Jump to content

О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Милан Ракић рече

Ovaj svat priča o kraju sveta a iza njega sve Filipsovi kućni aparati. I za smuti i za seckanje i sokovnik i mikrovalna... Ikone ti bajo stavi. Neki Vilerov goblen ako ništa drugo, gondolu i šustiklu na TV

Samo da dodam da i vracare metnu ikone po stolu, pa su opet vracare. Izvin`te, samo sam `teo da pozajmim sundjer... :blush:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 365
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 часа, Милан Ракић рече

Просто, морамо да водимо рачуна о таквим стварима... Ако капираш, а капираш.

Видео клипове које сам постављао нисам постављао да би промопвисао неко учење већ да људи обрате пажњу на оно шта се дешава.

У пар наврата сам напоменуо да живимо у времену Велике Обмане, То значи да стављам акценат на обману која се крије у тим клиповима.

Ја мислим да су људи овде потковани Светим Писмом и да знају да разлуче лаж од истине, Ако има оних који нису утврђени у вери тешко ђемо их ти и ја сачувати од Велике преваре.

Видећи да се дешава сценарио и да се јасно истичу неки датуми, схватио сам да тај њихов сценарио можемо да користимо да би унапред знали шта су намерили да учине. И да би то могло да се искористи да се унапред припремимо за оно шта они мисле да учине. Датуми које сам издвојио су близу и треба бити опрезан,  Ови датуми би требало да буду потврда да се сценарио одвија и да треба да будемо опрезни.

Понављам да нисам видовит ни пророк,  само примећујем да се дешавају чудне ствари и да треба бити опрезан.

Јер ако нисмо упућени да је у питању сценарио, бићемо преварени да је Божија воља.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, obi-wan рече

Samo da dodam da i vracare metnu ikone po stolu, pa su opet vracare. Izvin`te, samo sam `teo da pozajmim sundjer... :blush:

У реду што си хтео да позајмиш сунђер: Али што обриса целу таблу:dedica:

Подели на овим сајтовима

On 23.2.2019. at 9:44, Задње Време рече

Постоје прорачуни који предвиђају шта би се десило када би астероид одређене величине и масе погодио планету под одређеним углом, у смислу да би дошло до померања осе ротације за тачно одређени угао.  Пошто је наша планета мало спљоштена лопта то на екватору постоји одређени вишак воде и са променом полова и осе ротације дошло би до померања те водене масе јер би екватор сада био на другом месту, а то би довело до потапања огромних копнених површина и појављивања новог копна, У дану би било решено питање бар трећине популације, о омогућено коришћење нових рудних богатстава а све би то било приписано Божијој вољи. Имамо ли ми технологију за тако нешто? Имамо

Илон Мак је опослао ракету у орбиту око Сунца под јако неозбиљним изговором, Фалкон Девет, његова друга ракета је направљена од титанијума који је чвршћи али много тежи елемент од легура алуминијума које су коришћене до сада, Поставља се питање шта ће њему ракета од титанијума сем ако не мисли да догура неки астероид и усмери га према Земљи.

:unbelieveble::scratch_head:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Па велика обмана мора да буде стварно велика, Ко би се иначе примио и био обманут.

Ово су моје шпекулације,али ко зна

Холивуд вапи за оваквима,а?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Рапсоди рече

овај је заборавио да американци имају експлозивни свемирски модулатор и да могу да пошаљу душка дугоушка да разнесе тај астероид и да спасу и себе и нас од тог зла...

а после да сниме о томе најпопуларнији холивудски филм на свету и у историји а када њиме зараде сав светски новац и купе цео свет владаће до доласка ванземаљаца који су у ствари потомци тајног јеврејског племена које ће са венере довести антихриста и његову злу маћеху...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

овај је заборавио да американци имају експлозивни свемирски модулатор и да могу да пошаљу душка дугоушка да разнесе тај астероид и да спасу и себе и нас од тог зла...

а после да сниме о томе најпопуларнији холивудски филм на свету и у историји а када њиме зараде сав светски новац и купе цео свет владаће до доласка ванземаљаца који су у ствари потомци тајног јеврејског племена које ће са венере довести антихриста и његову злу маћеху...

А ти и " онај "  :smeh1:  сте заборавили да СРби имају тајно Теслино оружје и да могу (али неће) кад хоће у које год доба дана и ноћи да притисну дугменце и  да цео свет одлети  небу под облаке ....али Срби су добри па неће....то су неке моје шпекулације....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Рапсоди рече

СРби имају тајно Теслино оружје

срећа да ми срби иако смо теслини углавном немамо појма математику па ови не могу да нас заведу тајним, невидљивим, неразумљивим и компликованим бројевима... као рецимо овај: 1 :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Задње Време 

zv.jpg.047045de50b34f036e0cb8fc5c8a985b.jpg

виде се три скривене 6 у броју 6999 јер она једна 6 тајно указује да су оне 999 у ствари шестице, плус још једна 6 од 4+2, значи 5 шестица а то је пентаграм од шестица што је знак да можда има и сатанизма, међутим добра седмица која се уништава нулом и доводи до ништавила не оставља никакву сумњу у то шта се дешава на мом профилу... три шестице и још две за пентаграм и ништавило... зна се шта то значи... форум је заражен антихристовим тајним бројевима и нема му спаса... сви да бришу одавде до 1. априла...

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. 

Јел на Ртањ?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ево одма ал у кревет.

Сећате се 12.12.2012. која помама била.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@Задње Време извукли смо се... види...

zv2.jpg.06b9e4cc9e878b5311a8b027d4b54177.jpg

имамо 4 која указује на четири 7, оба света броја, што значи да сам постао духовни старац, али не мојом силом... главни администратор форума @Милан Ракић је прочитао за мене хексадецималну молитву и променио моју бинарну 0 у 1 и то се одмах пројавило као 4*7 = 28 тј. два пута осми есхатолошки дан, један на почетку и један на крају времена... форум је спасен и можемо сви да се вратимо назад на теме

а ја ћу од сада да дајем математичка пророчанства... :) 

p.s.

шта би на ово бављење бројевима рекао сањалица никодим богосављевић питам се...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

@Задње Време извукли смо се... види...

zv2.jpg.06b9e4cc9e878b5311a8b027d4b54177.jpg

имамо 4 која указује на четири 7, оба света броја, што значи да сам постао духовни старац, али не мојом силом... главни администратор форума @Милан Ракић је прочитао за мене хексадецималну молитву и променио моју бинарну 0 у 1 и то се одмах пројавило као 4*7 = 28 тј. два пута осми есхатолошки дан, један на почетку и један на крају времена... форум је спасен и можемо сви да се вратимо назад на теме

а ја ћу од сада да дајем матемаичка пророчанства... :) 

p.s.

шта би на ово бављење бројевима рекао сањалица никодим богосављевић питам се...

Заправо. Пај сад. Поменуто је овде како је Елон Маск посл'о ракету некакву да довуче некакав камен који ће да тресне на Земљу. 

Но, Елон је послао и неки црвени ауто... И... Воила. То је онај ауто посут црвеним штрасом из сна оне благочестиве сестре, што је архимандрија Некодима поделио са нами.

Коцкице се слажу

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...