Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

"Srecni su samo oni ljudi koji zive svoje snove." Liga dzentlmena (osnivaci).

20181023_222411.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@шпиља 

Dobro nam dos`o na forum. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Upoznao sam jos nekoga sa foruma.@Maja Pavlovic

Jedno prijatno popodne sa Majom i njenim malisanom. 

20181027_125016.jpg

20181027_121444.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Forumasi, vi ste ludi sto ovo ne radite cesce. 

@Liga Džentlmena ima moj naklon do zemlje. Covek je zaista ono sto je i na forumu - Liga!!! 

Nikad nisam upoznala bolju osobu, ispricala sam se sa njim kao sa nekim najblizim koga znam vec 100 godina. Hvala Bogu da jos postoje takvi ljudi.

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vegeta рече

Devojčice su najčećće bući-bući bebice. :D Ja nisam bio, ali moja sestra jeste. Neke od njih ostaju bući i kao odrasle.

ne znam koji je to sindrom kad volis da neko ima obraze ko djecije guzove, najlepsi ljudi su suvomesnatog lica

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...