Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Рапсоди рече

Није ти добар тај принцип :smeh1:

У принципу девственост је стање и духа и тела :D

Fala na ispravci :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Jelena.3 рече

Не разумем поређење? То што сам православна не значи да треба да се удам за првог ко ме запроси са логиком дај шта даш само да се деца рађају! Ивини али боље да се не рађају ако мораш да се удаш за првог ко налети. 

Има и случајева где је духовник свом чеду рекао да кад уђе у тај и тај манастатир узме за жену девојку на коју ће прво наићи. А испоставило се да су обоје  дуже времена тражили неког за женидбу/удају.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, sanja84 рече

Ja sam svoju burmu izgubila. Sad nosim običan prsten. :) Liči izdaleka na burmu, ali šta češ.

Ниси довољно супругицаста. :0212_rolleyes:

пре 3 часа, Jecić рече

Не иде онда да кажеш да се види да је удата,то не разумем.

Ова је још супругицастија. На 80 метара се види да је удата. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Jelena.3 рече

7896634

Ja, ja, ja i opet ja... 

Ja hocu ovo, ja zacrtala ono, ja bolja od vas, ja nasla decka, ja bolje da ne radjam, ja nasla koj lici na Rikija Martina, ja uvek dobijem to sto trazim (zakon privlacenja) 

Pa bre sestro kad vec dobi tu "anegdotu od momka" koju ti Bog posalje tj tu sotonu, sto ga ne prihvati pa kad dobijes sve sto zacrtas, pa se molis Bogu da se on promeni da bude bolji.... Eto ti ga podvig ili (zrtva kako ti kazes) ka spasenju. Bog nikad ne daje idealno, ali to sto ti da saje ti sa nekom manom kako bi se ispravljali. 

Slicno se slicnom raduje,Bog daje po srcu, ako si ti strasrvena dobices strastvenog. Znaci ipak nisi izgradila sve osobine koje trazis. 

Verovatno si rodjena u avgustu.. . ?

To je ona prica, Boze posalji mi to i to al da bude kako ja hocu, moja volja a ne tvoja. 

Hehe, gordosti moja.... :drugarstvo:

Sto kaze @sanja84 moja generacija, ako si nevina ne si celomudrena, ne mesaj babe i zabe. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Flojd рече

Ja, ja, ja i opet ja... 

Ja hocu ovo, ja zacrtala ono, ja bolja od vas, ja nasla decka, ja bolje da ne radjam, ja nasla koj lici na Rikija Martina, ja uvek dobijem to sto trazim (zakon privlacenja) 

Pa bre sestro kad vec dobi tu "anegdotu od momka" koju ti Bog posalje tj tu sotonu, sto ga ne prihvati pa kad dobijes sve sto zacrtas, pa se molis Bogu da se on promeni da bude bolji.... Eto ti ga podvig ili (zrtva kako ti kazes) ka spasenju. Bog nikad ne daje idealno, ali to sto ti da saje ti sa nekom manom kako bi se ispravljali. 

Slicno se slicnom raduje,Bog daje po srcu, ako si ti strasrvena dobices strastvenog. Znaci ipak nisi izgradila sve osobine koje trazis. 

Verovatno si rodjena u avgustu.. . ?

To je ona prica, Boze posalji mi to i to al da bude kako ja hocu, moja volja a ne tvoja. 

Hehe, gordosti moja.... :drugarstvo:

Sto kaze @sanja84 moja generacija, ako si nevina ne si celomudrena, ne mesaj babe i zabe. ?

Realno, zašto ja ili ti moramo da imamo saznanja o ljubavnom životu neke anonimne osobe i Riki martine brate shvatime.

Jel to hriničan nedostatak pažnje ili botovanje ili... ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Realno, zašto ja ili ti moramo da imamo saznanja o ljubavnom životu neke anonimne osobe i Riki martine brate shvatime.

Jel to hriničan nedostatak pažnje ili botovanje ili... ?

Сигурно није лако бити администратор, Ви морате све да читате. ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Сигурно није лако бити администратор, Ви морате све да читате. ?

Ne moramo sve, al kolko stignemo čitamo.

To ti probudi interesovanje i ljubav prema psihologiji.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ne moramo sve, al kolko stignemo čitamo.

To ti probudi interesovanje i ljubav prema psihologiji.

Сигурно. На Форуму заиста има разних ликова, данас сам се смејала читајући. А никога не познајем лично. Ви вероватно са већим искуством знате ко трола а ко је искрен или не?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Сигурно. На Форуму заиста има разних ликова, данас сам се смејала читајући. А никога не познајем лично. Ви вероватно са већим искуством знате ко трола а ко је искрен или не?

U principu možeš da posumnjaš a vreme pokaže.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Jelena.3 рече

Зна ли неко како да деактивирам овај налог или то не постоји? 

Опуштено бона.

Мало су те ухватили зезати, а неки ти упутили и добру критику за саморефлексију - што у крајњој линији иде теби у корист и учињено је из добре намјере.

Скроман човјек би макар ставио прст на чело и макар промислио зашто су други људи тако реаговали.

Горд човјек се љути и одлази јер није све по његовом.

Сам' ка'ем.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...