Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

пре 15 часа, Tumaralo. рече

Farmer Bil se brine o tvome zdravlju,  farmer Bil te hrani, farmer Bil se stara o tvojim podacima.

Svet je bio vrlo opasno mesto dok farmer Bil nije uzeo stvari u svoje ruke.

1611947679449.thumb.png.bec8564952a1bfa5f1ef456581d68c8a.png

Jedan od najvecih dokaza koliko su teoreticari zavere zapravo mentalni fijuci je opsednutost Bilom Gejtsom....

Da ne idemo dalje, imas jednog drugog milijardera koji upravo:

- masovno postavlja satelite u nisku orbitu koji ce svojim signalima da pokriju povrsinu citave planete (SpaceX i Starlink)

- udara samar naftnim kompanijama jer uspesno pravi elektricne automobile (Tesla) 

- ima firmu koja se bavi istrazivanjem i konstrukcijom CIPOVA KOJI SE UGRADJUJ DIKRETNO U MOZAK i nedavno imao prezentaciju na temu dokle se stiglo sa tim i koliko su preliminarni rezultati uspesni i obecavajuci. (Neuralink)

- radi razvoj Vestacke Inteligencije koja po mnogima predvidjanjima moze da bude (mada ne mora, niko ne zna tacno)  sto puta opasnija po citavu civilizaciju nego sto su nuklearke ikada bile. (OpenAI)

(a on nije jedini! Imas ih takvih puno, samo je ovaj najuspesniji i najistaknutiji)

A zaverolozi i dalje prpaju od Bila Gejtsa jer su informativno zaglavili tamo negde sredinom devedesetih i imaju sposobnost kapiranja novih saznanja na niovu elektricne jegulje a sposobnost prikupljanja i analize relevantnih i aktuelnih informacija na niovu bunarskog puza golaca.

Drugari, stvarno ste smesni vec... al ono... bas, bas :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

imas jednog drugog milijardera

Заборавио си најмрачнијег од њих, Ђерђа Шварца илити Црног Ђорђа  brrr

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

I dalje ne mogu da kapiram zasto stvari koje su ocigledno prozivoljne i stvar izbora, proglasavate za nametnute.... 

Eno glumac Jezdic, uzo covek, kupio imanje i otiso da zivi na selu. Pece rakiju, obradjuje zemlju... Tepao li ga neko? Ne be, lepota u slobodi izbora na delu...

Не знам како да ти објасним да је онај ко је власник увек газда а онај који изнајмљује муштерија. Када су у питању основне ствари, власништво ти даје слободу. Говорим о кући, земљи, води, шуми.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Вилер Текс рече

Не знам како да ти објасним да је онај ко је власник увек газда а онај који изнајмљује муштерија. Када су у питању основне ствари, власништво ти даје слободу. Говорим о кући, земљи, води, шуми.

Da, i? 

Ti volis da budes vlasnik, meni ne smeta da budem stagod. Ti mozes da budes vlasnik kolko oces bas kao i ja.

E sad mi objasni gde se tacno nalazi problem? Jel te neko tera na silu da budes musterija? Ako jeste  pokazi mi ko je taj pa ce ga bijemo zajedno :) 

A sad, razmisli malo o tome da su svi koncepti koje pominjes samo koncepti koji se menjaju u zavisnosti od vremena i istorijsko-drustvenih okolnosti. Ako bi ti sad sreo svog prapradedu i ako je on slicnog karaktera kao ti odreko bi te se momentalno jer si za njegove pojmove "musterija". Jel jedes svoj paradajz ili su musterija nekome ko ga pravi umesto tebe? Jel pijes mleko od svojih krava ili si musterija? A tvoj pradeda je verovatno sve to sam pravio i ne bi mu na pamet palo da ide i da kupuje po selu mozda bi ti rekao "samo onaj ko uzgaja svoju hranu je domacin ovo ostalo su seka perse"... Ali to vreme se promenilo, bas kao sto ce i ovo.

TI sad pricas o kuci, zemlji i vodi, zato sto si deo tog progresa i vise  i ne razmisljas na taj nacin o hrani npr, jer si se vec naviko na to da namirnice ne pravis sam vec ih kupujes. Isto ce se desiti i sa ovim pobrojanim stvarima... mozda

Vremena se menjaju a ti si konzervativac i ne izlazis  najboje sa pojmovima promene i progresa. Nista strasno, mnogi ljudi spadaju u tu grupu.  Ali za 50 godina ce mozda svi da budu musterije i niko u tome nece videti ista problematicno narocito sto ih niko nece terati da to budu vec ce musterije biti svojim izborom jer ce shvatiti da je tako em lakse em isplativije a onda tebi ostane vise novca za druge stvari koje nisu materijalne.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

E sad mi objasni gde se tacno nalazi problem? Jel te neko tera na silu da budes musterija? Ako jeste  pokazi mi ko je taj pa ce ga bijemo zajedno :) 

To se zove trust, postoje zakoni koji ako se postuju sprecavaju dogovor izmedju velikih a na stetu musterija i odavno je poznata pojava i anti-trust zakoni..

Evo ti ga najsveziji primer, Trump, Tviter, Faceboo, Amazon ...Banovali su ga sa Tvitera, FB a site Parler je skunut sa Amazonovog servera i blokiran mu je rad... Eto ja sam zrtva kao musterija i nemam mogucnost izbora...

Tako je i sa kupovinom softwarea na primer, Adobe vise ne prlodaje svoj software vec. ga samo iznajmljuje...

Kupovina kola na primer , otezavaju ti kupovinu za kes, jer im kes nije problem ali im treba redovan prihod koji ti placas mesecno uz ratu za kola...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, cloudking рече

Da, i? 

Ti volis da budes vlasnik, meni ne smeta da budem stagod. Ti mozes da budes vlasnik kolko oces bas kao i ja.

A sad, razmisli malo o tome da su svi koncepti koje pominjes samo koncepti koji se menjaju u zavisnosti od vremena i istorijsko-drustvenih okolnosti. Ako bi ti sad sreo svog prapradedu i ako je on slicnog karaktera kao ti odreko bi te se momentalno jer si za njegove pojmove "musterija". Jel jedes svoj paradajz ili su musterija nekome ko ga pravi umesto tebe? Jel pijes mleko od svojih krava ili si musterija? A tvoj pradeda je verovatno sve to sam pravio i ne bi mu na pamet palo da ide i da kupuje po selu mozda bi ti rekao "samo onaj ko uzgaja svoju hranu je domacin ovo ostalo su seka perse"... Ali to vreme se promenilo, bas kao sto ce i ovo.

TI sad pricas o kuci, zemlji i vodi, zato sto si deo tog progresa i vise  i ne razmisljas na taj nacin o hrani npr, jer si se vec naviko na to da namirnice ne pravis sam vec ih kupujes. Isto ce se desiti i sa ovim pobrojanim stvarima... mozda

Vremena se menjaju a ti si konzervativac i ne izlazis  najboje sa pojmovima promene i progresa. Nista strasno, mnogi ljudi spadaju u tu grupu.  Ali za 50 godina ce mozda svi da budu musterije i niko u tome nece videti ista problematicno narocito sto ih niko nece terati da to budu vec ce musterije biti svojim izborom jer ce shvatiti da je tako em lakse em isplativije a onda tebi ostane vise novca za druge stvari koje nisu materijalne.

Управо се о овоме ради тј. има оваца, биће вуне. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Управо се о овоме ради тј. има оваца, биће вуне. 

uobicajeno, nista ne kapiras :) 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Вилер Текс рече

Брате, оћеш да ти изнајмим фрижидер и кревет? Буди пионир:)

Pionir u cemu? Te stvari se vec uveliko iznajmljuju od strane ljudi koji su podstanari.

Uvek se kod ovakvih tvrdnji ispostavi da je onaj koji ih iznosi malko operisan od realnosti i zivi u nekom svom svetu maste :) 

P.S. nadam se da znas da ljudi mogu da lete? :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Pionir u cemu? Te stvari se vec uveliko iznajmljuju od strane ljudi koji su podstanari.

Uvek se kod ovakvih tvrdnji ispostavi da je onaj koji ih iznosi malko operisan od realnosti i zivi u nekom svom svetu maste :) 

P.S. nadam se da znas da ljudi mogu da lete? :) 

Како где. Негде се станови изнајмљују скроз празни. Нпр. Бритнаци, Аустралијанци...Како ти то као западњак не знаш?

Ово рекох у смислу да је апсурдно да изнајмљујеш основне ствари ако можеш да будеш власник.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Ово рекох у смислу да је апсурдно да изнајмљујеш основне ствари ако можеш да будеш власник.

Ni jednog trenutka nisam sumnjao da je tebi to apsurdno.

Samo sto pricu nisi poceo time da je to apsurdno nego da je nametnuto. Cenim da sam uspeo da ti mrdnem misljenje malo cim si se tolko pomerio od onoga sa cime si usao u razgovor ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ni jednog trenutka nisam sumnjao da je tebi to apsurdno.

Samo sto pricu nisi poceo time da je to apsurdno nego da je nametnuto. Cenim da sam uspeo da ti mrdnem misljenje malo cim si se tolko pomerio od onoga sa cime si usao u razgovor ;) 

Важи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Важи.

Dal si vec zaboravio sta si tvrdio? :) 

Ako oces mogu i da ti kazem stranicu gde si to tvrdio? Mogu cak i post da ti citriram... samo kazi. Gde ti okom tu ja skokom :) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Dal si vec zaboravio sta si tvrdio? :) 

Ako oces mogu i da ti kazem stranicu gde si to tvrdio? Mogu cak i post da ti citriram... samo kazi. Gde ti okom tu ja skokom :) 

Ти си дечко ограничени буквалиста.

Да систем у коме човек ноие власник ничега се намеће, код нас, од насилне партизанске револуције. И то је апсурдан систем. Важи се жаргонски користи када желиш некоме да кажеш да га неслушаш јер прича безвезе.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Ти си дечко ограничени буквалиста.

Да систем у коме човек ноие власник ничега се намеће, код нас, од насилне партизанске револуције. И то је апсурдан систем. Важи се жаргонски користи када желиш некоме да кажеш да га неслушаш јер прича безвезе.

Važi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...