C.A._R.I.A. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7947.msg215832.html#msg215832Госпојински пост« послато: 13 Август 2010, 18:09:04 »није меда никог збунио, сами се збуњујете. Ију, хвала нисам видео Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 (измењено) Сад је тачно 10 сати, 14 август 2012 године. Почео је Госпојински пост! Може неко да напише шта бих могао да једем? Викендом, радним данима... да ли важи правило, само на води, и да ли то укључује хлеб? не да ми се тражити тему, извините! Измењено Август 14, 2012 од Иван Цветковић Тема је постављена уопштено па сам је преименовао. Мислите о томе да треба да постављате конкретне теме са конкретним насловнима. То просто не може тако. Следећи пут бришемо. Администрација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 да ли важи правило, само на води, и да ли то укључује хлеб? Molim? Kako to mislis? Post na vodi ne podrazumeva da samo pijes vodu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/10040-%D1%88%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%B4-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8/ Кирил and Перса је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 http://www.crkvenikalendar.com/ Перса, Биљана and Кирил је реаговао/ла на ово 3 људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 O tome je najbolje da porazgovaras sa svojim svestenikom! Verujem da ce ti dati odgovore na sva pitanja. Милан Меденица :) and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 хвала... админе, ај ем сори... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 svasta nesto Биљана је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 ето ти сад, ове нове генерације оће и да једу, мош мисити greengrin greengrin greengrin Кирил, malina :) and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1344960177' post='692854] ето ти сад, ове нове генерације оће и да једу, мош мисити greengrin greengrin greengrin ХАХАхахахахаХАХАХАХХАХАХАхахаха краљуууууууууууууу Ромејац and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 ...ево још који сат и почиње овогодишњи......јесте ли се припремили? НЕКА НАМ ЈЕ СВИМА УСПЕШАН И ДА НАМ БУДЕ НА СПАСЕЊЕ.....ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА НЕКА БУДЕ СА СВИМА НАМА..... nana, мирођија, Dragana I. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Амин. Ignjatije, Плутон, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Ignjatije, Arsenija, Dragana I. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 МОЛИТВА ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ Преподобна Царице моја, Пресвета надо моја, уточиште сиротих, заштитнице путника, помоћнице онима који су у беди и заштито оних које злостављају. Види моју невољу, види моју муку. Са свих страна сам опкољен искушењем, а нема никог да ме брани, Ти ми сама помогни јер сам немоћан. Нахрани ме као странца, упута ме као заблуделог, излечи ме и спаси као безнадежног. Немам друге помоћи ни друге заштите, ни утехе осим Тебе, о, Мајко свих невољних и оптерећених. Стога, погледај на мене грешног и потиштеног, закрили ме Пресветим покровом својим да бих се избавио од зала која су ме опколила и ја ћу увек славити преславно име Твоје. Амин! Ignjatije, Arsenija, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2013 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346440445/%D0%BF%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%98%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82-r2133 Arsenija and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука