Jump to content

ĆIRILICA SVUDA - OD FAKULTETA DO RAČUNA I POTVRDA: Šta piše u nacrtu zakona koji je Vučić predao Dodiku?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 3 минута, Рапсоди рече

Колумбо...ништа ново на политичкој сцени, свака власт  иста прича, разлика је незнатној   дебљини асфалта. 

Da, da... ista.

Samo vi slusajte vucica, vilera i haveaniceday-ja...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, cloudking рече

Da... znam za ovu mantru koju vam te iste patriJote pricaju vec decenijama...

Kuhinje svetskih mocnika tesko da bi takve stvari radile iz zabave. Ako se tako nesto i desilo, desilo se iz koristi. A koje bi to koristi tacno bile? Jugosalvija im bila politicka pretnja :)) Bila tolko velika sila da su morali da je uniste? :D

To da je juga bila nekakva sila je narativ koji potice iz iste kuhinje iz koje potice narativ da je srbija ekonomski tigar kome cela evropa zavidi... jbt, svaki put kad ovo napisem ja se ustresem od pomisli da zaita postoje ziva ljudska bica koja veruju u takve izjave....

Смешно ми је да коментаришем  овако незрела размишљања. Рецимо ми само од када САД имају базе на Балкану ?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Да се оставимо твојих закључака о мени( а и осваком ко нема другосрбијанске ставове) као патриЈоти (рече човек који "седи на Истри" )

Tako li se utvrdjuje patriotizam kod tebe? Jezickim greskama? :D  Pogresio sam. Mislio sam da se kaze "na" jer se radi o poluostrvu. Moja greska. Priznajem. Mogu li sada da budem patriJota? Pliiiiiiiiz! :) 

пре 4 минута, Вилер Текс рече

реци ти мени јеси ли гласао за или против усвајања Устава 2006?

Ako mi verujes, ja se uopste ne secam tog glasanja. 2006te sam imao 25 godina i neke druge stvari su mi vise bile na pameti :D 

Izlazio sam na izbore, ali dal sam i kako glasao za ustav, uopste se ne secam.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Смешно ми је да коментаришем  овако незрела размишљања. Рецимо ми само од када САД имају базе на Балкану ?

I tad, znaci, bili overlordi sa sirijusa koji zele da okupiraju svet i onda udarili na jadnu bezgresnu jugoslaviju... sam narod nema nikakve veze niti krivice, sve je to od spolja bajo moj :D 

Pitaj Vilera kako mu se cini ideja da su jugosalviuju rasturili spoljni faktori, posto je on prilicno iskljuciv da su za to krive ustase i balije (mi nikako ne) :D 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, mirko1929 рече

Како комуњаре? Зар нису комуњаре управо многим несловенским народима наметнуле ћирилицу?

О чему ти причаш? У СФРЈ је форсирана латиница. Ником није наметана ћирлица, него је сматрана за симбол великосрпског национализма и реакције.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Чији муж исто мисли о српском национализму као ти. Вук и Дана су зрели за психикатрију одавно.

Mos ti da smataras da su zreli za sta oces... Vucic kaze da treba da budu u drzavi i da primaju bogatsvo od nasih para... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

I tad, znaci, bili overlordi sa sirijusa koji zele da okupiraju svet i onda udarili na jadnu bezgresnu jugoslaviju... sam narod nema nikakve veze niti krivice, sve je to od spolja bajo moj :D 

Pitaj Vilera kako mu se cini ideja da su jugosalviuju rasturili spoljni faktori, posto je on prilicno iskljuciv da su za to krive ustase i balije (mi nikako ne) :D 

Ма јашта крив народ   Вијетнама и Камбоџе а сада и Сирије, па светски алтруисти пожурили да реагују .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Tako li se utvrdjuje patriotizam kod tebe? Jezickim greskama? :D  Pogresio sam. Mislio sam da se kaze "na" jer se radi o poluostrvu. Moja greska. Priznajem. Mogu li sada da budem patriJota? Pliiiiiiiiz! :) 

Ako mi verujes, ja se uopste ne secam tog glasanja. 2006te sam imao 25 godina i neke druge stvari su mi vise bile na pameti :D 

Izlazio sam na izbore, ali dal sam i kako glasao za ustav, uopste se ne secam.

Ма ништа, само си неписмени. Све ок, није то страшно.

Уставобранитељ који нема појма о настајању устава али је први који виче да се исти крши. Већина уставобранитеља са н1 и из тих кругова су били хистерично против Устава 2006. кога сад хистерично бране...Заболе њих за Устав и ћирилицу и Косово и Србе. Па и за папириће у парку. 

Подели на овим сајтовима

О чему ти причаш? У СФРЈ је форсирана латиница. Ником није наметана ћирлица, него је сматрана за симбол великосрпског национализма и реакције.

I ovo kenjate nepodnosljivo. U jugi je folklor svake drzave pojedinacno i negovan i ohrabrivan. Tito je vise para davao za folklorne projekte i negovanja tradicije nego sve vlade posle njega zajedno... ukljucujuci i tvog Vucica.

Nego naciJonalstine nisu smele da pevaju "ko to kaze ko to laze" po kafanama pa zato sad provejava ta glupost o tome kako se u jugoslaviji ubijao nacionalni identitet republika.... trt.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Mos ti da smataras da su zreli za sta oces... Vucic kaze da treba da budu u drzavi i da primaju bogatsvo od nasih para... 

Слажем се. Да се ја питам били би у затвору. Ето ту сам контра Вучића скроз.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, mirko1929 рече

Како комуњаре? Зар нису комуњаре управо многим несловенским народима наметнуле ћирилицу?

Jesu... Mongoli npr. koriste ćirilicu već 80 godina :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Ма јашта крив народ   Вијетнама и Камбоџе а сада и Сирије, па светски алтруисти пожурили да реагују .  

Znaci nije narod kriv? Nisu hrvati i muslimani nista, nego samo spoljni faktori? :D

Подели на овим сајтовима

Па СССР је био пуно комунистичкија држава него СФРЈ. А у СССР-у је ћирилица наметана свима. А СФРЈ јој је барем био благонаклонији него краљ. Него јел знаш ко је укинуо готицу у Немачкој?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Уставобранитељ који нема појма о настајању устава али је први који виче да се исти крши. Већина уставобранитеља са н1 и из тих кругова су били хистерично против Устава 2006. кога сад хистерично бране...Заболе њих за Устав и ћирилицу и Косово и Србе. Па и за папириће у парку.

Ahaaa znaci ako nisi licno bio prisutan dok se pisao ustav onda nemas prava da ga branis? :D

E moj Srbine....

Glasao sam ZA ustav.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...