Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, Juanito рече

Оно кад Београђанка оде у мању средину. :smeh1:

Ma i tamo...

#volimraspustjerjeBeogradpust,sviodukući :ani_biggrin:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, grigorije22 рече

To je bas ozbiljna optuzba.

Jeste, ali nije bez osnova. Niko mi se nikad nije ponudio da me provede po gradu, samo nešto kukate, ništa vam ne valja, sve je ružno, grad vam je sranje (ovo su reči Kragujevčana, ne moje)...bla bla bla...nažalost, nema se para, ali da je ružno nije, i lepa je lokacija. Ko će da vas sluša i gleda...7896634

#Bgzakon:smeh1:

#nervirateme :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Natasa. рече

Jeste, ali nije bez osnova. Niko mi se nikad nije ponudio da me provede po gradu, samo nešto kukate, ništa vam ne valja, sve je ružno, grad vam je sranje (ovo su reči Kragujevčana, ne moje)...bla bla bla...nažalost, nema se para, ali da je ružno nije, i lepa je lokacija. Ko će da vas sluša i gleda...7896634

#Bgzakon:smeh1:

#nervirateme :)) 

Evo, ja i zena-u-mene smo te proveli cim si dosla, i pokazali smo ti Metino brdo kao jednu od znamenitosti. To znaci da to ostalo sto sreces uopste nisu pravi Sumadinci; mi smo reprezentativan uzorak, pa ondak @Лидија Миленковић, itd, itsl... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Evo, ja i zena-u-mene smo te proveli cim si dosla, i pokazali smo ti Metino brdo kao jednu od znamenitosti. To znaci da to ostalo sto sreces uopste nisu pravi Sumadinci; mi smo reprezentativan uzorak, pa ondak @Лидија Миленковић, itd, itsl... :)))

Ali sa @Danijela, gošćom iz Bg-a :smeh1:. Da ne bi nje, ništa od izleta ;).

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ali sa @Danijela, gošćom iz Bg-a :smeh1:. Da ne bi nje, ništa od izleta ;).

Ma utrpala se, pa ajde neka je... `el tako @Danijela:smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

TakoE!

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Da ti opali karatu :smeh1:

• Хахаха 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ÐеÑниÑки_маÑаÑон,_ÐоеÑа,_63._ÐеогÑадÑки_ÑаÑам_кÑига_28_10_2018..jpg

10._ÐеÑниÑки_маÑаÑон_28_10_2018._(2).jpg

63. Београдски сајам књига  

сала Васко Попа

10. Песнички маратон Удружења писаца "Поета"

песма "Литургија Кајмакчалана"  аутор (мој драги :D  ) виђен и усликан  мојом руком. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...