Jump to content

Председник Вучић код Трампа - Косово

Оцени ову тему

uomo del Ve.Te.

Препоручена порука

пре 6 часа, Тихон рече

Додамо ли још да АВ и Арнаути нису потписали идентичан документ, а каубоји веле да нико са њима ништа није потписао, испада да је свака страна потписала нешто са самом собом (или пак предсобљем). 

i ne samo to, nego "dve zemlje" potpisuju da da će se treća zemlja (čijeg potpisa nema) obavezati da prizna kosovo..... ludilo mozga, oni garantuju da će neko treći nešto uraditi?!?!?!

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

i ne samo to, nego "dve zemlje" potpisuju da da će se treća zemlja (čijeg potpisa nema) obavezati da prizna kosovo..... ludilo mozga, oni garantuju da će neko treći nešto uraditi?!?!?!

zamisli kad albanci prebace amabsadu u izrael i priznaju a izraelci im kazu.. e pa mi se predomislili... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragisa рече

koliko je meni poznato, već su ih priznali (izrael priznao kosovo)

Nije još. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Evo počela je "Vašingtonska rapsodija". 

Samo nisu trebali nazvati ovaj put autoput mira, primjerenije bi bilo "bratstva i jedinstva". Jer kud ćeš toliko važnijih pravaca, nego onog ka bratskoj Albaniji i Kosovu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Tek ta automatska numeracija u Wordu je pain in the ass kad nešto mnogo menjaš i na brzinu i može ozbiljan problem da ti napravi tako što ćeš negde u tekstu da se pozivaš na pogrešan član.

Realno numeracija služi samo za brzu i kratku referencu... da možeš da napišeš npr. "pod uslovima iz člana 3.2" umesto da ponovo prepisuješ ceo taj član... ako ti to ne treba, onda ti ne treba ni numeracija... 

Sporazum je neozbiljan nevezano za nedostatak numeracije... za početak nije uopšte Sporazum... :D

Nego, izgleda da AV nije čak ni imao ovlašćenje da potpiše tako nešto...

Да, има људи који нису свесни, да упуштање у споразуме/ дилове/дипломатске договоре може и те како бити опасно....Кажу Вучић седeo на столици испред Трампа, а не кажу исто тако да је и Абдулах Хоти седео на истој столици.... Вучић је добио од Трампа оловку а и Авдулах исто.... дакле и један и други су ушли у споразум/дил/договор са Трампом.... и ту нема шале, да не употребљавам народе изразе....

Немогу сад Вучић или Авдулах да играју игру кад су се упустили у дил, то што су потписали а и у четири ока што су са Трампом договорили.... чак и те оловичице што су добили од Трампа да дају неком другом, или да врше било какве измене на било који начин, у ворду или било како другачије да то покушају да ескивирају од договореног ....Трамп тачно зна шта је коме дао у тој црној фасцикли/какав дил има....тако на пример Абудлах Хоти ако се не буде држао договореног завршиће негде у Албанији исто као што су завршили Шипар и Кум.... Трамп и Путин то много елегантније завршавају, него што је то био случај недавно код на су Р. Србији..... седите се само Брезовског или Скрипала или Литвиненка (ex-FSB)….који се нису држали договора, једно је сигурно Путин највише мрзи/презире издајнике...

Ево шта каже Путин:

Кад су у питању договори/уговори/ дилови између Русије и Запада, Запад покушава да уцени Путина, али нису баш интелигентни јер не виде (иако је то очигледно) да не могу да га уцене ни са санкцијама нити са било чим другим....Путин је такав човек, он је спреман на све и зато га је немогуће уценити, једино ко то хоће (као што је Меркелова урадила Nord Stream 2 ) може да уђе у дил/договoр са њим, и да има користи од тога...., Путин кад је у питању, он што каже држи своју реч... дакле узми или остави... сви они који су покушали да се играју са Путином зна се како су завршили.....

Ево шта каже Клинтон за Путина кад су у питању споразуми/дилови:

"He kept his word in all the deals we made,"

А ево шта је рекао Меркеловој, шта ће се догодити ако се буде играла са њим:

Подели на овим сајтовима

Nama je sada mnogo bitniji i pristupacniji neki auto i zeljeznicki put prema stvarno bratskoj Crnoj Gori, tu imamo mnogo vise mogucnosti da zajednicki sa ljudima i bracom u CG napravimo stvarno dobre stvari i ekonomske i svake druge, nego neki heroinsko natovski auto put prema albanskim i zapadnim interesima.

(moram,..... nema sta,.... kako je dobio orden od crkve Vucko se zdusno trudi da ga opravda,,..... u suprotnom pravcu..... :616518166_stareci:)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

Nama je sada mnogo bitniji i pristupacniji neki auto i zeljeznicki put prema stvarno bratskoj Crnoj Gori, tu imamo mnogo vise mogucnosti da zajednicki sa ljudima i bracom u CG napravimo stvarno dobre stvari i ekonomske i svake druge, nego neki heroinsko natovski auto put prema albanskim i zapadnim interesima.

(moram,..... nema sta,.... kako je dobio orden od crkve Vucko se zdusno trudi da ga opravda,,..... u suprotnom pravcu..... :616518166_stareci:)

Čuo si valjda za onu: "Veži konja tamo gdje ti aga kaže?"

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, haveaniceday рече

Tu se ne slazemo. Zivi smo ljudi nismo roboti. Mozemo da se suzdrzavamo i suzdrimo se po nekad.. ali nema potrebe uvek. A na stranu sto neki ne zasluzuju to postovanje i suzdrzavanje zato sto su "politicari" u odredjenim zemljama. Pricam sada generalno ne konkretno o Vucicu. 

Ti mozda i bi uspeo, ali vecini ljudi to bas ne ide. Citao sam jednu studiju koja je pokazala da su obicno ljudi skoro jednako nemoralni kao politicari i jednako lazu.... samo sto nama niko ne bleji kamerom u licu da nam broji svaku gresku, svako licemerno delo itd... 

ne kazem da lazes ili tako nesto, ne daj boze... vec se vodim prostom logikom da si covek kao i ja kao i svako drugi i da ne znamo kako bi se poneli u odredjenim situacijama dok se ne dese.. mislim da jako mali broj ljudi ima tu mogucnost da odvaja coveka od funkcije... 

Iskreno, bez uvrede al ne verujem ti. Jednsotavno ti nikada nisi bio u tim situacijama i mozes da pricas sta ti mislis da bi uradio.. ali jedno je sta pricamo a drugo je sta radimo.  Znaci verujem da ti mislis da bi se tako ponasao i da bi voleo da se tako ponasas, al nezogdno je to zamisliti uopste. Ako me razumes... 

na stranu sto ja mislim (kao sto vec rekoh) da je neke politicare potrebno javno poniziti.... da se smeste na mesto gde pripadaju... a narod da vidi koga je izabrao.... pa sad ima izbora.. oce li da bude ljut na druge sto njihov los izbor tretiraju onako kako taj izbor zasluzuje ili ce da budu ljuti na sebe i da se unaprede za sledeci put..... 

Najmanje je bitno kako bi se ja ponio..nego kad si već naveo da bi i ja tako postupio, ja ti onda odgovaram da ne bih. Jer tako se ponašam u poslu gdje ima tuce ljudi koje ne mogu smisliti lično što zbog njihovih postupaka, ali kada smo na službenom sastanku onda ostavim na stranu bilo kakvo ponižavanje. Tim gore što u privatluku ovakve stvari se i češće dešavaju jer su posljedice lakeš eventualno, međutim pričamo o političkim sastancima na internacionalnom nivou gdje jedan skandal može obrnuti mnogo toga. 

Zato da ne bi okolišali i raspravljali šta bi ko uradio kada bi bio u poziciji, ako misliš da je javno ponižavanje političara na službenim sastancima stvar redovne pojave, onda prosto da bi pokazo realno stanje samo navedeš takve slične primjere. 

Ako misliš da je to nešto redovno, i u većini slučajeva primjenjivo onda sam siguran da ćeš naći mnoštvo primjera...Ja pak mislim da ih nema toliko i da su rijetki...Ja sam iz glave naveo tri, ovaj trampov, Francuzi i Vučić, i Natanyahu i japanski premijer...Slobodno iznesi bar 6, budući da smatraš da je to redovna pojava, a mogao bi i više. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Ako misliš da je to nešto redovno, i u većini slučajeva primjenjivo onda sam siguran da ćeš naći mnoštvo primjera...Ja pak mislim da ih nema toliko i da su rijetki...Ja sam iz glave naveo tri, ovaj trampov, Francuzi i Vučić, i Natanyahu i japanski premijer...Slobodno iznesi bar 6, budući da smatraš da je to redovna pojava, a mogao bi i više. 

Siguran sam da ih nema puno, jer vecinu politicara boli uvce za sve. 

Znas ono.. na podijumu "deca su nasa buducnost" a kad odu u backstage sa ekipom "gde su k*rve i kokain"
 :)

Pogledaj recimo licemere kao Hilari, ona je kao sva ugladjena, fina, drzavnica.. a ovamo bez stezanja se smeje kada je ubijala gadafija i urnisala libiju.... 

Ja mnogo vise volim takve situacije kao sto su Tramp i Natanyahu jer mi ovi drugi deluju kao sociopate - ne verujem im. 

Подели на овим сајтовима

Meni lično dovoljan je onaj momenat kada Tramp ide i ne konstatuje kraljicu, koja  baulja iza njega levo desno,  pa cela scena izgleda kao da pribogu  neka sirotica ide za nadobudnim čovekom. Ali sumnjam da u Engleskoj postoji forum na kome za to krive kraljicu i ismevaju se toj ponižavajućoj sceni prebacujući lopticu sa nevaspitanja i nadobudnosti na teren sopstvene manjkavosti. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...