Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Дејан рече

Nemanpotrebe da se pravdam, i nema potrebe da sažaljevate nikoga.

Добро. Кад погледам Ваше коментаре, имам слику некога са пендреком у руци. Можда грешим.  Само ме буни фотографија владике Јоаникија, то ми се никако не слаже са ликом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Добро. Кад погледам Ваше коментаре, имам слику некога са пендреком у руци. Можда грешим. 

Možda grešite

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Ne moramo sve, al kolko stignemo čitamo.

To ti probudi interesovanje i ljubav prema psihologiji.

пре 2 часа, Дејан рече

Realno, zašto ja ili ti moramo da imamo saznanja o ljubavnom životu neke anonimne osobe i Riki martine brate shvatime.

Jel to hriničan nedostatak pažnje ili botovanje ili... ?

To se zove ego ili ti gordost. ?

Ja u centru paznje.

Da se Jelena ne razocara, nek prasta, ali moramo joj reci istinu, pored svih kvaliteta koje ne sumljivo ima, ipak se mnogo bori sa gordoscu.

Prastaj sestro @Jelena.3, nisam zeleo da te uvredim, al sam malo ostar sa sugestijama ...

Ne mozes deaktivirati profil, al drugi put budi spremna da cujes i tudje misljenje, a do tad... vezbaj Gordost....:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Добар је, Деки. 

Лекције смирења нам свима требају, али ја нигде нисам видео у порукама неку злу намеру. 

Сад мало off теме, некад се администрација зезала док су Ђурића развлачили по Приштини, а сад имамо у администрацији човека који подржава тренутну власт. Хоћу рећи да се овде за администрацију не гледа политичка припадност већ сасвим други квалитети. 

Бар ми, који се изјашњавамо као хришћани, морамо поштовати другачија мишљења. Ако не мислимо исто, а не можемо увек исто, нисмо непријатељи. Превише је острашћености у друштву и са једне и са друге стране. И сам видим да због тога што хоћу да мислим својом главом не пролазим добро, али ипак је то цена коју вреди платити. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, БанеЛ рече

Добар је, Деки. 

Лекције смирења нам свима требају, али ја нигде нисам видео у порукама неку злу намеру. 

Сад мало off теме, некад се администрација зезала док су Ђурића развлачили по Приштини, а сад имамо у администрацији човека који подржава тренутну власт. Хоћу рећи да се овде за администрацију не гледа политичка припадност већ сасвим други квалитети. 

Бар ми, који се изјашњавамо као хришћани, морамо поштовати другачија мишљења. Ако не мислимо исто, а не можемо увек исто, нисмо непријатељи. Превише је острашћености у друштву и са једне и са друге стране. И сам видим да због тога што хоћу да мислим својом главом не пролазим добро, али ипак је то цена коју вреди платити. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Vasilije. рече

Brate, ti bolje da provežbaš pravopis. Ne valja da pisac pravi gruba ogrešenja.

Hahaha, vise volim ovako, nije zanimljivo kad nema ko da me ispravlja...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Flojd рече

Hahaha, vise volim ovako, nije zanimljivo kad nema ko da me ispravlja...

Nemoj tako, ne priliči jednom književniku. Jedini uspešan polupismeni pisac u Srbiji je bio Bora Stanković, ali drugo je to vreme bilo i lektori su se ubijali od posla da njegovo pisanije dovedu u red.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Vasilije. рече

Nemoj tako, ne priliči jednom književniku. Jedini uspešan polupismeni pisac u Srbiji je bio Bora Stanković, ali drugo je to vreme bilo i lektori su se ubijali od posla da njegovo pisanije dovedu u red.

Pa mora i lektori od necega danas da zive. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, sanja84 рече

@Zayron vi imate pesmu za svaku priliku. :)

Da, i za svadbu ako zatreba, za ostalo se moraju pobrinuti mladenci.  :D 

Ko se još oženio nije, na Moravi čekaju na svakog po dvije! 

https://www.facebook.com/979189272156514/videos/1238152009593571

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Zayron рече

Da, i za svadbu ako zatreba, za ostalo se moraju pobrinuti mladenci.  :D 

Ko se još oženio nije, na Moravi čekaju na svakog po dvije! 

https://www.facebook.com/979189272156514/videos/1238152009593571

ovde na devojku čekaju dvojica...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, sanja84 рече

ovde na devojku čekaju dvojica...

Ovdje je svobodni mladenec sposoban ženidbe rijetka zvjerčica, udavače ih ganjaju ko zecove, koja ga prva ulovi ta ko da je pobijedila na Olimpijadi. Na južnoj Moravi nerijetko i pola sela ženskih uganjava jednog a bude tamo i svadja i tuča izmedju njih. 

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, sanja84 рече

Sta znaci mladenec SPOSOBEN zenidbe? 

Mladenec znači slobodni ili svobodni mladi muž, mladić spreman da se ženi, sposoban ženidbe, bez obaveza. Ta riječ označava samo mlade muškarce a ne kao kod nas svadbeni par. Za svadbeni par se ovdje kaže snoubenci. snoubenecká dvojice,  to ima smisao onog našeg "mladenci". 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, sanja84 рече

Sta znaci mladenec SPOSOBEN zenidbe? 

To je takva divlja gorska ili šumska životinjica koju se svaka ženska trudi pronaći, uloviti, posaditi u svoj kavez iza rešetaka i pripitomiti. :D 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...