Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

U HD-ready (720p) rezoluciji.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ćiriličar рече

ПС: Руси избацили трећу вакцину а он чека фајзер :) Можда га од короне спаси али од осталих бољки тешко

Haha, aman ljudi razumem opsednutost  mnome ali mislim da imate dosta materijla da se igrate  i bez izmisljanja. Sto bre svi naciJonalsiti toliko vole da lazu? Jel ste lazovi zato sto stre naciJonalisti ili ste naciJonalsiti zato sto ste lazovi? :D

Vakcinisan sam pobratime! Fajzerom, a primio bih bilo koju. (Zapravo sam krenuo da primim Sputnjika i bukvalno mi je usput javljeno da je ipak stigo Fajzer :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Вилер Текс рече

Ја сам рекао да постоје они који под велом стручних или техничких грешака (назови како хоћеш и схвати суштину реченог ако имаш са чим) желе да обезвреде овај филм.

Op. Slagao si. Cvrc sad. Vernik koji laze... opako, da ti nisam  u kozi kad sretnes svetog Pera :D 

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Антисрбин је онај који релативизује и ћути и мудрује о геноциду над Србима, у било којој форми. Антисемита је онај који се тако понаша према холокаусту над Јеврејима, у било којој форми.

Ovo moze da ima donekle rezona... jos samo da te nekako naucimo da:

1. shvatis da je film nesto napravljeno, nesto kreirano i nesto sto ne predstavlja sam dogadjaj koji opisuje vec nudi interpretaciju svojih autora. Dakle ne gledas vremeplovom kroz istoriju kad gledas film nego gledas kako je Gaga Antonijevic sa svojom ekipom to doziveo... kontas? Baziras svoji naciJonalsiticku filozofiju na osnovu vidjenja nekoliko umetnka...

2. insisitrarenjm da je film isto sto i sam dogadjaj umanjujes sam dogadjaj.  Ako je nesto pljuvanje u lice zrtvama onda je to opsesija da je film isto sto i jasenovac pa da svako ko se drzne da kritikuje sam film automatski kritikuje jasenovacke zrtve i antisrbin je koji mrzi srbe i voli ustase i obozava zrtve i gleda zikinu sarenicu... znaci grdje od najgrdjeg...

JA ne gajim nadu da si ti konkretno uopste sposoban da ikada ukapiras ove stvari, ali reko' dobro je da ostane napisano...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Просечан србенда рече

Не интересује ме у контексту трке за оскара. У другом ако није политичка баш бих волео да знам зашто је одбијен а Аида је прошла.

Da obrnemo ceo krug pa da [onovim ono sto sam napisao pre 10 dana... "Mozda je Aida bolji film"

Jel moguce da takva ideja uopste padne na pamet profesionalnim nemacima mozga ovaplocenim u telima srbskih naciJonalista?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Op. Slagao si. Cvrc sad. Vernik koji laze... opako, da ti nisam  u kozi kad sretnes svetog Pera :D 

Ovo moze da ima donekle rezona... jos samo da te nekako naucimo da:

1. shvatis da je film nesto napravljeno, nesto kreirano i nesto sto ne predstavlja sam dogadjaj koji opisuje vec nudi interpretaciju svojih autora. Dakle ne gledas vremeplovom kroz istoriju kad gledas film nego gledas kako je Gaga Antonijevic sa svojom ekipom to doziveo... kontas? Baziras svoji naciJonalsiticku filozofiju na osnovu vidjenja nekoliko umetnka...

2. insisitrarenjm da je film isto sto i sam dogadjaj umanjujes sam dogadjaj.  Ako je nesto pljuvanje u lice zrtvama onda je to opsesija da je film isto sto i jasenovac pa da svako ko se drzne da kritikuje sam film automatski kritikuje jasenovacke zrtve i antisrbin je koji mrzi srbe i voli ustase i obozava zrtve i gleda zikinu sarenicu... znaci grdje od najgrdjeg...

JA ne gajim nadu da si ti konkretno uopste sposoban da ikada ukapiras ove stvari, ali reko' dobro je da ostane napisano...

Види овако, што пре схватиш да немаш појма шта ти други говоре нити шта сам причаш, биће ти боље.

Ајде сада пали. Добродошао кад дођеш себи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, J_a_n_a рече

Haha...i ja...jer ako neko misli da je Aida bolja odmah da ga razočaram nije.

NI sam gledao ni jedan.

Ja nisam kao moji drugari naciJonalsiti pa da bez gledanja znam da je film nesto najbolje sto je ikad stvreno... pogledacu oba pa cu da znam.

Do tada, tu sam  da virtualno razbijam glave ovim ratnicima i cuvarima srbstva ( a zapravo unistivacima jedinih normalnosti u srpskom narodu i unistiteljima srpskog prosvetiteljstva... neko bi reko srpski izdajnici ali ja nisam naciJonalista da se sluzim takvim sudovima... mooozda eventualno "budale", ali ne bih isao dalje od te karakterizacije)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, obi-wan рече

Ceo film u divx (360p) rezoluciji (za slabije/starije procesore).

...

Jel imas  nesto "teze"? 

Mnogo je dobra fotografija  u filmu, greota da je  riljam na 360p

EDIT: video sam posle da si stavio bolji snimak. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Jel imas  nesto "teze"? 

Mnogo je dobra fotografija  u filmu, greota da je  riljam na 360p

Pa eno ti odma` ispod u 720p. Jel se vidi? Mislim da sam dobro postavio.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Види овако, што пре схватиш да немаш појма шта ти други говоре нити шта сам причаш, биће ти боље.

Ајде сада пали. Добродошао кад дођеш себи.

Opste mesto... cuo sam da je i film prepun njima.

Jel to mozda razlog opsesije opstemestasa prema filmu?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Pa eno ti odma` ispod u 720p. Jel se vidi? Mislim da sam dobro postavio.

Editovao sam post gore. Fala za snimke!

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, J_a_n_a рече

Da se ogradiš za svaki slučaj :smeh1:

Pa nije to ograda... uf... slusaj.

ako imas dva filma i jedna prodje slekciju a drugi ne, prva i jedina konstatacija je da je jedan film bolji od drugog. A ako iz neke ideologije ne prihvatas takav stav, onda ti preostaju teroje zavere "mrze nas... politika je to... srbomrsci... bombardovali nas... uvek su podrzavali hrvate..." i ostale ilustarcije krajnjih mentalnih dometa. 

A ako nisi pogledala dva filma od kojih je jedan prosao a drugi ne onda ne mozesda budes sigurna ni u zvanicno objasnjenje ni u teorije zavere. S tim sto su teorije zavere 100% SIGURNE da je tako kao sto oni kazu (iako ni oni nisu gledali film)... smatram da je intelekrualno pravedno da ako nisi gledao filmove jedino sto mozes da kazes je "ne znam"... i da ne odbacis tu jedinu realnu opciju da jedan film jeste bolji, a posto nisi gledao "MOZDA" je jedini normalni opis.

Ja uvek biram ovaj neostrascen i ideoloski sto manje obojen put, jer  kad vidim ekipu koja vozi drugim putem, bukvalnom mi se povraca i razmisljam kako da decu sklonim od tog zla da ne odrastaju okruzeni tom patologijom jer ne postoji ikakava mogucnost da izrastu u dobre  i kvalitetne ljude dok su okruzeni time.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...