Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Вилер Текс рече

То што неко са твитера није у стању да разуме неке ствари не значи ништа.

Не знам који савремени старац је рекао за твотер, мож' бити да је архим. Карелин: "Ако хоћеш да осетиш предукус пакла, иди на Твитер"!

:))

Није он мислио ништа у смислу митарстава, велнг огња и тих зУрлотских страшења, него у смислу како су људи постали зли, колико свађа, мржње и др...као да су у паклу.

Подели на овим сајтовима

За оне који говоре како неки филм не може да пробуди свест код људи, тобож људи знају нешто.

Ево "историчара", ево "црквених људи". Ово је наратив и "истина" данашњице:

Подели на овим сајтовима

1537539453_Screenshot2021-02-21174113.png.c8283278883aee374894aa15f8f3962b.png

Мој мали скромни допринос овом ремек делу. На чекању. Просто сам знатижељан колико дуго ће бити на чекању и да ли ће бити неке дискриминације у помињању српског народа. Горе на енглеском можете видети написано оцена је десет како доликује овом ремек делу. Тик, Так. Стартовао сам штоперицу :loading:

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече

Па многи појма немају. Благе везе немају. Трећа генерација "деце комунизма", постали либераши, и сада њихова деца рођена 1990. имају 30 година. Еј, човече, 30 година то су зрели људи, не младићи чак...и ко је њих учио чему? Шта они знају?

Sinak, na ambasade ne jurisaju "liberasi" nego ovi vasi krezubi naciJonalistickom mrznjom zadojeni neobrazovani istetovirani punoglavci...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Вилер Текс рече

Ово је констатација а не осуда.

Samo zapamti da ovo kazes i Isusu kate jednom bude pitao ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Ne zaradjuje film, nego RTS blento :D

Zapravo zaradjuju oba jer se produkcija filma nije tek tako odrekla bioskopskih prikazivanja. Cijim li je parama sve to placeno... majku mu :)  

Јел си коначно одгледао филм? Очекујем твоју професионалну критику.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Sinak, na ambasade ne jurisaju "liberasi" nego ovi vasi krezubi naciJonalistickom mrznjom zadojeni neobrazovani istetovirani punoglavci...

Ајде скриншутуј зубе, да видим, ап ћу ти тек онда одговорити!

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Ćiriličar рече

Не знам који савремени старац је рекао за твотер, мож' бити да је архим. Карелин: "Ако хоћеш да осетиш предукус пакла, иди на Твитер"!

Није он мислио ништа у смислу митарстава, велнг огња и тих зУрлотских страшења, него у смислу како су људи постали зли, колико свађа, мржње и др...као да су у паклу.

Dok ovde na poukama gde je 99% verujucih sve pršti od ljubavi, tolerancije i razumevanja :))  

Подели на овим сајтовима

@cloudking Да преведем Краљу облака или небеса као се самопрозиваш. Каква би била потреба да се нешто каже Христу у царству Небеском ако му већ сада све говориш. Него имам осећај да када се ти суочиш са том приликом да више никада ништа нећеш моћи проговорити. Заиста тужно.

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Просечан србенда рече

Јел си коначно одгледао филм? Очекујем твоју професионалну критику.

Нисам, одгледао! немам снаге за то сад. Ако си читао моје коментаре, а ниси, испричао сам само какав сам лични доживљај јасеновца имао пре више деценија.

Да додам, имам одличне зубе, и усташе су мом дједу покојном "на живо" повадиле све један зуб из главе. Усташа је извадио шаржер из пиштоља и са оном "рупом" где иде шержер, почупао му све зубе. Нису га убили. Испитивали су га за неко оружје. Комшија дојавио. Дјед је причао, па каже: "24 сата су ме испитивали наизменично, и све једну коју сам рекао сам слагао! једино што нисам слагао је да сам Србин и Православац"! И ето, остао је жив.

Дакле поред тога и мојих здравих зуби, живео сам преко 2 деценије на западу. Од свих људи које сам упознао и имао са њима ближе контакте - када бих поредио, најбољи човек од свих, сматрам га бољим човеком и од мене, је један хрват католик.

Ето, мој деда је био крезав цео живот...шташ'...

Стварно су ти јадни коментари. Коментаришем их баш да бих то показао.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, psyche1979 рече

@cloudking Да преведем Краљу облака или небеса као се самопрозиваш. Каква би била потреба да се нешто каже Христу у царству Небеском ако му већ сада све говориш. Него имам осећај да када се ти суочиш са том приликом да више никада ништа нећеш моћи проговорити. Заиста тужно.

Zato se ja za razliku od vecine vernika trudim da ne lazem i da ne budem kreten prema ljudima (naciJonalisti se ne racunaju :D ) tako da mirne duse idem pred jedinog boga Manitua...

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс @psyche1979 Преузмите овог "стручњака" @cloudking доста сам тупио данас.

@psyche1979 Хакуј га тамо и покажидер нам какве зуме има либераш....код њих и не расту зуби, него бисери које су испирали океани, па ондаК су их китови избацивали заједно са планктонима, па ондаК су негде заустрнули, па ондаК су се негде зашелли, па ондаК су еволуирали тЈеком једно педес' милијардиица годиница...и ондаК смо добили наше збатог "стручњака"...и ондаК је дошао на Поуке да показе зубе.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Ćiriličar рече

За оне који говоре како неки филм не може да пробуди свест код људи, тобож људи знају нешто.

Ево "историчара", ево "црквених људи". Ово је наратив и "истина" данашњице:

Ујаци, либерали и инфосрби исту причу причају. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...