Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

пре 1 минут, Bilbija рече

pa EU ti je taj sistem, kanada, britanija ... ti ljudi imaju ekonomsku sigurnost, zakonsku zastitu, zagarantovana prava itd..

Немој ме да не кажем....

Мислио сам да ћеш рећи Србија са Вучићем. Разочарао си ме.:D

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Немој ме да не кажем....

Мислио сам да ћеш рећи Србија са Вучићем. Разочарао си ме.:D

E vidis, ovoga bas ne volem. Zato je jedini forumas koji mi je na bloku, sto svima preporucujem. 

• Оплаках :)) 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Не дај се испровоцират.

Kamo srece da me provocira, ja to volim :D

bas je drugi problem u pitanju... neinspirativno je glup.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Nemoj me pogresno razumeti, nisam ja za Vucica vec sam protiv "opozicije" ... A neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj ..

Нисам ни ја за његову политику. Али ме опозиција просто тера да не будем за њих још више. Овај Вучић од 1000 погрешних направи два добра потеза а ови удри и по томе што ваља. Е доста је било одох. Будите ми добри и ти и @cloudking. Поздрав од будућег лендлорда!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Tumaralo. рече

Маркет је пијаца. Шта је онај који оде на пијацу ако после тога не поседује ништа? Ја кажем пропао роб. А они који поседују све кажу не успешан је и слободан и тапшу га по рамену.

Подели на овим сајтовима

On 30.1.2021. at 18:09, Вилер Текс рече

Одговорност је већа, теже је али је то цена слободе.

Тачно за градове, али тада администрација није могла колико и данас, верујем. Администрација има претензију да све контролише, подјарми, зна, упише. 

Бити што слободнији од тога је успех и добар циљ.

Али тад није било оволико могућности да нешто створиш као данас. Администрација се закомпомпликовала јер се закомпликовала и организација људских заједница. 

Из те перспективе, најслободнији су били ловци скупљачи, али њихов живот је био врашки тежак, и градови нису настали јер је неко сковао план да подјарми људе него да људи себи олакшају тежак живот.

Рођење Христово је пратио попис римских власти. Док је нама данас лако путовати ради било чега, у оно вријеме се запутити у родни крај ради пописа, вјероватно није било лако и многе људе је можда живцирало то колико и нас модерна бирократија. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...