Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, haveaniceday рече

Ma strasno brate ti opozicionari, biju mlate, uzasni su, da mi lepo krunisemo Vucica pa da uvedemo vojnu diktaturu da smiri malo barabe.

Pa ti si valjda protiv nasilja,  kako si se lepo setio Borka a sada ovamo da krunisemo Vucica ...

Vidis kako je nasilje generalno prisutno na svim stranama u Srbiji? Cisto da imas u vidu da je i opozicija nasilna ... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Orion рече

Dok je Djilas bio na vlasti, drugačije je govorio o nasilnim demonstrantima, a sada je jedan od zahteva da se puste svi oni huligani koji su sinoć razbijali glave pripadnicima policije. 

Odlican savet Djilasa. Znaci robija za razbonjike.... Ima i ovaj Djilas kvaliteta, nije bas totalni autsajder ...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bilbija рече

Pa ti si valjda protiv nasilja,  kako si se lepo setio Borka a sada ovamo da krunisemo Vucica ...

Vidis kako je nasilje generalno prisutno na svim stranama u Srbiji? Cisto da imas u vidu da je i opozicija nasilna ... 

A ja to inace ne znam? Pa zato i nisam glasao, jer su svi vise manje jednake barabe.

Nisi bio tu al sam pricao, problem je sto imamo tu nasilnicku kulturu, socijalisticku. Oni se svi slazu da treba jaka drzava i neki politicari da nam drze zivote u rukama i pricaju sta da radimo... jedino ne mogu da se sloze ko ce biti ti politicari.

Mislim ovaj Borko, on je covek cestitao Karlu Marksu rodjendan...meni je to dosta da nikada ne glasam za njega. On covek licno nije nasilan ali sigurno privlaci komunjare i marksiste koji jesu.

Vodje 1od5miliona su vecinom marksisti ili bliski marksistima sa filozofskog. Kako da ne budu nasilni? Gledao tamo po njihovim grupama kako ne vole Djindjica jer je kriminalaci neoliberal. Eto tu se slazu sa tobom. Ovi dverasi i nogo.. to su ti oni radikali koji vise nisu hteli uz vucica posto nije nacionalisat. To je sve jedna te ista kolektivisticka filozofija..

Ne moze iz sociajlisticko-kolektivistickih ideja da se ne rodi nasilje. Sama ideologija je nasilna u prirodi.

Подели на овим сајтовима

Inace @Bilbija ja se delimicno slazem sa toobm, vecina ovih sto dizu frku - NISU GLASALI.
Da su glasali pa da smatraju da su pokradeni pa i ajde da ih podrzim, ovako samo prave gluposti bezveze.

Radulovic im lepo kaze, Vucic je evropski covek, a oni umesto da batale pricu o evropi i da krenu da raazmisljaju o Srbiji oni se dele u neke pro-eu anti-eu tabore, pro kosovo, anti kosovo.. .bla bla truc.

evropa moz da dodje ali onda kada sredimo situaciju u zemlji.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Orion рече

Upravo tako. 

Pokušavaju da predstave kako su ovi protesti spontani, a oni su daleko od toga, jer sve je to organizovano i koordinirano od strane dela lidera opozicije.

... koji dobijaju šamare kako primirišu na protest?

confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

... koji dobijaju šamare kako primirišu na protest?

confused1

Aha.... 

Na N1 se lepo mogu videti i čuti lideri iz opozicije. 

Boško Obradović i Dragan Djilas mirno daju izjave. 

Sergej Trifunović je odmah optužio da su ga napali ljudi iz državne bezbednosti. 

Upravo se Boško Obradović žali na brutalnost policije, a svako je mogao videti šta huligani rade. Artiljerija baklji usmerena ka policiji. 

Подели на овим сајтовима

Aktivirani huligani-navijači ,koji su ustvari Vučićeva banda kriminalaca,specijalizovana za ovakve akcije,a to su isti oni koje Đilas spominje ,oni likovi sa gej parade i tako...

Dakle ovo je sve scenario iz Vučićeve kuhinje,narode,nemate pojma sa kojim mi ološem imamo posla,neka nam je Bog u pomoći!

• Не свиђа ми се 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Зосима рече

Aktivirani huligani-navijači ,koji su ustvari Vučićeva banda kriminalaca,specijalizovana za ovakve akcije,a to su isti oni koje Đilas spominje ,oni likovi sa gej parade i tako...

Dakle ovo je sve scenario iz Vučićeve kuhinje,narode,nemate pojma sa kojim mi ološem imamo posla,neka nam je Bog u pomoći!

Sve scenario iz Vučićeve kuhinje... Koji si ti trovač i huškač!

Tako si pre neki dan napisao laž, kako kruže priče da su svi pobegli iz Srbije, kako Čeda nije bolestan. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...