Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

Ne znam kako replicirat moram jos naucit. Evo ovdje pa to u vezi Bidena jest činjenica kad je Hrvatska u pitanju na to si mislio zbog toga ? Osobno se sa njim ne slazem taj je pokrenio puno ratova diljem svijeta osobno sam bio za Trumpa vise ali pobjedio je Biden nadajmo se da ce vodit drugciju politiku a cemo vidjet to nitko ne zna svasta se moze ocekivat od velikih zemalja nama malima nikad nije dobro.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Odakle su? Iz iraka... sta to znaci? To znaci da su to sve teroristi i ubice... mislim, takvi su kad predju srpsku granicu ko migranti, pa ko velim, sto bi bili drugaciji i dok su u svojim zemljama? 

А што пијеш кад ти шкоди, немој.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Katholikos рече

Biden veliki prijatelj Hrvatske i imamo mu se za sto zahvalit. Hvala dobri čovječe. 

Katholikos= kad narucis Bilbiju sa ali ekspresa :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

А што пијеш кад ти шкоди, немој.

Ao, kako si mi ga shuknuo sad... pobio si sve sto sam rekao :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Katholikos рече

Cloudking vjerujem u  dobre namjere ljudi Biden je ipak moj katolik tako da ...vidjecemo :)

Znas kolko ja obozavam vas naciJonaliste? Pitaj pravoslavne drugare ovde sa foruma...

Plus, po zakonu verovatnoce ovo znaci da si neki stari clan koji se vratio s drugim nikom da se izivljava... dal je tako- videcemo :D 
image.png

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, cloudking рече
пре 8 минута, Katholikos рече

Nacionalist pa sad pretjerujes ne bih sebe nazvao nacionalistom ali nista nije iskljuceno uglavnom nisam od kradeze ovaca nadam se ni vecina vas da niste vucicevi kako ih zovete "botovi" ne ? :)

Јеси ти писао под именом СрбинКатолик?:smeh1:

Да, бот сам. Плаћа ме "стотине хиљада марака,хиљаде динара"...:))

Подели на овим сајтовима

On 26.1.2021. at 21:01, Avocado рече

Tu piše da neko želi da ukine privatnu svojinu?

Ili su u pitanju procene šta će se desiti po sadašnjim trendovima?

Gledao si propagandni video koji je izdao Svetski ekonomski forum čiji se godišnji sastanci održavaju u Davosu svake godine krajem januara (upravo traje).

U tom propagandnom videu su na dopadljv način (imajući prosečnog maloumnog gledaoca za merilo) prikazali ono što predstavlja njihovu AGENDU.

Njihova AGENDA, kao što možemo naslutiti sa izrazom neverice na licu, podrazumeva gubitak privatne svojine.  

Naravno da su nas snabdeli nekakvim opravdanjem zašto ćemo se naći u toj situaciji baš kao što su i marksistički komesari trtljali o naučnom socijalizmu i neumitnom dijalektičkom materijalizmu.

Međutim, konačan rezultat je da ćemo se naći u FAKING GULAGU ako ne budemo živeli po pravilima sajber tehno neizabranog Komiteta.

Kako možeš da pročitaš ovaj tekst a da te ne uhvati jeza?

WWW.WEFORUM.ORG

It might seem odd to you, but it makes perfect sense for us in this city. Everything you considered a product, has now become a service.

Znaš li kakva pitanja WEF takođe razmatra?

Primenu neurotehnologija u krivičnom pravosuđu radi "čitanja misli", istraživanja sećanja itd.

"Šta ako tvoj mozak prizna?".

W

T

F

WWW.WEFORUM.ORG

We are already at the point where some thoughts can be identified externally. What if neuro-evidence is invited into the courtroom?

"If your brain confesses but you insist on your innocence, who can the jury trust?"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Tumaralo. рече

Njihova AGENDA, kao što možemo naslutiti sa izrazom neverice na licu, podrazumeva gubitak privatne svojine.  

Ево прилике за ове што се одричу КиМ да коначно ураде нешто поводом одрицања од личне имовине и да добију тапшање по рамену.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...