Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Рапсоди рече

И ја сам душевна, душа ме боли   када вас овако бездушно вређа, а  жао  ми и њега  мукице, није њему лако . 

Ne moze ni da mi bude lako... nalazim se na hriscanskom forumu i pokusavam da objasnim ljudima da je nasilje neprihvatljivo i ne ide mi od ruke ni najmanje.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Вилер Текс рече

@cloudking Тебра ајде без клизећих, иначе ништа од тога. Тошиш своје и туђе време. Озбиљно. Глупо је баш.

Na sta sad konkretno mislis?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Ne moze ni da mi bude lako... nalazim se na hriscanskom forumu i pokusavam da objasnim ljudima da je nasilje neprihvatljivo i ne ide mi od ruke ni najmanje.

То је велика манипилација са том речју насиље. 

Физички сукоб јесте прихватљив када се човек брани и брани друге. То није насиље. Ми живимо у времену када насилници кроз своје медијске канале трубе о ненасиљу не би ли постали мекушци. 

Самоодбрана а поготово одрбана других није никакво насиље.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Na sta sad konkretno mislis?

На начин на који причаш са људима. Нпр ај прекини да трабуњаш. Читава реторика ти иде у том правцу. Нема потребе.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Призори са искасапљеним бебама одсечених удова или са секирама у главама недоношчади, представљају патологију и девијацију свести  а не уметност у било ком њеном облику.

У праву си,   постоји сем физичког насиља и насиље  карикатурално, па постоји и   gaslighting (плинска светлост ) и још многе врсте насиља , е то покушавам теби да објсаним, да је било које насиље неприхватљиво и не иде ми од руке ни најмање. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

То је велика манипилација са том речју насиље. 

Физички сукоб јесте прихватљив када се човек брани и брани друге. То није насиље. Ми живимо у времену када насилници кроз своје медијске канале трубе о ненасиљу не би ли постали мекушци. 

Самоодбрана а поготово одрбана других није никакво насиље.

A od cega su se to branili nasilnici u galeriji?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

На начин на који причаш са људима. Нпр ај прекини да трабуњаш. Читава реторика ти иде у том правцу. Нема потребе.

Ne pricam tako s ljudima, nego s rapsom...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A od cega su se to branili nasilnici u galeriji?

Написао сам тврдњу коју цитираш одговарајући на твоју констатацију да покушаваш да објасниш хиршћанима да никакво насиље није у реду.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Призори са искасапљеним бебама одсечених удова или са секирама у главама недоношчади, представљају патологију и девијацију свести  а не уметност у било ком њеном облику.

Wow! I analiticar umetnosti i psihoanaliticar! Smem li ja da budem  u tvom prisustvu uopste? :D

Ali posto mi Teks kaze da ne pricam tako evo lepo cu da kazem- Rapso nemas veze sa zivotom a narocito o temama za koje si se ovde uhvatila da mi solis pamet. Ja ne znam kom se to bogu klanjas koji od tebe ocekuje da budes sveznalica i da drugima odredjujes sta ce da misle rade i govore, al sigurno nije neki mnogo dobar bog... 

Ja ne sudim ljjudima a eto cak i nisam vernik... sta ti je zivot :D

пре 8 минута, Рапсоди рече

У праву си,   постоји сем физичког насиља и насиље  карикатурално

Pa nista... sledeci put kad ti neko opali samar ti ga nacrtaj mnogo ruzno... ono kao, oko za oko ;) mnogo ces ga povrediti tim nasiljem veruj mi :D :D :D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Написао сам тврдњу коју цитираш одговарајући на твоју констатацију да покушаваш да објасниш хиршћанима да никакво насиље није у реду.

Aha, onda hoces da kazes da je nasilje  u samoodbrani ok? A sto mi to govoris? To sam i sam napisao jos na 5 ili 6oj strani cini mi se... ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Aha, onda hoces da kazes da je nasilje  u samoodbrani ok? A sto mi to govoris? To sam i sam napisao jos na 5 ili 6oj strani cini mi se... ?

Па и ја сам свашта написао, па ме опет исто питаш. Нисам то видео. Видео сам да си рекао да објашњаваш хришћанима да насиље није у реду.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...