Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, Avocado рече

Naravno da je opozicija odgovorna za to što nelegalni objekat u Nacionalnom parku nije srušen ni tri godine i 11 meseci nakon donošenja rešenja o rušenju i da je svaka priča o tome prdež... pa neće valjda ljubljeni Vođa i njegovi saučesnici da budu odgovorni za to...

Ti da si skolovan znao bi ds je srbija pravna drzava u kojoj sud donosi odluke na koje se moze i zaliti...ti si vise za streljanje i dizanje u vazduh uaniru latinoamerickih diktatura a sto je praktikovala tvoja politicka opcija posle penzionisanja Djindjica...

Nego sta keze tcoj "novinar" po svoj prilici ce da pada sneg ...a mozda i nece?

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Avocado рече

Jašta... nego se prešao pa naleteo na onu poznatu žrtvicu na čije uvrede i provokacije nikad ne sme da se odgovori istom merom, nego moraš da biraš reči...

Gospodine objektivni. Ja sa tobom i tvojim drugom autošovinistom imam politički sukob. Tvoj drug autošovinista je doslovno napisao manijački i bolesnički odgovor meni zbog koga je bio banovan. Pronadji u pretrazi šta je napisao. Ako misliš da je uredu da se tako piše, piši i ti istim stilom, niko ti ne brani. To je tvoja logika.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Вилер Текс рече

Oni koji smatraju da Ratko Mladić jeste zločinac ili su gluperde ili su mrzitelji Srba.

... ili smatraju da je počinio neki ratni zločin.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bilbija рече

Ti da si skolovan znao bi ds je srbija pravna drzava u kojoj sud donosi odluke na koje se moze i zaliti...ti si vise za streljanje i dizanje u vazduh uaniru latinoamerickih diktatura a sto je praktikovala tvoja politicka opcija posle penzionisanja Djindjica...

Pošto za razliku od tebe jesam školovan u toj oblasti, znam da rešenje o rušenju ne donosi sud i da žalba na takvo rešenje ne odlaže izvršenje rešenja.

Evo, ako bar umeš da čitaš, možeš i sam da pročitaš:  LINK REŠENJE

Na ostatak baljezganja tj. pričice o tome kako je mali Perica zamislio za šta sam ja, verovatno ne moram ni da odgovorim, jel da?  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вилер Текс рече

Gospodine objektivni. Ja sa tobom i tvojim drugom autošovinistom imam politički sukob.Tvoj drug autošovinista je doslovno napisao manijački i bolesnički odgovor meni zbog koga je bio banovan. Pronadji u pretrazi šta je napisao. Ako misliš da je uredu da se tako piše, piši i ti istim stilom, niko ti ne brani :)

Video sam šta je napisao... ne pada mi na pamet da komentarišem ispravnost odluke administracije da nekog banuje, administracija ima prava da banuje koga hoće i za šta god... ali ne mogu da ne primetim da banovani tu odgovara na veoma uvredljive poruke... nekog ko nikad ne biva banovan (pa ni opomenut) za iste, već se drugi često banuju kada mu odgovore istom merom... ali voli da izigrava ugroženu žrtvu... mali polarni meda...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Video sam šta je napisao... ne pada mi na pamet da komentarišem ispravnost odluke administracije da nekog banuje, administracija ima prava da banuje koga hoće i za šta god... ali ne mogu da ne primetim da banovani tu odgovara na veoma uvredljive poruke... nekog ko nikad ne biva banovan za iste, već se drugi često banuju kada mu odgovore istom merom... ali voli da izigrava ugroženu žrtvu... mali polarni meda...

Odgovara na političke kvalifikacije na osnovu onoga što je napisao manijačkim odgovorom. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Odgovara na političke kvalifikacije na osnovu onoga što je napisao manijačkim odgovorom. 

2999118.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bilbija рече

Bravo Vucicu, samo napred. Srbija je uz tebe. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘🍷🍷🍷😍😍😍😍😍😍😃😂😂😂😂😂😂

Jel ukusan sendvič, botino?Obrati se mladi samouvereni Nedavimo Beograd, pravedničkom ironijom krezubom sendvičaru. Zatim pogleda na sat i reče "Oh kasnim na onlajn samit žena i ostalih +++++ rodova u crnom."

12:smeha:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Avocado рече

Pošto za razliku od tebe jesam školovan u toj oblasti, znam da rešenje o rušenju ne donosi sud i da žalba na takvo rešenje ne odlaže izvršenje rešenja.

Evo, ako bar umeš da čitaš, možeš i sam da pročitaš:  LINK REŠENJE

Na ostatak baljezganja tj. pričice o tome kako je mali Perica zamislio za šta sam ja, verovatno ne moram ni da odgovorim, jel da?  :D

Jos nisi ukapirao da ja obicno procitam do kraja ...za razliku od tebe koji izbegava slova ...idi na jraj ovog tvog linka pa nadju "pouku o pravnom leku" 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Jašta... nego se prešao pa naleteo na onu poznatu žrtvicu na čije uvrede i provokacije nikad ne sme da se odgovori istom merom, nego moraš da biraš reči...

Аха, а што сам онда ја банован? Је л и клаудкинг та жртвица којој у мом случају ја не смем да одговарам истом мером или ти то објашњење важи само за клауда?

А стварно је штета јер ово на овом форуму, то није он, он је један сасвим други лик, много бољи.... мислим нико од нас није 100 % он на форумима, али он је баш другачији. Јури Вучићеве гласаче као озна комунисте.... 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, haveaniceday рече

Аха, а што сам онда ја банован?

Pojma nemam... moraš da mi daš link da bi video za šta si banovan...

пре 32 минута, haveaniceday рече

Је л и клаудкинг та жртвица којој у мом случају ја не смем да одговарам истом мером или ти то објашњење важи само за клауда?

To objašnjenje nema veze sa njim...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bilbija рече

Jos nisi ukapirao da ja obicno procitam do kraja ...za razliku od tebe koji izbegava slova ...idi na jraj ovog tvog linka pa nadju "pouku o pravnom leku" 

Izgleda da si u tom "čitanju do kraja" propustio poslednji stav izreke (poslednja rečenica na prvoj strani) + prosto zamislio kao da je žalba izjavljena i usvojena jer tako ti se dopada i normalno je da stvari koje ti se dopadaju tretiraš kao realnost...

Dokle planiraš da se blamiraš "podučavajući" me pravo?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Vidiš ovakav vid političke komunikacije je izmedju ostalog problem opozicije. Doduše najmanji. 

Isto kao i sa prethodnom porukom... zamišljaš da je dovoljno da ti nešto proglasiš "političkom kvalifikacijom", "manijačkom porukom" ili "problemom" i to automatski postaje i tačno i obrazloženo samo zato što si ti tako rek'o... :D

Ali najsmešnije je što na svoje (očigledno netačne) puke tvrdnje očekuješ neki ozbiljan odgovor...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...