Jump to content

Предлози у вези са радом форума Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 часа, obi-wan рече

@Нифада 

Inace, vec sad mozes da stavis puno ime i sliku, nije zabranjeno...

Tebi je ok da diskusiju vode dve osobe,jedna sa imenom i prezimenom ,a druga pod niknejmom? Mislim da se pravišda ne razumeš temu.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

@Нифада: Интернет је једно небезбедно место и са разлогом се на интернет форумима при регистрацији тражи "псеудоним", а имејл-адреса остане сакривена. А човеку нико не брани да за псеудоним упише стварно име и презиме, у аватар стави слику из личне карте, а у профил упише ЈМБГ, адресу становања и имена чланова породице, само није препоручљиво.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Нифада рече

Da li to onda nešto govori o članovima ovog foruma,a i uopšte.Da li to znači da ljudi imaju stav o nečemu,ali da ne žele da stanu iza svog stava.Inače,mislim da mnogi imaju stav i ideju o nečemu,ali ako bi za realizaciju neke ideje bilo potrebno i mali prst nekoga da zaboli,bilo bi dobro da ipak nekoga drugog zaboli.

Ne. To znaci da su clanovi foruma kvalitetni ljudi, koji su otisli daleko beyond povrsnog prepoznavanja na nivou licne karte.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Нифада рече

Tebi je ok da diskusiju vode dve osobe,jedna sa imenom i prezimenom ,a druga pod niknejmom? Mislim da se pravišda ne razumeš temu.

Znaci, ti si po onom starom principu "napred braco, ja za vama"... da, sasvim je normalno da takvi ljudi normalno vode razgovor, jer oni razgovor vode na nivou licnosti, nemaju potrebu za žbirskim podozrevanjem ko je ko, jer se to besprekorno jasno vidi po samom pisanju svih clanova ovde.

Stavise, najhriscanskiji je upravo ovaj nacin: zaobilazi se prevarljiva spoljasnjost, i ljudi stupaju u poznanstvo duboko na planu unutarnjeg coveka srca.

I ovo sad sto pricamo, daleko vise sam stekao saznanja o tebi ovako, nego sto bi mi to ikad reklo puno ime i slika.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, obi-wan рече

Stavise, najhriscanskiji je upravo ovaj nacin: zaobilazi se prevarljiva spoljasnjost, i ljudi stupaju u poznanstvo duboko na planu unutarnjeg coveka srca.

Тачно, ево ја ставио име и презиме и сви мисле да сам дрвосеча, али нико овде није још спознао моју праву, истинску природу поремећеног sith коболд чаробњака. Ево како изгледам заправо, другарица ми урадила волшебни портрет душе

Bwahaha.gif.7f09c6bc854dfaf540c8322aca1734f9.gif

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драгана Милошевић рече

Какво пусто острво и бакрачи, имајте меру и поштовање.

Ја се извињавам због мог доприноса тој теми. Нема више канибалистичких шала с моје стране. Од сада пишем или озбиљно или не пишем уопште. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Ја се извињавам због мог доприноса тој теми. Нема више канибалистичких шала с моје стране. Од сада пишем или озбиљно или не пишем уопште. 

Никад не умем да оценим да ли си саркастична или искрена, али то ми се и свиђа код тебе

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Дидим рече

@Нифада: Интернет је једно небезбедно место и са разлогом се на интернет форумима при регистрацији тражи "псеудоним", а имејл-адреса остане сакривена. А човеку нико не брани да за псеудоним упише стварно име и презиме, у аватар стави слику из личне карте, а у профил упише ЈМБГ, адресу становања и имена чланова породице, само није препоручљиво.

Koliko znam na fb većina ljudi ima sliku i ime  i prezime,mali broj ima neki pseudonim,nadimak i sl.

Nepotrebno karikiranje.

Znam samo da bi pod imenom i prezimenom,a i sa fotografijom mnogi ovde ugasili profile.Vidite,ja bih ostala.Međutim,smešno je praviti se da ne razumemo temu.Ja govorimo 

пре 59 минута, obi-wan рече

Znaci, ti si po onom starom principu "napred braco, ja za vama"... da, sasvim je normalno da takvi ljudi normalno vode razgovor, jer oni razgovor vode na nivou licnosti, nemaju potrebu za žbirskim podozrevanjem ko je ko, jer se to besprekorno jasno vidi po samom pisanju svih clanova ovde.

I ovo sad sto pricamo, daleko vise sam stekao saznanja o tebi ovako, nego sto bi mi to ikad reklo puno ime i slika.

Mislim da ne stoji tvoj komentar.Ja mogu da napišem ime i prezimei stavim fotografiju,ali to nikoga ne bi obavezivalo da uradi isto.Ja sam govorila da to bude stav  koji važi za sve ovde.Meni je uvek neverovatno kako ljudi iz jednog teksta izvuku samo ono što žele.Mislim da je ranije nekoliko puta vođena diskusija o tome,nisam ja sada prvi put pomenula temu o tome da umesto niknejma bude ime i prezime i fotografija.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Драгана Милошевић рече

Mnogi ne bi mogli da budu ovde sa pravim imenom. To sa sve velikim razlogom.

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Za neke sigurno znam da ne bi mogli biti ovde sa imenom i prezimenom i fotografijom,iz veoma sitnih razloga.

No,to je samo predlog,koji ipak ponešto i kao predlog,govori.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Lady Godiva рече

Због чега се извињаваш? Највећи успеси почињу од ШАЛЕ,зафракнције. Када радимо неки посао ево примера, ти си шеф а нас пар радници како би били продуктивнији да нон стоп урлаш,вичеш,дереш или да са једним културним приступом кроз шалу урадимо и више него што треба?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Mali Marko рече

Због чега се извињаваш? 

Зато што сматрам да су моји постови били непримерени. 

пре 15 минута, Mali Marko рече

Највећи успеси почињу од ШАЛЕ,зафракнције. Када радимо неки посао ево примера, ти си шеф а нас пар радници како би били продуктивнији да нон стоп урлаш,вичеш,дереш или да са једним културним приступом кроз шалу урадимо и више него што треба?

Културна шала је у реду. Вукашин у саламури, димљен на бамбусовини је црњак који далеко прелази границе доброг укуса (no pun intended). 

Не бих даље о томе.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Зато што сматрам да су моји постови били непримерени. 

Културна шала је у реду. Вукашин у саламури, димљен на бамбусовини је црњак који далеко прелази границе доброг укуса (no pun intended). 

Не бих даље о томе.

И сада не смем да ти одговорим:tongue:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Нифада рече

Mislim da ne stoji tvoj komentar.Ja mogu da napišem ime i prezimei stavim fotografiju,ali to nikoga ne bi obavezivalo da uradi isto.Ja sam govorila da to bude stav  koji važi za sve ovde.Meni je uvek neverovatno kako ljudi iz jednog teksta izvuku samo ono što žele.Mislim da je ranije nekoliko puta vođena diskusija o tome,nisam ja sada prvi put pomenula temu o tome da umesto niknejma bude ime i prezime i fotografija.

A sto se ti cimas oko ostalih? Gledaj sebe i uzivaj.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Вукашин у саламури, димљен на бамбусовини је црњак који далеко прелази границе доброг укуса

Што, ја сам се лепо насмејао, и сад ми је смешно хД

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вукашин Ковачевић рече

Што, ја сам се лепо насмејао, и сад ми је смешно хД

Супер, драго ми је.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...