Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 26. 11. 2021. at 14:05, Avocado рече

Intelektualni domet simpatizera SNS-a... nivo obdaništa...

Expand  

Pa za korisnike termina sendvicar, botina, krezuba srbija potrebno je spustiti se na nivo čMarinike jer oni ne razumeju normalnu komunikaciju i nisu sposobni za civilizovan dijalog . Prilsgodjavamo terminologiju opozicionom stadu da bi nas bolje razumeli.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 14:12, Avocado рече

Stvarno? Ko je ikada na forumu napisao o nekom opozicionom lideru bilo šta bar približno onome što Milanče piše o Vučiću?

Expand  

Па нико, зато вучић и побеђује. Јер се вама политичка култура своди на критику власти а њима на подржавање нечега у шта верују или шта им је интерес. 😏

Када опозициони симпатизери почну да третирају опозицију као што вучићеви симпатизери третирају вучића тада ће опозиција победити.....

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 18:54, haveaniceday рече

Па нико, зато вучић и побеђује. Јер се вама политичка култура своди на критику власти а њима на подржавање нечега у шта верују или шта им је интерес. 😏

Када опозициони симпатизери почну да третирају опозицију као што вучићеви симпатизери третирају вучића тада ће опозиција победити.....

Expand  

To je osnovni problem opozicije, oni svoje delovanje baziraju na omalovazavanju i vredjanju politickih neistomisljenika a ne na propagiranju svojih ideja i pokusaju da osvoje birace idejama. Tako da oni realno i nisu opozicija u pravom smislu reci vec vulgarna gomila koja sledi čMariniku i njoj slicno drustvo i stoga ih i treba tretirati kao primitivnu i vulgarnu gomilu.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 19:06, Bilbija рече

To je osnovni problem opozicije, oni svoje delovanje baziraju na omalovazavanju i vredjanju politickih neistomisljenika a ne na propagiranju svojih ideja i pokusaju da osvoje birace idejama. Tako da oni realno i nisu opozicija u pravom smislu reci vec vulgarna gomila koja sledi čMariniku i njoj slicno drustvo i stoga ih i treba tretirati kao primitivnu i vulgarnu gomilu.

Expand  

To je neka politicka kultura u Srbiji. Isto radi i SNS, ali radi makar pola pola. Pola price hvalospev vucicu i sns i zasto su sns  i vucic super, pola zasto su ovi drugi losi. 

A opozicija 90 % zasto su Vucic i ekipa losi, a 10 % zasto smo mi dobri..

p.s. 
Mada primetio sam jednu stvar kod glasaca vucica i kod glasaca opozicije. Glasaci vucica ne vredjaju toliko glasace opozicije, ali glasaci opozicije vredjaju dosta glasace vucica. 

Подели на овим сајтовима

Куну се у демократију, а онда им је народ крезуб :)

У Венецуели је тако Чавез описменио народ и одонда не могу ови межународни лопови да се дочепају власи и да пљачкају. Једино су могли да га убију, али ни онда није помогло.

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 14:12, Avocado рече
Expand  

И не само то, Вучић као апостол Павле "свима је све, не би ли неког придобио за изборе", а не као другосмрдијанска опозиција, која не уме да анимира ни ужи круг круга двојке.

Подели на овим сајтовима

Глас за Маринику Тепић је глас за Насера Орићa. 
----------------------------------------------------------------
Са горе именованог твитер профила. Одлично запажање.

Подели на овим сајтовима

стиде се свог народа и Србије и хоће да победе :aplauz:Па не може то тако, није народ глуп иако је крезуб мада су избори глупост али немамо боље:)

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

Тешко је овде говорити о некаквим "вама" кад се говори о огорченим противницима СНС, јер је то веома хетерогена категорија. Углавном смо свесни тзв. "Н1-опозиције", такозваних аутошовиниста, јер су се веома професионално позиционирали на медијској сцени и по друштвеним мрежама и вероватно су једини који делују интернационално и синхронизовано на више медијских и НВО фронтова. Али жестоко против Вучића је читава андерграунд националистичка и конзервативна сцена, а такође и маса унутар оних 50% који не гласају и којима се не може приговорити да раде за неког. Ја сам, на пример, под јаким утицајем управо оних првих, где ми се као једина алтернатива Вучићу намећу непријатељи и пета колона претходних ратова и ма колико не био за СНС у неком афирмативном смислу, далеко сам више против тога да ми опет на власт заседне неко ко ће да ћути о Олуји, плаче над ђеносајдом*, а у Србији да измишља заставе и грбове аутономних покрајина и води их у сецесију. Или они исти који су били пре ових, а апсолутно негирају да је њихов систем био једнако корумпиран, ако не још и горе.

Миланово идолизовање Вучића или Билбијино троловање за СНС би ми можда више падали у очи да то раде у некој неутралној атмосфери, а не у атмосфери у којој се намеће наратив да је једино нормално бити огорчено против СНС и извргавати Вучића руглу, а ненормално бити за њих. У таквој атмосфери класични, нормални гласачи за СНС који нису склони препуцавањима и интернет-ратовима ће углавном ћутати, а јављаће се једино они који баш воле да иду уз ветар и гурају прст у око.

Подели на овим сајтовима

када неки из опзиције буде отишаоо у Храм Светог Саве и одао почаст Патријарху Иринеју који га је заврчио на понос  свих нас као Вучић пре неки дан можда и има шансе. Али то њима не пада на памет.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 22:24, Вилер Текс рече

Јел се ова кандидује за градоначелницу Сарајева? Ја бих реко да је тако.

Expand  

и ови ову будалу за кандидата па избори су готови  

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2021. at 22:29, Onufrije рече

и ови ову будалу за кандидата па избори су готови  

Expand  

У Сарајеву (мХултиетничком) добија 100%. Мхултиетничке средине воле икебане за показивање. Имају једну већ која се зове Комшић. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...