Jump to content

За све љубитеље пива

Јаков.

Препоручена порука

Gde je pivkan, tu su i reklame za pivkana. (ne pišem namerno aPIVO da mi ne bi izlazio svaki put onaj smajli)

http://www.pazizabava.com/provokativne-pivske-reklame/

Na ovoj stranici su neke provokativne reklame za pivče.

Nema naravno eksplicitnog seksa ali bolje da ne kačim ovde slike. Idite tamo pa vidite. Ovde dežurni smarači ne bi dozvolili ni te nevine slikice.

Evo nekih koje su relativno slobodnije, a nisu bezobrazne, da ne kažem sablažnjive.

0110_hahaha-i-devojke11.jpg

0110_hahaha-i-devojke21.jpg

0110_hahaha-i-devojke09.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 261
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...
  • 1 month later...

Da vas upoznam sa nekim grčkim pivima koja sam skoro konzumirao...

mythos.png

Ako se nađete u Grčkoj, nemojte propustiti ovog njihovog lepotana. Možda najbolje poređenje sa nekim našim pivom je recimo Pils Plus. Blago i pitko....

Grci uglavnom piju Amstel i to im je po potrošnji nešto slično kao kod nas Jelen.

220px-Fix_Hellas_2010.jpg

Interesantno pivče, Fix Hellas. nešto između lagera i crnog piva. Malo slađe za moj ukus, ali je dobro. Pio sam još neke ali ne mogu da se setim naziva...

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li možemo ove pivkane sa aromom limuna smatrati uopšte pivima, prvo zato što uopšte nemaju ukus pivkana, drugo što je sadržaj alkohola izuzetno nizak. Recimo da ih smatramo pivo-sokovima, pa nek i takvi nađu mesta u temi o pivu.

Ove godine su se prvi put bombastično pojavila dva limun pivčeta od dva najveća rivala na srpskom tržištu. Lava i Jelena. Jelen limun-pivkan mi se dopada kao sok. Osvežava i nije mnogo gabaritno, a Lav limun-pivkan mi se ne sviđa. Cena ovih limun-piva je mnogo veća od cene standardnog piva, pa je i to ono što može odbiti, ali da ne tražim sada komarca.

Danas u prodavnici videh i treće limun- pivo i to nemačke (valjda je nemačke) proizvodnje. Konig Beer Lemon. Privuče me cena koja je gotovo upola jeftinija od domaćih limun-piva. 40 dinara. Šta je jeftina može li biti dobro?

U tom razmišljanju kupih ja iz zezanja 3 komada. (limenke).

I mogu reći... meni se sviđa. Bolje mi je i od Jelen limun-piva.

Pročitah neke ocene na netu o ovom pivu i to što sam pročitao uglavnom je negativno, ali kao što rekoh moj je sud veoma pozitivan.

60337.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Meni je kao pa je pivo sok od limuna , tako mi izgledalo kada sam jednom popio pre negde oko jedne god.i šta zanam , meni je ipak klasično pivo - pivo a ovo mi zaista kao sok ,

ostala nisam probao tako da neznam xexexe zaboravio sam koje sam vrstu tog piva popio...

Подели на овим сајтовима

To sa limunom je kao šveps,koji ne volem.Klasično JELEN pivo je KONZA! pivo

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sico... Neko te slagao..Tj nije lepo objasnio...

Ja samo da dodam..

Reinheitsgebot mora da postuju svi proizvodjaci piva u Nemackoj. Osim sto je time zavranjeno dodavanje bilo kakvih aditivna, nalaze se i da moraju da koriste izvorski cistu vodu u procesu produkcije.....

Najbolje je nemacko pivo 4chsmu1

.smil.

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

има ли још неко да је пробао ово пиво?

http://krugheribrent.com/proizvodi.php

Ja sam pio na BeerFestu i svidža mi se. Sad sam tek po ovom tvom linku video da su to neki domaći proizvođači.

Menije žao što nema više Šumadijskog pivkana koje se pravilo u Mladenovcu. Izgleda da su pukli, a baš im je bilo super pivče...

Mislim da bi trebalo da obratite pažnju na MERAK pivče. To je domaće pivo, ali ga zaista slabo ima u rafovima. Valjda ne može da dođe do izražaja od ovih domaćih aždaja, Jelena i Lava.

Подели на овим сајтовима

Jel voli neko Leffe? :wub:

91.jpg

Bas mi nesto leze ta belgijska - al skupa <_<

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...