Jump to content

Саопштење Министарства културе и информисања у вези са изложбом у Уметничкој галерији „Стара капетанија” у Земуну

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, J_a_n_a рече

Ne može se porediti ilustracija sa freskama, to je kao da se porede zaprežna kola sa mercedesom, uz argument da oba služe za prevoz.

Mislis, manja greota ako se pocepa ilustracija? ;)

A sta mislis o mom konceptu, da ne sme nista da se cepa?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Тражитељ рече

На икони је Тодор Вршачки и спаљивање моштију Светог Саве?

Знам да није тема, али тај догађај ми је фасцинантан у контексту тога кад се говори како смо "500 година" мирно робовали под Турцима, како у Војводини није било Срба пре Сеобе под Чарнојевићем и како је први устанак против Турака подигао Карађорђе - у питању је српски национални устанак 200 година пре Карађорђа, који је кренуо у Банату и који је био толико велик да угушен суровије него иједан пре и после њега, а за одмазду су спаљене мошти Светог Саве, а један од вођа, владика Тодор, жив одран и тако спровођен док није умро.

Oвај под Карађорђем је највећи устанка, зато је први. Али свакако је било буна, као што је био Банатски устанка предвођен Светим Теодором. А хајдучија је била буна такође.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Рапсоди рече

Психички болесници,  правац Лаза .

Nakon 10 godina na foruu mogu slobodno da kazem da nema vece casti nego da se nadjes u grupi ljudi koju je Rapsa oznacila kao "psihicki bolesnici"! :D:D:D  

Nego, ko ce vam oslikava manastire i crkve kad nas sve proterate u Lazu? :D 

пре 12 минута, Рапсоди рече

Ако живиш у Србији, којој групацији  припадаш, шкарту или необразованом шљаму   ?

Sta te boli cvetko, pecaj svoju ribu i ne brigaj za stoku...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Nakon 10 godina na foruu mogu slobodno da kazem da nema vece casti nego da se nadjes u grupi ljudi koju je Rapsa oznacila kao "psihicki bolesnici"! :D:D:D  

Nego, ko ce vam oslikava manastire i crkve kad nas sve proterate u Lazu? :D 

Sta te boli cvetko, pecaj svoju ribu i ne brigaj za stoku...

Ма болан, шо се нервираш . :D Кад немаш одговор и упаднеш у сопствену замку , онда одједном  мали Клауд  бој, који се труди да буде  фенси, ултра модеран,   авангардан у комуникацији покаже свој непристојни речник  ипак, ипак   једног просечног Србина балканца од којег се тако труди  да побегне . :D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Рапсоди рече

Ма болан, шо се нервираш . :D Кад немаш одговор и упаднеш у сопствену замку , онда одједном  мали Клауд  бој, који се труди да буде  фенси, ултра модеран,   авангардан у комуникацији покаже свој непристојни речник  ипак, ипак   једног просечног Србина балканца од којег се тако труди  да побегне . :D 

Haha, na zalost realnost je malo drugacija.

Vec znam tacno s kim moze da se prica a s kim nema potrebe da se gubi vreme.  A osim toga ako mislis da ja samo  s tobom koristim grub recnik onda me mnogo slabo poznjaes ili ne dolazis bas mnogo cesto na forum :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Haha, na zalost realnost je malo drugacija.

Vec znam tacno s kim moze da se prica a s kim nema potrebe da se gubi vreme.  A osim toga ako mislis da ja samo  s tobom koristim grub recnik onda me mnogo slabo poznjaes ili ne dolazis bas mnogo cesto na forum :)

Ипак те добро познајем, тачно знам када сам те изнервирала, када немаш одгвора  и комуникацојом (одговором )  типа  " сељош простош "  покушаваш да изврдаш   одговор на тражено питање . Зар је тако тешко одговорити  на моје питање...или  још мислиш којој групацији припадаш. :)           

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Ипак те добро познајем, тачно знам када сам те изнервирала, када немаш одгвора  и комуникацојом (одговором )  типа  " сељош простош "  покушаваш да изврдаш   одговор на тражено питање . Зар је тако тешко одговорити  на моје питање...или  још мислиш којој групацији припадаш. :)           

Pokusavam da te na pristojan nacin odvratim od insisitaranja na glupom pitanju cijim postavljanjem pokazujes koliko veze nemas o cemu pricamo. A ti zapela, pa zapela... e neka ti sad.

Kad god se pojavi tako neki klovn ili vanzemaljac koji upadne u visestranacnu temu bez citanja i pokusava glupim neinformisanim doskocicama da skrene paznju na sebe uvek (ali uvek) od mene dobije samo zavlacenje i zajebavanciju... Rece da me znas? Ovo je vec trebalo da ti bude jasno ;) :) :D 

Nemog se prepirem s tobom. S Vilerom osecam da ima prostora za konverzaciju jer je dao naznaku da mogu da mu se objasne kompleksni koncepti poput metafore ili sarkazma (uz dosta rada i truda razume se), s tobom znam da nema a mrzi me da te sad podhebavam u nedogled. A nije ni lepo...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Pokusavam da te na pristojan nacin odvratim od insisitaranja na glupom pitanju cijim postavljanjem pokazujes koliko veze nemas o cemu pricamo.

Нема глупих питања ....питање је уследило  након твоје изјаве  и врло је смислено, само ти немаш добар одговор. :D  Имам везе, имам, имам , скоро сам све прочитала . 

пре 7 минута, cloudking рече

Kad god se pojavi tako neki klovn ili vanzemaljac koji upadne u visestranacnu temu bez citanja i pokusava glupim neinformisanim doskocicama da skrene paznju na sebe uvek (ali uvek) od mene dobije samo zavlacenje i zajebavanciju... Rece da me znas? Ovo je vec trebalo da ti bude jasno ;) :) :D 

Када се год појави неко ко воли да драми и да се помало мајмунише :D да прави сцену од форума а себи додели главну улогу неприкосновеног непогрешивог да не кажем папе :D е онда волим да ускочим и променим драматургију ....зар није авангардно ...што би само ти  претендовао на главне роле :D

пре 10 минута, cloudking рече

Nemog se prepirem s tobom.

Не смеш, калуд, не смеш .ОООгромна је разлика . 

пре 12 минута, cloudking рече

S Vilerom osecam da ima prostora za konverzaciju jer je dao naznaku da mogu da mu se objasne kompleksni koncepti poput metafore ili sarkazma (uz dosta rada i truda razume se), s tobom znam da nema a mrzi me da te sad podhebavam u nedogled. A nije ni lepo...

Вилера си можда успео да изнервираш (ово вређање ти је да не кажем јадно ) а  мене знаш да не можеш јер ја увек тебе изнервирам :D 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Рапсоди рече

Вилера си можда успео да изнервираш (ово вређање ти је да не кажем јадно ) а  мене знаш да не можеш јер ја увек тебе изнервирам :D 

Кад сам чоек душеван. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Кад сам чоек душеван. 

И ја сам душевна, душа ме боли   када вас овако бездушно вређа, а  жао  ми и њега  мукице, није њему лако .  

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Рапсоди рече

Нема глупих питања ....питање је уследило  након твоје изјаве  и врло је смислено, само ти немаш добар одговор. :D  Имам везе, имам, имам , скоро сам све прочитала . 

Када се год појави неко ко воли да драми и да се помало мајмунише :D да прави сцену од форума а себи додели главну улогу неприкосновеног непогрешивог да не кажем папе :D е онда волим да ускочим и променим драматургију ....зар није авангардно ...што би само ти  претендовао на главне роле :D

Не смеш, калуд, не смеш .ОООгромна је разлика . 

mesto sto trabunjas, de stani na moju stranu i reci kao dobra hriscanka da osudjujes nasilje koje se desilo u galeriji.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...