Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Ćiriličar рече

Управо је ово за Клауда снимак.

Али и за све нас који у Цркви не радимо довољно.

Подели на овим сајтовима

Све почиње и завршава се из старе ладе...код нашег "струлњака". Код њега је то циклично. А не мож' ни на море, таман да је лада исправна,,,не воле Србе ни Орвати ни монтенегрини, па му смета то.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, cloudking рече

heh pre nedelju dana ste hteli kolektivno samoubistvo da izvrsite sto fil mnije proso selekciju a sad  "jadan je onaj koji tu nagradu dobije:... ja ne znam dal je moguce da budete jos smesniji? :)

Јел? 

Говорило се о антикампањи од стране "критичара".

Ако је критеријум за оскар политичка коректност и сонда нека хвала. 

А и није то толико битно, битно је да је филм увео тему геноцида над Србима у главне токове у друштву. А коме то смета тај јесте антисрбин као што је антисемита онај коме смета тема холокауста у главним токовима друштва.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Јел? 

Говорило се о антикампањи од стране "критичара".

Ако су критеријуми за оскар политичка коректност онда нека хвала. 

Sta li sad trabunjas  o nekakvoj politickoj korektnosti, samo ti i tvoj duhovnik vervatno znate...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Он има сцој поглед

Hm... 14 puta sam napisao da nisam gledao film i isto otliko puta napisao da je ne kritkujem film... ali zaboravljam da pricam s naciJonalsitickim trilobitima koji su umesto da idu uskolu isli iza skole da puse cigare... zato evo i 15ti put- nisam gledo film. Ne kritikujem film.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Просечан србенда рече

Не знам и не интересује ме

U potpunosti odovovor koji sam ocekivao. Nisi izneverio ;) 

Sto se onda ne odmoris od teme i pustis ljude koje interesuje umesto sto zagadjujes svojim prisustvom kad te vec ne interesuje?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ти си човек заиста низак. Треба те жалити.

Ti bese reko da su svi koji nadju tehnicku gresku na filmu antisrbi?

Izvini ali ova izjava te svrstava u red ispod Bilbije cak... Na taj post sam ti prvo bio napisao da si govno od coveka pa sam se predomislio. Rekoh sebi "nisi ni vernik ni nacionalsita da tako osudjujes ljude". Zato sam editovao komentar ali emocija je  i dalje tu.

Veliko razocarenje. U jednom momentu si cak delovao da si za jedan zarez iznad ovih krezubih sovinisticko-naciJonalistickih prasadi... da ne kazem svinja.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Треба те жалити.

Па зар то већ не чиниш то? Ја сам то почео након првог прочитаног коментара. "Кад љубав изда, сва врата се затворе...".

Кербер!

:)

ПС: Руси избацили трећу вакцину а он чека фајзер :) Можда га од короне спаси али од осталих бољки тешко :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Ti bese reko da su svi koji nadju tehnicku gresku na filmu antisrbi?

Izvini ali ova izjava te svrstava u red ispod Bilbije cak... Na taj post sam ti prvo bio napisao da si govno od coveka pa sam se predomislio. Rekoh sebi "nisi ni vernik ni nacionalsita da tako osudjujes ljude". Zato sam editovao komentar ali emocija je  i dalje tu.

Veliko razocarenje. U jednom momentu si cak delovao da si za jedan zarez iznad ovih krezubih sovinisticko-naciJonalistickih prasadi... da ne kazem svinja.

Ја сам рекао да постоје они који под велом стручних или техничких грешака (назови како хоћеш и схвати суштину реченог ако имаш са чим) желе да обезвреде овај филм. То су антисрби али не смеју отворено. Антисрбин је онај који релативизује и ћути и мудрује о геноциду над Србима, у било којој форми. Антисемита је онај који се тако понаша према холокаусту над Јеврејима, у било којој форми.

Друга група су потрошачи који очекују да све буде како су они замислили.

Где припадаш ти најбоље знаш.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

U potpunosti odovovor koji sam ocekivao. Nisi izneverio ;) 

Sto se onda ne odmoris od teme i pustis ljude koje interesuje umesto sto zagadjujes svojim prisustvom kad te vec ne interesuje?

Не интересује ме у контексту трке за оскара. У другом ако није политичка баш бих волео да знам зашто је одбијен а Аида је прошла.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је одлично што филм није ушао у бору зза Оскара. Таква тематика и не треба да буд еу друштву ђавоиманог Тарантина и сличних.

Јер, не можеш ти публици која куса кваве сцене од тарантинових будашалтина, да причаш о јасеновцу. Они су већ озгубљени случајеви. Филм треба пласирати у друге делове света и на друге фестивале, по Кини, Индији и другде. Западни свет хоће да прекроји историју, не можеш му наметати. А, понављам, већина тарантинових филнова, кад се нашмрче кокаина, пуна је накрвавијих и бајбруталнијих сцена убијстава. Тако да...као да је Оскар неки критериј.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Просечан србенда рече

У другом ако није политичка баш бих волео да знам зашто је одбијен а Аида је прошла.

Haha...i ja...jer ako neko misli da je Aida bolja odmah da ga razočaram nije.

Подели на овим сајтовима

Ceo film u divx (360p) rezoluciji (za slabije/starije procesore).

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...