Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 минута, djordje.pesic рече

Pa da budem iskren, pitam se koliki procenat od tih tinejdzerskih brakova je uopste i bio dobrovoljan 

Prica meni jedan dekica tu iz sela, kaze "nemojte da se zenite, ja kad sam bio mlad, uhvatili me da se zenim, ja necu kazu 'OCES OCES NEMA KUJ DA KOPA KUKURUZ' "

Lako je nama da sudimo to vreme iz danasnje perspektive, treba imati empatije i razume pa da stavimo mozak u stanje te bede, siromastva, rizika, smrti, bolesti, odsustva medicine, lekova, hrane...

Seks nije sala, tako se prave novi ljudi, zivi ljudi, koje neko treba hraniti, odrzavati, cuvati, negovati. Sada smo malo opusteniji po pitanju toga imamo i zastite, ali opet - nije seks sala i zabava kako ga dozivljavamo danas, mnogo smo se opustili. :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vasilije. рече

Наравно да треба да имају елегантне, супругицасте руке, а не папкасте, са кратким и дебелим прстима. :)))

A sta ako je neka iz borilackih sporotova ili voli puce? :)
kako ona da nema cevapcice? :)

0e9aa5982dbff5f24889be1e595a8f22.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Prica meni jedan dekica tu iz sela, kaze "nemojte da se zenite, ja kad sam bio mlad, uhvatili me da se zenim, ja necu kazu 'OCES OCES NEMA KUJ DA KOPA KUKURUZ' "

Lako je nama da sudimo to vreme iz danasnje perspektive, treba imati empatije i razume pa da stavimo mozak u stanje te bede, siromastva, rizika, smrti, bolesti, odsustva medicine, lekova, hrane...

Seks nije sala, tako se prave novi ljudi, zivi ljudi, koje neko treba hraniti, odrzavati, cuvati, negovati. Sada smo malo opusteniji po pitanju toga imamo i zastite, ali opet - nije seks sala i zabava kako ga dozivljavamo danas, mnogo smo se opustili. :)

Slazem se. Jako je nezahvalno porediti danasnje vreme sa proslim. Razlike su prevelike.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, djordje.pesic рече

Slazem se. Jako je nezahvalno porediti danasnje vreme sa proslim. Razlike su prevelike.

msm ono sam ja napisao kao salu, zamisli napravis dete vanbracno 1845 a zensko si.... gotova si i ti i tvoja porodica ako nisi udata...

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, sanja84 рече

Evo ja da garantujem za Baneta.... Dobar, cio dečko... Pravoslavac, neiskvaren... Mozes mu verovati! 

Ево и ја гарантујем за Банета . Ем добар, ем леп, ем образован, ем ситуиран :smeh1:, ем православан...шта ћеш више...размисли добро ЈЕцо :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

U principu devstvenost je stanje duha a ne tela. 

Није ти добар тај принцип :smeh1:

У принципу девственост је стање и духа и тела :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Jelena.3 рече

што би се неко стидео чедности? Ја се баш поносим тиме.

Има и девојака које су невине и са 40 и више година, али као последица гордости, анскиозноти, ... Њих је срамота да кажу да су невине.

И на крају дође поштар и уручи им пензионерски чек.

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...