Иван Ивковић Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. LISA and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Господе Исусе Христе, сине и Логосе Божији, Богородице ради и свих Светих, помилуј ме грешну! LISA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Sanja Т. and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Sanja Т. and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешну. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Господе Исусе Христе , молитвама Твоје пречисте Мајке и свих светих помилуј нас. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Господе Исусе Христе , помилуј ме грешну. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере, светог Дионисија Ареопагита и свих светих помилуј нас. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Господе Исусе Христе, сине и Логосе Божији, Богородице ради и свих Светих, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Господе Исусе Христе молитвама Твоје пречисте Матере и свих светих помилуј нас. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Kyrie eleison. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Господе Исусе Христосе сине Божији , смилуј се на мене грешнога ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука