Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Нисам, одгледао! немам снаге за то сад. Ако си читао моје коментаре, а ниси, испричао сам само какав сам лични доживљај јасеновца имао пре више деценија.

Да додам, имам одличне зубе, и усташе су мом дједу покојном "на живо" повадиле све један зуб из главе. Усташа је извадио шаржер из пиштоља и са оном "рупом" где иде шержер, почупао му све зубе. Нису га убили. Испитивали су га за неко оружје. Комшија дојавио. Дјед је причао, па каже: "24 сата су ме испитивали наизменично, и све једну коју сам рекао сам слагао! једино што нисам слагао је да сам Србин и Православац"! И ето, остао је жив.

Дакле поред тога и мојих здравих зуби, живео сам преко 2 деценије на западу. Од свих људи које сам упознао и имао са њима ближе контакте - када бих поредио, најбољи човек од свих, сматрам га бољим човеком и од мене, је један хрват католик.

Ето, мој деда је био крезав цео живот...шташ'...

Стварно су ти јадни коментари. Коментаришем их баш да бих то показао.

Брате жао ми је твог деде. Наши стари су много тога преживели, моји двојица прадеде су били солунци, нажалост нисам их упознао, био сам мали када су се упокојили. Читао сам за визију коју си имао баш је потресно.

Клауда сам питао јел коначно одгледао филм.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Нема у њему ни „п” од пропаганде. Филм „Дара из Јасеновца” у режији Предрага Гаге Антонијевића и према сценарију Наташе Дракулић је историјски тачан. Хтели то неки или не. И нема у...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Брини ти своју бригу.

To i radim. Ti me ne zanimas. Tvoje licemerje kao vernika mi je gadno pa prosto ukazujem na njega... Kao kad hodas pa vidis govno na ulici pa prosto kazes ljudima da paze. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Просечан србенда рече

Клауда сам питао јел коначно одгледао филм.

Е, праштај, оно је било нашем Реил Американ Боју, не теби...само да појасним...на брзину сам кликнуо...надам се да се разумемо? Далеко било да ти заслужујеш такав тон...мада је то истина што написах.

Праштај!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

To i radim. Ti me ne zanimas. Tvoje licemerje kao vernika mi je gadno pa prosto ukazujem na njega... Kao kad hodas pa vidis govno na ulici pa prosto kazes ljudima da paze. 

Слабо јако слабо верглаш а високо летиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, cloudking рече

Sinak, na ambasade ne jurisaju "liberasi" nego ovi vasi krezubi naciJonalistickom mrznjom zadojeni neobrazovani istetovirani punoglavci...

A vi anaLcionalni jurisate na pozadinu... tamo vam je doduse i mesto ...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Слабо јако слабо верглаш а високо летиш. 

Opa posto si i pesnik :)

idemo dalje:

Screenshot_20210221_190444.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

U savrsenom svetu bi Hrvati snimili "Daru iz Jasenovca" a mi bismo snimili "Aidu"... ali je to pomisao od koje se svakom iskrenom naciJonalsiti ledi krv u zilama, vata ga nesvestica i prividjaju mu se zmajevi...

Камо лепе среће да је то тако. Али није. И да знаш пошто много тришујеш и умишљаш,оптужујеш :знам више Хрвата него што си их ти видео. Неки су ми породица/фамилија, неки кумови.

А имам претке који су страдали у усташком геноциду. Много ти трипујеш и умишљаш и делиш правду, закључујеш да је неко овакав и онакав. Изађи из тог балона Наташе Кандић.

Кад изађеш из тог балона биће ти јасније све што сам ти рекао везано за овај филм.

Подели на овим сајтовима

Наравно, ни ово није могло да прође без уобичајених свињарија

RS.N1INFO.COM

"Film "Dara iz Jasenovca", koji je emitovan sinoć od 20 časova na prvom programu Radio Televizije Srbije, nisu mogli da gledaju korisnici EON aplikacije na mobilnim telefonima, tabletima i...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 16.2.2021. at 9:58, Плаво Небо рече

Откуд ти то да су измишљани злочини већи од оних који су чињени?

On 15.2.2021. at 22:30, cloudking рече

i mastaju zlocini i veci od onoga sto im se desilo

@cloudking Можда ниси видео моје питање па да те још једном питам који су се то већи злочини маштали у односу на оно што се јасеновачким мученицима дешавало?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Opa posto si i pesnik :)

idemo dalje:

Screenshot_20210221_190444.jpg

Браво за Предсеника! Следечи филм, ако Бог да, да подржи са 10 пута већим средствима ако буде у бужету, ако не буде нека и позајми, и да искористи своје дипломатске способности и излобира код Руса и јевреја сваку врсту па и финасијске прдрђке. Да добијемо још бољи филм, и још вечу гледаност. Да искористи и своје ПР способности и помгне филмажијама да га провишу широм света!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...