Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, cloudking рече

Opa posto si i pesnik :)

idemo dalje:

Screenshot_20210221_190444.jpg

Можемо ми свашта приговорити Вучићу али Гага је у праву. Неконструктивна критика коју многи острашћени практикују више од било чега учвршћује Вучића на власти. Пала киша- Вучић крив. Сија сунце-Вучић крив, развео се-Вучић крив, добио отказ- Вучић крив....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

@cloudking Можда ниси видео моје питање па да те још једном питам који су се то већи злочини маштали у односу на оно што се јасеновачким мученицима дешавало?

Laz je da je u Jasenovcu ubijeno milion i 200 hiljada Srba. Eto danas sam video nekog lioa koji gromoglasno plasira tu "cinjenicu".

Ja tebe pitam... Jel u Jasenovcu ubijeno 1.2 miliona srba?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Laz je da je u Jasenovcu ubijeno milion i 200 hiljada Srba. Eto danas sam video nekog lioa koji gromoglasno plasira tu "cinjenicu".

Извини тај податак је претеривање. Зашто се хваташ за екстреме који су у мањини?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Браво за Предсеника! Следечи филм, ако Бог да, да подржи са 10 пута већим средствима ако буде у бужету, ако не буде нека и позајми, и да искористи своје дипломатске способности и излобира код Руса и јевреја сваку врсту па и финасијске прдрђке. Да добијемо још бољи филм, и још вечу гледаност. Да искористи и своје ПР способности и помгне филмажијама да га провишу широм света!

A podrzao ga je zato sto voli kinematografiju i stalo mu je da se  plasira istina :)

ili zna kakav mu je narod i tacno zna gde treba da vas pomazi pa da svrsite na njega ko tinejdzeri na Brenin poster :D

• Радостан 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Не знам. Бог зна тачан број. Да ли ти знаш и ако знаш одакле ти та информација?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A podrzao ga je zato sto voli kinematografiju i stalo mu je da se  plasira istina :)

ili zna kakav mu je narod i tacno zna gde treba da vas pomazi pa da svrsite na njega ko tinejdzeri na Brenin poster :D

Једино што ће ме натерати да гласам за Вучића ( а нисам никад за ових 8 година) си ти и ликови попут тебе. Па сад ти види колико паметно радиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Браво за Предсеника! Следечи филм, ако Бог да, да подржи са 10 пута већим средствима ако буде у бужету, ако не буде нека и позајми, и да искористи своје дипломатске способности и излобира код Руса и јевреја сваку врсту па и финасијске прдрђке. Да добијемо још бољи филм, и још вечу гледаност. Да искористи и своје ПР способности и помгне филмажијама да га провишу широм света!

Jes da nam svet nije potreban, osim kad nam hvali filmove i sviđamo mu se. U svakom drugom slučaju svet su zlikovci! Osim kad smo drugovi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Марек рече

Jes da nam svet nije potreban, osim kad nam hvali filmove i sviđamo mu se. U svakom drugom slučaju svet su zlikovci! Osim kad smo drugovi.

Naravno, svet nam treba nkada imamo interesa a kada nemamo zabole nas uvo za svet...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

pa da svrsite na njega ko tinejdzeri na Brenin poster

Језик говори од сувипка срца.

Говорисмо горе о уметости мало...видим да имамо разне асоцијације...шташ'...

Узгред, да те подестим, мене су бановали са форума због критике дела Вучићеве политике! Толико о нама крезавим нациЈоналистима. Видим, тебе држе ко морког јежа...само што те не заливају и не окрећу према сунцу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Језик говори од сувипка срца.

Говорисмо горе о уметости мало...видим да имамо разне асоцијације...шташ'...

Decko je malo zagoreo, Korona ...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Можемо ми свашта приговорити Вучићу али Гага је у праву.

Vučić se pojavio 2019. godine?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ćiriličar рече

Узгред, да те подестим, мене су бановали са форума због критике дела Вучићеве политике! Толико о нама крезавим нациЈоналистима. Видим, тебе држе ко морког јежа...само што те не заливају и не окрећу према сунцу.

Док се човек не ослободи партизанског калупа неће разумети то што ти причаш.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Vučić se pojavio 2019. godine?

Могао је и раније ако мислиш на подршку оваквом филму. Али добро да је и сада. Има и Тихомир Станић идеју да ради овако нешто као и Кустурица.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...