рече па шта, и Ера Ојданић је делио ракију на свом концерту А Бед Копи сарме Tavita, Alegzandar and Снежана је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 31, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 31, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2018 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 31, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2018 gothic88nika and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука