Jump to content

Како ћете се опростити од појединих форумаша ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 26. 6. 2020. at 19:41, Vasilije. рече

@Flojd

Jel sa onom koju si tvrtnuo? :)))

Expand  

Na zalos daaaa, oprastam se od vockice... :(

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Da pomenem i Sodiju i Dzumandzi, imali smo par zucnih rasprava al sve je to za ljude. Pa eto lepotice, prastaj te i ako se nekad vidimo da se vidimo u dobru. :)))

A za brata @Neša_  i Bojana:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 27. 6. 2020. at 19:04, Flojd рече

Da pomenem i Sodiju i Dzumandzi, imali smo par zucnih rasprava al sve je to za ljude. Pa eto lepotice, prastaj te i ako se nekad vidimo da se vidimo u dobru. :)))

A za brata @Neša_  i Bojana:)))

Expand  

Jedna mala ispravka (Sofiju). 

Подели на овим сајтовима

On 28. 6. 2020. at 12:38, Jestira. рече

Od one koju nisi probao :smeh1:

Expand  

Hhaaha opasnice :nene:

Od one kod koje bi se zaustavio. :naklon:

Подели на овим сајтовима

Ако дође до одласка сајта у небиће (што чисто сумњам) може се са сигурношћу рећи да је сајт прошао у духу православне традиције - још се дуго и одржао. Слика и прилика наше цркве - то се мора признати, тако да... све је логично. Мада штета, могла је бити проста прича, фина, духовита... 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...