Jump to content

Прогон Православне Охридске Архиепископије у Р. Македонији

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости

Молим људе који се баве дизајном да направе још оваквих банера и слика. Слободно нека постављају овде. Аман људи, човек страда, Црква страда и не смемо ћутати.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Владика Јован.rar - 939.6 KB

Ево шаљем Вам два фајла запакована у .rar формату, са сликом Архиепископа у лејерима (за обраду у фотофопу) и лого Поука.. свешто урадите слободно поставите овде.

Ја нажалост, немам довољно времена да и то радим сада.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Прочитао сам саопштење. Најискреније ми је жао, као људском бићу. Имао сам прилику да упознам Архиепископа, саслуживао сам пар пута, причестио ме је такође. Упознао сам и Владику Марка, имам и сестру у Охриду, знам неке Македонце и имам какве такве везе са тим људима . Ово што су урадили Архиепископу је таква НЕПРАВДА да ће сами Бог интервенисати у скорије време. Нисам за освету, али биће неких потреса, јер је ово тако вапијући и тежак грех.Чак се бојим и да се судији Татјани нешто лоше не деси.

Подели на овим сајтовима

Молом све форумаше свештенике и ђаконе да Архиепископа сутра уврсте у јектеније и у молитву Анафоре тј. тамо где се помињу утамничени, а лаике да упале свећу и такође помену за време Диптиха за живе,тј. након што се помене надлежни Епископ,то је пре јектеније Поменувши све свете опет и опет итд.

Подели на овим сајтовима

А само мало проанализирајмо начин на који РТС - извештава из Македоније о Архипеископу Јовану кога ословљава са Митрополит... и да ли нису могли да на свој сајт ствае неку фотографију са сајта П.О.А. него са сајта Скопске ТВ-5 ..

Комплетна НЕДОРАСЛОСТ ТЕМИ, ТРЕНУТКУ и ЉУДСКОСТИ...

Шта рећи..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

А само мало проанализирајмо начин на који РТС - извештава из Македоније о Архипеископу Јовану кога ословљава са Митрополит... и да ли нису могли да на свој сајт ствае неку фотографију са сајта П.О.А. него са сајта Скопске ТВ-5 ..

Комплетна НЕДОРАСЛОСТ ТЕМИ, ТРЕНУТКУ и ЉУДСКОСТИ...

Шта рећи..

Да су се малце потрудили могли су да набаве и поставе фотографије како обезбеђење суда и полиција брише патос са јеромонасима и Епископима ПОА којима судијница није дозволила да уђу у салу!

А о шевудању "Вранишковски", "Архиепископ", "Митрополит" да и не говоримо!

Вероватно - инструисани, блажа варијанта - неписмени!

Подели на овим сајтовима

Шта је чинила и шта чини наша држава поводом тога?

Претио је раније Веља Илић да ће да им спусти неки авион.

А ови данас сигурно много раде, убијају се од рада по том питању, али то тако раде да нико и не зна шта, како и да ли уопште нешто раде!

Подели на овим сајтовима

Молим људе који се баве дизајном да направе још оваквих банера и слика. Слободно нека постављају овде. Аман људи, човек страда, Црква страда и не смемо ћутати.

nimalo ne brinem za njega, verujem da on ne strada, jer je vodjen Bogom, on ce samo pomoci ljudima u zatvoru da se spasu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нико теби не спори да не бринеш... видим да се многи руководе том логиком. Зато ћемо ћутати јер не треба бринути...

Не знам да ли си се можда питао да ли је Његово Блаженство болестан, да ли ико о њему брине у затвору и на крају да ли има икаквог разлога да он буде тамо сем политичког и расколничког?

Не слажем се са твојим виђењем ствари, јер он може да помогне многима да приђу Христу и служећи Свету Литургију на слободи. Ово јесте његов крст али је и наш. Ми као Црква треба да покажемо да смо са њим, да није остављен и да нас није брига. Мене је веома брига шта се дешава са Архиепископом и ако га лично никада нисам упознао, али ми смо сви ЛИЧНО заједно у Литургији и ја га ту познајем у Христу и молим се за њега, у свакој јектенији, на входу...

Ја верујем да расколничка МПЦ у сарадњи са македонском власти која више не зна шта ради, свесно ради на убијању Архиепископа, тј. да ако се не заузмемо сви заједно да је питање да ли ће после две и по године изаћи жив. Ако будемо били овако хладни (боље рећи млаки, бљутави), вратиће нам се то као бумеранг.

Подели на овим сајтовима

znao sam da ces tako da reagujes, al dobro... niko ti ne osporava misljenje i da verujes u sta hoces, ali meni da nabacujes neke prideve i atribute jer ti tako mislis da je ispravno to je vec neka druga prica... a opet sve zbog nerazumevanja...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Оче Иване ево иде Сабор, надам се да ће покренути нешто за ослодађање Архиепископа. Шта ти као "Император" овог сајта још предлажеш?

Подели на овим сајтовима

Оче Иване ево иде Сабор, надам се да ће покренути нешто за ослодађање Архиепископа. Шта ти као "Император" овог сајта још предлажеш?

Оче, ево ја нисам баш император :) .. али поздрављам идеју ''предлога за решење'' т.ј идеје шта да се ради и како би могло да се помогне.. Јер ево и Синодално саопштење не позива на нешто конкретно - него просто апелује да свако помогне пружајући духовну, моралну, правну и сваку другу могућу подршку Архиепископу Јовану, ..доприносећи тако његовом што бржем ослобађању. Али мислим да би свачији предлог ..конкретан.. добродошао.. тако да ајде да размислимо...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...