Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Prozor na krovu рече

Naravno da ne bi pristali nikada! I ne samo da ne bi pristali, nego kada bi se to dogodilo bili bi izloženi takvom pritisku svoje javnosti da više nikada ne bi dobili ni jednu ulogu u bilo kom filmu, a ulicom ne bi mogli da prodju da ih neko ne pljune. 
Mi smo u svojoj lažnoj demokratiji i lažnoj toleranciji zasnovanoj na ničemu, obezvredjenoj od bilo kojih vrednosti, moralnih normi i bez trunke nacionalne strategije - toliko pali da ne znamo više gde je dno. 
Oni su dno dna  i to treba reći, bez obzira na to što su dobri glumci, čak baš zbog toga. 

Kazu da je Sergej Trifunovic odbio u holivudu ulogu jer je trebalo da glumi zlog srbina. 

Eto.

Daj mi adresu da ti odstampam i posaljem njegov poster u prirodnoj velicini jer bi ispao tezak licemer ako ga, posle ovoga sto si napisao, ne bi okacio po sred dnevne sobe :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

jer je to bila samo osveta

https://youtu.be/6LBTuxYgH-k?t=14

UBICE SRPSKE DECE,ŽENA I STARACA OKO SREBRENICE,NE MOGU NIKAKO BITI ŽRTVE,NEGO SAMO ZLOČINCI! Da nije bilo zločina nad Srbima oko Srebrenice, danas ne bi bilo ni muslimanskog groblja u Potočarima...

Ево овде можете прочитати цео текст и погледати и неке од фотографија на крају-испод текста:

https://zlj13051967.wordpress.com/2014/12/25/genocid-nad-srbima-u-srebrenici/

За оне који не знају (нису информисани) у  Поточарима ниси страдала муслианска деца и жене....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, uomo del Ve.Te. рече

https://youtu.be/6LBTuxYgH-k?t=14

UBICE SRPSKE DECE,ŽENA I STARACA OKO SREBRENICE,NE MOGU NIKAKO BITI ŽRTVE,NEGO SAMO ZLOČINCI! Da nije bilo zločina nad Srbima oko Srebrenice, danas ne bi bilo ni muslimanskog groblja u Potočarima...

Ево овде можете прочитати цео текст и погледати и неке од фотографија на крају-испод текста:

https://zlj13051967.wordpress.com/2014/12/25/genocid-nad-srbima-u-srebrenici/

Pa tako mi reci... Sta mi se tu proseravas "ja ZaLiM sVE zrtue u SWim NAroDyMa". 

Tacno sam znao. ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Osim u Srebrenici... Oni su to zasluzili jer je to bila samo osveta a ne genocid? ;)

Ајде пиј нам и ти крв због тог злочина. И мене боли што се то догодило а теби се може да прозиваш јер си ти изнад нације, као неки "српски мутант аријевац, критизер", нисам те узалуд уврстио уз горепоменуту дружину.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Kazu da je Sergej Trifunovic odbio u holivudu ulogu jer je trebalo da glumi zlog srbina. 

Eto.

Daj mi adresu da ti odstampam i posaljem njegov poster u prirodnoj velicini jer bi ispao tezak licemer ako ga, posle ovoga sto si napisao, ne bi okacio po sred dnevne sobe :D

Ako je to uradio to je najnormalnija stvar na svetu. To je stvar časti, samopoštovanja i morala. Za to ne treba nikome da se čak ni čestita, a kamoli da mu se kači poster. 
To što smo mi pogubili kriterijume šta je normalno a šta nije pa mislimo da za bilo koji častan čin zbog koga se gubi novac ili slava treba da bude nešto za šta se kači poster - to je samo svedočanstvo našeg pada. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Pa tako mi reci... Sta mi se tu proseravas "ja ZaLiM sVE zrtue u SWim NAroDyMa". 

Tacno sam znao.;)

Два детаља да споменем која су помало невероватна:

1. Не могу да верујем да некоме може да буде смешно као вама/теби.....па да су вам смешне фотографје побијене Српске нејачи.... нисам хтео да остављам фотографије већ сам поставио само линк у коме се виде страдала деца, жене и стари у околини Сребренице - ово су само неки страдали од укупног броја који премашује далеко 3000 убијених... - и вама/теби је то смешно....

.....још ћу једном подсетити да у поточарима нису страдали муслиманска деца и жене.....

2. Други невероватан детаљ је тај да сте ви/ти из базе (главног штаба Поука) или сте сарадник са стране.... прво сам помислио да сте неки усташа или муслиман али онда кад сам погледао да сте члан поука од 16 јула 2010 године и да имате до сад написаних 19 107 порука на овом форуму искључио сам ову могућност са сигурношћу.....дакле жалосно је то да Поуке допуштају провокаторе са стране или су можда чак ти провокатори са разним именима налозима из главног штаба поука....

Дакле да резимирам:

Ево испод остављам фотографије које ви испраћате са осмехом и намигивањем.... да будем културан и фин рећи ћу само ово је заиста непримерено..

и тужно је то да Поуке имају провокаторе у својој бази/штабу.... или да имају дуговремене провокаторе сараднике са стране....

P.S. Никад нисам оспорио да је било убистава Муслимана и Шиптара у Сребреници и Косову... али треба објективно да се сагледа контекст/број и Српских и Муслиманских/шиптарксих жртава као и цели контекст-као што рекох већ....

Запад брине само о муслиманским/хрватским и шиптарским жртвама.... моја је света дужност да никад не заборавим невине српске жртве и никад ми неће досадити да о томе говорим.... и  нема тог Запада који ће ме убдити у ту лаж... као што нажалост има Срба који су спремни да кажу хвала вам што се нас бомбардовали 1999....ма да Сребреница је геноцид где нису убијана деца и жене, а Јасеновац и Косово, Крајина и Српска села око Сребренице није геноцид где су убијали све по реду од деце у утробама мајки па до непокретних стараца - на 57 свирепих начина та убиства/мучења су врешена....

1 - Copy.png

2 - Copy.png

3 - Copy.png

4 - Copy.png

5 - Copy.png

6 - Copy.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Osim u Srebrenici... Oni su to zasluzili jer je to bila samo osveta a ne genocid? ;)

Vrlo je komplikovano to sve sa Srebrenicom,.... bilo je zlocina i osvete,... ali mnogo manje nego sto se prikazuje od strane drugih i nije bilo genocida nije bio planski udruzeni zlocin i slicno,.... nazalost neke nase srpske vojne formacije su izvrsile zlocin i da smo razmisljali dugorocno trebalo ih je odmah strogo kazniti...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

A Gaga jel gledo film?

Он га је правио. Ваљда зна човек шта је направио и како ствари функционишу у том свету. 

Неће бити да он нема појма,30 година ради тај поса у Лос Анђелесу .

Јеси ти погледао интервију?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...