Jump to content

Председник Вучић код Трампа - Косово

Оцени ову тему

uomo del Ve.Te.

Препоручена порука

пре 4 минута, Justin Waters рече

Priznavanje diploma, izgradnja graničnog prelaza Merdare sa obe strane granice... Eto to ti je potpisao tvoj tatica. Kad nešto nije u Srbiji onda kad putuješ, pokazuješ pasoš na izlazu. 

Da se razumemo u jednoj stvari. Moja sestra studira u kosovskoj mitrovici i sa ovima imam direktno iskustva. Kada ulazis na kosovo, nemas utisak da ulazis u drugu drzavu sto se tice carinskog ponasanja. Kada prelazis iz kosova ka juznoj Srbiji tu se ponasaju kao da si lokalni svercer dzinsa iz trsta 90tih samo sto ti rektalni pregled ne vrse. I to nije tako od skoro.. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Срндаћ рече

Чуј, ми као услугу Израелу премјестимо амбасаду у Јерусалим, наљутимо читав муслимански свијет (а ионако имамо "дивну" репутацију са муслиманима и овако), а Израел ће нама заузврат рећи да наша територија не припада нама.

Ja gotivim Izrael, i nije mi Palestina nesto draga - pa ovo smatram dobrim delom sporazuma. Sto se mene tice mi smo to trebali da uradimo i bez Trampa. 

Takodje gotivim i onaj deo o pridruzivanju borbe za dekriminalizaciju homoseksualaca u svetu. Stvarno je uzasno da 2020 godine imamo 7 drzava koje ubijaju ljude za homoseksualnost. 

Sto se tice odnosa sa muslimanskim svetom... od njega imam minimalno koristi, i ne zanimaju me.. niti ce Srbija da bude bolja i bogatija zemlja zbog toga... neka se ljude koliko 'oce. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срндаћ рече

Само ти сине ради свој пос'о.

За образ ћемо лако.

ујкица се јавља :D

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Da se razumemo u jednoj stvari. Moja sestra studira u kosovskoj mitrovici i sa ovima imam direktno iskustva. Kada ulazis na kosovo, nemas utisak da ulazis u drugu drzavu sto se tice carinskog ponasanja. Kada prelazis iz kosova ka juznoj Srbiji tu se ponasaju kao da si lokalni svercer dzinsa iz trsta 90tih samo sto ti rektalni pregled ne vrse. I to nije tako od skoro.. 

Ma na stranu to. Nego kad kao botina braniš sporazum u kome ti je idol potpisao stavke koje ce biti implementirane tako da se afirmiše državnost regije za koju kažeš da nije drzava onda si smješan... bot. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Ja gotivim Izrael, i nije mi Palestina nesto draga - pa ovo smatram dobrim delom sporazuma. 
Takodje gotivim i onaj deo o pridruzivanju borbe za dekriminalizaciju homoseksualaca u svetu. Stvarno je uzasno da 2020 godine imamo 7 drzava koje ubijaju ljude za homoseksualnost. 

Sto se tice odnosa sa muslimanskim svetom... od njega imam minimalno koristi, i ne zanimaju me.. niti ce Srbija da bude bolja i bogatija zemlja zbog toga... neka se ljude koliko 'oce. 

Разумијем тај поглед, али то је поглед који можеш држати ако интереси твоје државе не зависе директно од Израела и од муслиманског свијета.

Да си Американац, не би било било каквих проблема са овим, јер САД има своје разлоге за такве ставове.

Али, с обзиром да је Србија твоја држава и да је њој у интересу да се поштују неки принципи који њој иду на корист (територијални интегритет) као и да обезбиједи што мањи број земаља да призна Косово, као и да не љути своје муслимане (које ја лично ипак сматрам МОЈИМА и њихова жеља би требала исто толико да се поштује, ако их већ сматрамо Србима, тј. нашим сународницима) - онда је овај дио споразума катастрофалан.

Катастрофалан је и са quid pro quo аспекта, јер овдје Србија у односу са Израелом само губи, а све даје. Извини... али то није нормално. Очекивао сам свакакве дебилане од СНС-а које бих и некако толерисао с обзиром на наше околности, али ово је стварно маестрална неспособност размишљања. IQ 85.

Свака част за ове дипломе, мини Шенген и остало, али мајку му то смо могли и самостално форсирати. А не да нам Американци сервирају чашу меда и жучи по рецепту који нам не одговара.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Sto se tice odnosa sa muslimanskim svetom... od njega imam minimalno koristi, i ne zanimaju me.. niti ce Srbija da bude bolja i bogatija zemlja zbog toga... neka se ljude koliko 'oce

Kakve koristi imaš od Izraela? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, mario beloti рече

ха ха па ти би волео јер си другосрбијанац мрзиш  Србе  да смо призналиу али нисмо на твоју велику жалост :D

Nemoj da preskačeš lekiće... vidiš da ti nije dobro... počneš da haluciniraš i da baljezgaš po forumu... hajde lepo popi to što treba i iskuliraj...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Justin Waters рече

Kakva ponižavajuća slika. Mislim Vučića mi nije žao, ali s obzirom da je nažalost predsjednik Srbije...na ovakav način se državnici tretiraju samo ako su pijuni, ili ako si im kolonija i onda te tiranin disciplinuje. 

Ova slika zaista izaziva gadjnje i jeste ponižavajuća. Ali ne po nas, iako to površnom posmatraču tako izgleda nego po Ameriku. Ako to neko ne razume i ne oseća - onda je teško objašnjavati, ali ukratko - ako ti je neko ušao u kuću nećeš mu ti reći gde da sedneš nego on tebi. I gde god te smesti to govori o njemu. Istina, može da govori posredno i o tebi, tj. o onom ko ulazi u kuću, na primer ako si mu koristan on će te i kao prosjaka usranih pantalona staviti na divan. Tako da mene ova slika ne brine mnogo, više mi je transfer blama, jer mene je kao lepo vaspitanu osobu sramota tudje bahatosti i nevaspitanja.

Подели на овим сајтовима

Hit 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Nemoj da preskačeš lekiće... vidiš da ti nije dobro... počneš da haluciniraš i da baljezgaš po forumu... hajde lepo popi to što treba i iskuliraj...

ха ха ајде ујкице што мрзиш све што је српско смањи доживљај разбио вас глупи  АВ и моћеш само да кукаш по нету са још  глупљим форама.:D

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...