Jump to content

За све љубитеље пива

Јаков.

Препоручена порука

Је ли, Барт?

Па није да га цепам као неки испред драгстора,али волим брате,па ко не воли  :bla:  0110_hahaha

Ја сам мислио да си озбиљнији играч.  :bla:

Хахахаха па сад,ако је озбиљан играч онај који лоче и нестаје,пијандура,од оног који воли да ужива и умерено пије,ок  0110_hahaha

Боље да ти не причам за кока колу,да сам за озбиљног играча-испред њега више светлосних година  0110_hahaha  facenew22222222

Видиш ја пепси, али занемарљиво количински, док су пиву отворени сви хоризонти...  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Одговори 261
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Је ли, Барт?

Па није да га цепам као неки испред драгстора,али волим брате,па ко не воли  :bla:  0110_hahaha

Ја сам мислио да си озбиљнији играч.  :bla:

Хахахаха па сад,ако је озбиљан играч онај који лоче и нестаје,пијандура,од оног који воли да ужива и умерено пије,ок  0110_hahaha

Боље да ти не причам за кока колу,да сам за озбиљног играча-испред њега више светлосних година  0110_hahaha  facenew22222222

Видиш ја пепси, али занемарљиво количински, док су пиву отворени сви хоризонти...  0110_hahaha

Ма и ја цепам пепси,кад се нема,али кад се има онда се кока кола цепа..па ја ли кући пијан да долазим или у школи од пива хахахаахах добро ме ти правиш 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Da progovorimo jednu i o češkom Staropramenu, koji se prošle godine probio i na srpsko tržište i zauzeo jednu od vodećih uloga. Dobar marketing, ali pre svega kvalitet, ovo joooj stavljaju u vrh na domaćem tržištu, čiji tron još ničim ugrožen drži Jelen.

Постављена слика

Na češkom reč staropramen znači "Stari izvor"..

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-BSeN6mH-ZE&NR=1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Dobro je,dobro je  4chsmu1 Ima veoma lep ukus,ali navika,šta li,jelen je za mene ZAKON! joooj

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Dobro je,dobro je  dada Ima veoma lep ukus,ali navika,šta li,jelen je za mene ZAKON! ekstra

Да, ја сам имао теорију да само ми прави мушкарци пијемо јелен и препознајемо квалитет. Ево сад и Анастасија је ту :)
Подели на овим сајтовима

Dobro je,dobro je  0110_hahaha Ima veoma lep ukus,ali navika,šta li,jelen je za mene ZAKON! :)

Да, ја сам имао теорију да само ми прави мушкарци пијемо јелен и препознајемо квалитет. Ево сад и Анастасија је ту :)
Pa i Anastasija je ponekad pravi muškarac,pa zato i prepoznaje kvalitet u Jelenku! dada ekstra
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

.please. :) :) :) smej.gif smej.gif

аууууууууууу ! Летва...

Па сад видите да испод пиве сами врази вире!

Ја се никад у животу нисам исмијао толико ко тада кад сам ово видио, Боже ме прости!

Кад ме није тада стрефила кап од смијеха неће стварно онда никад!

.please.

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=vO7EIYFxUK8

Na žurki kod Maje forumašice (koju znate i kao .... :) ) ...dve naše sestrice su se malo više zanele. Jedna sa belim vinom, a druga sa pivom. Koje su to? Pa jasno vam je valjda iz njihovih postova.  ljut

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

овакаве и сличне "материјале" !НЕКО! вреба иза ћошка па да може да опањкава, мада до сада су се морали сами трудити а сад им ми све завршимо њима само преостаје да копирају и напишу "дубокоумни" и до "сржи прожети коментар".. prstgore 1000000001010

Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vO7EIYFxUK8

Na žurki kod Maje forumašice (koju znate i kao .... winter ) ...dve naše sestrice su se malo više zanele. Jedna sa belim vinom, a druga sa pivom. Koje su to? Pa jasno vam je valjda iz njihovih postova.  :bla:

prstgore 1000000001010  Контам да сам ВЕРОВАТНО ја једна од форумашица... 1405_love greengrin.Јао ВСИ баш се насмејах . Ако,шала нам је потребна и увек сам за шалу.Волим пиво,шта да радим? :cmizdrenje:
Подели на овим сајтовима

Još samo jedno pivce za živce!

ČERPACÍ STANICE BENZINA PLZEŇ-KŘIMICE

zN3qLCNLc_c

prstgore

Lele,mukica  1000000001010 Ala se napio 1405_love greengrin :bla: Ali mukica...skroz je simpatičan.Dakle,ne mogu da prestanem da se smejem  :cmizdrenje: winter
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...