Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo i moje, onako, izokola... :) stavih je sinoć u neku drugu temu greškom. Ja, kuma :) To je moja duša malena, i imam još jednu, pošto su blizančići, pa računam da sam kuma oboma... LJUBAV, LJUBAV DO NEBA!! <3

13497774_10209243437379422_6809678608492496977_o.jpg.67d7b8449da57c74c104d51194c18007.jpg

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Данче* рече

Обрисано! :)

Hvala Dance :) Nesto me zeza sa tel nece da se obrisuje edituje i td.izvinte za nepotreban posao.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 10/16/2016 at 11:45, Debora рече

Evo i moje, onako, izokola... :) stavih je sinoć u neku drugu temu greškom. Ja, kuma :) To je moja duša malena, i imam još jednu, pošto su blizančići, pa računam da sam kuma oboma... LJUBAV, LJUBAV DO NEBA!! <3

Debora lijepa si, makar ovaj dio sto vidimo. Opisi mi malo ovu haljinu ili izbaci nesto slicno na Jecinu temu "tasnice, masnice" djeluje neobicno, fino se uklapa sa blago uvijenom kosom.:)

Подели на овим сајтовима

On 10/16/2016 at 11:23, Ayla рече

Nije lose kad prestanes da staris u 22. godini, hheheheh:) Cizme i torba prvoklasni:)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Nije lose kad prestanes da staris u 22. godini, hheheheh:) Cizme i torba prvoklasni:)

Hvala, @Ronald, malene žene vole velike tašne, a bajkerice su mi opsesija. Još jedne mi uskoro stižu...feeeeenomenalne. Šaljem ti da vidiš, čim dođem do njih :coolio:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ayla рече

Hvala, @Ronald, malene žene vole velike tašne, a bajkerice su mi opsesija. Još jedne mi uskoro stižu...feeeeenomenalne. Šaljem ti da vidiš, čim dođem do njih :coolio:

Dobro tebi stoji taj stil oblacenja, tvoj sexipil nekako dodje jos jace do izrazaja.:) Obavezno salji, jedva cekam:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...