Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, cloudking рече

"Osudjujem sto je SNS zapalio kucu novinara Jovanovica ali Jovanovic je sam kriv jer je pisao protiv Vucica"

Ово је тек нетачно.

Онда бих ја могао теби рећи да си исти као они ликови што се дерњају да европа нема латенрнативу и за то су спремин да мрзе сами себе и да је то за неког коначна истина и да свако ко то не разуме спада у ругпу затуцаних ликова.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 26 минута, Вилер Текс рече

Шта сам осудио или кога сам осудио?

пре 22 минута, J_a_n_a рече

Bistru vodu mutiš. Prosto nije tačno.

haha, to se odnosilo na "osudili ste nasilje" opustite se nije mi bas svaka recenica napad ;)

Hteo sam da kazem da JESTE osudili nasilje ali ta osuda ima neke zadrske koje sam posle objasnio.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Вилер Текс рече

Ово је тек нетачно.

Онда бих ја могао теби рећи да си исти као они ликови што се дерњају да европа нема латенрнативу и за то су спремин да мрзе сами себе и да је то за неког коначна истина и да свако ко то не разуме спада у ругпу затуцаних ликова.

Da samo sto ja nisam taj lik.  A ti jesi... samo ne za evropu nego za neke druge teme...

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Вилер Текс рече

Читава уметност (од речи умеће од речи ум) ће се свести да на то да ваљаш по фекалијама. То може и буба балегар, само што се буба не трипује да ради нешто велико.

:)

A  razmisljao sam da  li da uopste iskoristim tu metaforu jer sam znao da cu toliku zabunu da unesem da ce nam 5 stranica biti potrebno dok uopste i priblizim sta je zapravo znacenje iza toga sto sam  napisao svestan da tvoje razumevanje ide samo u duzinu, ali.. .znas sta. Neka sam ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

:)

A  razmisljao sam da  li da uopste iskoristim tu metaforu jer sam znao da cu toliku zabunu da unesem da ce nam 5 stranica biti potrebno dok uopste i priblizim sta je zapravo znacenje iza toga sto sam  napisao svestan da tvoje razumevanje ide samo u duzinu, ali.. .znas sta. Neka sam ;) 

Прилично си препотентан саговорник. Разумем ја шта си ти рекао и схвати одговор на твоју метафору на прави начин, нисма буквалиста и мисирац каквог ме замишљаш брале.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Teska Bolestina..... 7896634

Jos jedan padobranac :D

Ehej, Boki a vidi tek ovu "boles'"

image.png

Reko bih ti sad da ima kontekst iza ove freske ali Teks kaze da ako nema da ti je stripovski objasnjeno sta je bilo pre same fotke odnosno da ti se kontekst objasni onda se gleda samo slika kao takva. :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Прилично си препотентан саговорник. Разумем ја шта си ти рекао и схвати одговор на твоју метафору на прави начин, нисма буквалиста и мисирац каквог ме замишљаш брале.

Nisi ti moje umetnicko delo pa da te zamisljam :D

Ja lepo vidim i prema tome sto vidim ja zakljucujem :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Jos jedan padobranac :D

Ehej, Boki a vidi tek ovu "boles'"

image.png

Reko bih ti sad da ima kontekst iza ove freske ali Teks kaze da ako nema da ti je stripovski objasnjeno sta je bilo pre same fotke odnosno da ti se kontekst objasni onda se gleda samo slika kao takva. :)

To ti je iz istorije .... ona bolestina nema veze sa mozgom i promovisanje je nasilja nad decom i bas je odvratno.... 7896634

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

To ti je iz istorije .... ona bolestina nema veze sa mozgom i promovisanje je nasilja nad decom i bas je odvratno.... 7896634

@Вилер Текс A? Sta ti kazes? Jel Boki u pravu? Jel ove karikature pozivaju na nasilje prema deci? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

@Вилер Текс A? Sta ti kazes? Jel Boki u pravu? Jel ove karikature pozivaju na nasilje prema deci? :D

Kako nije, .... jel deca placu i kmece jer im je to u prirodi,.... pa jeste,... i kako ce to roditelj da resava, ..... jel moze samarcina, .... ili moze i neka extremnija mera.... ili je dovoljna samarcina i da ostanemo na samarcini....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Kako nije, .... jel deca placu i kmece jer im je to u prirodi,.... pa jeste,... i kako ce to roditelj da resava, ..... jel moze samarcina, .... ili moze i neka extremnija mera.... ili je dovoljna samarcina i da ostanemo na samarcini....

"nebeski narod" :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

"nebeski narod" :D 

ma, ne, ..... nego recimo evo nacrtano dete kmeci i roditelj lupa samarcinu i komentar .... NE PLACI MORAO SAM TE ODALAMITI DA BI UCUTAO....

....jel i to sloboda umetnosti ili je i to promovisanje nasilja nad decom....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

ma, ne, ..... nego recimo evo nacrtano dete kmeci i roditelj lupa samarcinu i komentar .... NE PLACI MORAO SAM TE ODALAMITI DA BI UCUTAO....

....jel i to sloboda umetnosti ili je i to promovisanje nasilja nad decom....

Promovisanje nasilja nad decom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...