Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Вукашин у саламури, димљен на бамбусовини је црњак који далеко прелази границе доброг укуса

Што, ја сам се лепо насмејао, и сад ми је смешно хД

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вукашин Ковачевић рече

Што, ја сам се лепо насмејао, и сад ми је смешно хД

Супер, драго ми је.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Зато што сматрам да су моји постови били непримерени. 

Културна шала је у реду. Вукашин у саламури, димљен на бамбусовини је црњак који далеко прелази границе доброг укуса (no pun intended). 

Не бих даље о томе.

sto, meni je dimljeno meso ukusno

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Вукашин Ковачевић рече

Заиста и ја то не разумем, ево ја први причам глупости, а имам и име и презиме и слику и адресу, телефон ми је 061 166 48 12. Само немам вибер јер немам смартфон

Mozda bi se uozbiljio i ne bi pricao gluposti da si postavio sliku drvosjece koji sjekirom rastjeruje pcele i isprobava kvalitet meda sa ostrim djelom, hhahaha salim se:D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

A sto se ti cimas oko ostalih? Gledaj sebe i uzivaj.

Ne cimam se oko ostalih.Samo odgovaram nakomentar da mi niko ne brani da postavim ime i prezime i fotografiju.Mislim da je ova diskusija i započela nekako u vezi sa   objavom administracije ovog sajta o karaketru ŽRU.Osim zaista interesantnih tema,imate ovde tračarenje,komentare upućene određenim ličnostima,koje neki nikada ne bi mogli reći kada bi govorili  pod imenom i prezimenom,i sa fotografijom.Svakako da ja nisam mislila da je problem da neko vodi diskusiju o nekoj temi ,i ako ne znamo njegovo ime i prezime,na neki način svako nekim stavom predstavlja sebe.Isto tako ne mislim da je dobar smisao za humor neprimeren Poukama.Mislim samo na pokušaje ličnog obračanja ,tračarenja i sl iza niknejma.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Нифада рече

Koliko znam na fb većina ljudi ima sliku i ime  i prezime,mali broj ima neki pseudonim,nadimak i sl.

Nepotrebno karikiranje.

Znam samo da bi pod imenom i prezimenom,a i sa fotografijom mnogi ovde ugasili profile.Vidite,ja bih ostala.Međutim,smešno je praviti se da ne razumemo temu.Ja govorimo

Мислим да се нисмо разумели.

Администрација ЖРУ није испрограмирала овај форум, ово је Invision Board софтвер који је развио Invision Community. Интернет форуми по дефиницији функционишу тако што су ти при регистрацији потребни:

1. Имејл адреса која је гарантовано анонимна

2. Псеудоним

3. Аватар

Наравно, човек може да изабере да за псеудоним упише своје име и презиме, а за аватар да постави своју слику, али то није мандаторно, то је опционо. За интернет-активности са пуним именом и презименом и подацима за контакт постоје друштвене мреже, њуз-групе и друге платформе и то са разлогом, а разлог је безбедност јер је, понављам, интернет једно изузетно небезбедно место. Код нас још увек није таква ситуација да неко може да ти прогања дете због твојих порука или да ти да отказ због нечег написаног на интернету пре 10 година, али такво време је глобално већ одавно дошло, а само је питање када ће и овде.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Дидим рече

Мислим да се нисмо разумели.

Администрација ЖРУ није испрограмирала овај форум, ово је Invision Board софтвер који је развио Invision Community. Интернет форуми по дефиницији функционишу тако што су ти при регистрацији потребни:

1. Имејл адреса која је гарантовано анонимна

2. Псеудоним

3. Аватар

Наравно, човек може да изабере да за псеудоним упише своје име и презиме, а за аватар да постави своју слику, али то није мандаторно, то је опционо. За интернет-активности са пуним именом и презименом и подацима за контакт постоје друштвене мреже, њуз-групе и друге платформе и то са разлогом, а разлог је безбедност јер је, понављам, интернет једно изузетно небезбедно место. Код нас још увек није таква ситуација да неко може да ти прогања дете због твојих порука или да ти да отказ због нечег написаног на интернету пре 10 година, али такво време је глобално већ одавно дошло, а само је питање када ће и овде.

Mislim da ni ti nisi razumeo šta sam rekla.Kada sam pomenula  administraciju ŽRU,rekla sam da su oni napoisali objavu da se ima u vidu karakter ovog foruma,odnosno da je pre svega misionarskog karaktera,da se izbegavaju neprimereni komentari,nisam govorila o konceptu ovog foruma..U tom kontekstu ja sam napomenula da bi možda bilo u manjoj meri neprimerenih komentara kada bismo pisali pod imenom i prezimenom,i sa fotografijom.I takođe sam napomenula da je i ranije bilo diskusije o toj temi.

Neprimeren sadržaj će verovatno biti uklonjen,i mi većinu toga možemo i sami prepoznati kao neprimeren.Međutim,ako neko koristi ovaj forum da bi se nekome obraćao,plasirajući tračeve o nekome,jer to naravno ne može lično reći zato što je laž,ijedino mesto gde može da kaže je pod niknejmom.Ostali ne mogu prepoznati jer je upućeno konkretnoj osobi,za koju neko zna ko je u pitanju.

Naravno,to ne znači da ću zbog takvih likova prestati ovde da pišem i komentarišem,samo primećujem.Pisanje pod niknejmom može da bude opcija gde će neko bez ograničenja govoriti o nečemu,što jasno možda ne bi tako mogao reći sa imenom i prezimenom i to razumem.No,ja mislim na nesto drugo,Kada neko svoje komplekse pokriva niknejmom i pokušava nekome da se obraćana vrlo jeftin način.Ja na to uvek gledam kao nečiju nemoć.I ne bih više o ovome.Bilo je i ranije reči o tome,verovatno se može pronaći tema kada smo diskutovali o imenu i prezimenu i fotografiji.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Нифада рече

Međutim,ako neko koristi ovaj forum da bi se nekome obraćao,plasirajući tračeve o nekome,jer to naravno ne može lično reći zato što je laž,ijedino mesto gde može da kaže je pod niknejmom.Ostali ne mogu prepoznati jer je upućeno konkretnoj osobi,za koju neko zna ko je u pitanju.

Извини, а када се то конретно десило на форуму? Пишеш као да је то реалан проблем, али ја се не сећам да сам икад видела нешто слично.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Извини, а када се то конретно десило на форуму? Пишеш као да је то реалан проблем, али ја се не сећам да сам икад видела нешто слично.

Da simpažljivopročitala to što sam napisala,shvatila bi da je tvoje pitanje suvišo.Mada  mislim da odlično znaššta sam napisala.

Подели на овим сајтовима

Спојлер

Nekoliko prethodnih postova su dusebeskorisni, imajte milosti prema svestenim licima i visokopozicioniranima u hijerarhiji, te prema sablaznjivima.

PRETHODNI DEO OVOG POSTA NIJE NA KORIST, PRESKOCITI GA; SAMO VAN SPOJLERA STO PISE JE KORISNO!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Lady Godiva рече

неки негде некада неком  :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Да знам не бих питала. 

Postoje ljudi koji su loši,i oni urade nekome nešto loše,i to im je stil života,nemaju grižu savesti,uzmu vam npr.nešto,i ostave vas na miru.

Postoje ljudi koji su dobri,i oni su u svakoj situaciji ok.

Postoji ljudi koji su negde između,i to su oni koji vam na bazi laži,iskonstruisane situacije ,urade nešto loše,na primer,oštete vas na neki način.Ali vas ni posle ne ostavljaju na miru.Na forumu gde znaju da ste vi,i na drugim mestima,indirektno,stalno imaju potrebu da vam se obraćaju,da vam govore kako vam nisu nista uradili,kako su ok,kako si ti ovakav i onakav,kako ti nisi time oštećen,nego si ti ovakav i onakav.

Ja sam napisala uopšteno,ali ako se meni neko obraća lično,i ja to razumem,i o tome sam pisala,kako onda to može neko da primeti ko  to ne zna.

Izdvojila si deo teksta u kome sam napisala da to lično obraćanje ne mogu ostali prepoznati,nego dve osobe ili nekoliko osoba.Zbog toga mislim da odlično znaš šta sam napisala.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...