Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

2 hours ago, Debora рече

Evo i moje, onako, izokola... :) stavih je sinoć u neku drugu temu greškom. Ja, kuma :) To je moja duša malena, i imam još jednu, pošto su blizančići, pa računam da sam kuma oboma... LJUBAV, LJUBAV DO NEBA!! <3

Au bre, kumo, nije ni tebi mane! 'Vernice su najbolje ribe', reče mudra glava na jednoj od aktuelnih tema! :)) 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Дијана. рече

Au bre, kumo, nije ni tebi mane! 'Vernice su najbolje ribe', reče mudra glava na jednoj od aktuelnih tema! :)) 

:1405_love:joj... hvala ti, šta da kažem... imam i ja milion mana. I kao vernica i kao "dobra riba" ... ali hvala ti od srca.

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

On 10/16/2016 at 11:45, Debora рече

Evo i moje, onako, izokola... :) stavih je sinoć u neku drugu temu greškom. Ja, kuma :) To je moja duša malena, i imam još jednu, pošto su blizančići, pa računam da sam kuma oboma... LJUBAV, LJUBAV DO NEBA!! <3

Само да знаш да ми већ имамо једну која не дозвољава да јој се види лице, тако да је то место заузето.

Према томе, конкретније слике, молимо лепо :)))

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Grizzly Adams рече

Неки брадоња са цвикерима...

Морам признати да је тај неки брадоња баш фин :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Прави дрвосеча. :)

Ne uzdiži ga previše...drvosječa je drvosječa, a sjekiru ne vidim, tako da...:)))

(i bez insinuacija, molim... kad kažem sjekira, mislim na sjekiru)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Grizzly Adams рече

Неки брадоња са цвикерима...

Ко Чича, само ти се она шубара нешто спљоштила, хехе.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...