Дејан Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Пре сат времена, Иван Ц. рече Обратите се @Дејан лично и замолите да Вам да образложење. Ја не знам зашто, а он ће Вам свакако рећи. Ако је грешка - увек се исправи, ако није онда ће Вам се бан само још продужити. Можда Ви не увиђате зашто, а прекршили сте Правилник. Не знам, нисам упознат са Вашим случајем. Када ја напишем , из мог угла, шаљивим тоном да ми је жена морала због мене гласати за Вучића, а да фамилија не сме предамним да прича против њега, а дотични господин искоментарише да је то због " зелене салате" из Јовањице у сендвичу онда ту не постоји простор да ми се лично обрати. Веч сам 100 пута рекао, рећи ћу и сто први, није толики проблем да се мени упућују увреде, али породицу директно или индиректно не сме нико, али нико да ми вређа. И немој такве да саветујеш да ми се лично обраћају јер то није решавање проблема, већ проблем у најави. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 4 часа, Иван Ц. рече Ако будемо одлучили да сајт настави даље, формирали смо део на форуму резервисан САМО за чланове сајта који су написали бар 5 порука и тамо могу да пишу о темама које нису за главни форум, јер нећемо да од сајта правимо политички пристрасан форум. Forum je odavno, godinama, politicki pristrasan , jos od 2012 i doilaska SNS-a na vlast. Od tada pa do pre neku nedelju ste redovno, administarcija foruma, dopustali sve vfrste uvreda na racun SNS-a , Vucica i svih redom iz vladajuce garniture a istom tretmanu su bili izlozeni i forumasi kojima nije smetao SNS i Vucic. A sada su forumasi iznenadjeni banovanjem doticnog Janka jer se do sada nije desavalo da banuju nekoga zato sto je vredjao politicke partije na vlasti. Nije problem u forumasima vec u administraciji koja je zbog neznanih razloga resila da okrene curak naopako, sto bi rekao narod... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Redovno su forumasi i ne samo oni vec kompletno biracko telo SNS-a a kojih koliko vidim je pola Srbije manje-vise, bili casceni nazivima botine, sendvicari, i tome slicno. Ovaj pravoslavni forum godinama tolerise javno vredjanje pola zitelja Srbije. Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 13 минута, Bilbija рече Forum je odavno, godinama, politicki pristrasan , jos od 2012 i doilaska SNS-a na vlast. Od tada pa do pre neku nedelju ste redovno, administarcija foruma, dopustali sve vfrste uvreda na racun SNS-a , Vucica i svih redom iz vladajuce garniture a istom tretmanu su bili izlozeni i forumasi kojima nije smetao SNS i Vucic. A sada su forumasi iznenadjeni banovanjem doticnog Janka jer se do sada nije desavalo da banuju nekoga zato sto je vredjao politicke partije na vlasti. Nije problem u forumasima vec u administraciji koja je zbog neznanih razloga resila da okrene curak naopako, sto bi rekao narod... Форум никада није био политички пристрасан, форум је увек био оптуживан за разне врсте пристрасности. Дакле , за издају вере, екуменизам, папизам, да причамо верске бајке о брадатом дедици на небу и сл. Што је баби мило то јој се и снило. Форум је био и остаће отворен за све врсте дијалога, а то што људи имају различита мишљења и на основу тога покушавају да лепе непостојеће етикете, то говори о тим људима а не о сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 12 минута, Bilbija рече Redovno su forumasi i ne samo oni vec kompletno biracko telo SNS-a a kojih koliko vidim je pola Srbije manje-vise, bili casceni nazivima botine, sendvicari, i tome slicno. Ovaj pravoslavni forum godinama tolerise javno vredjanje pola zitelja Srbije. Željko, ti li si? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 1 минут, Justin Waters рече Željko, ti li si? Ja sam. Hadzi Vladimir Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 1 минут, Дејан рече Форум никада није био политички пристрасан, форум је увек био оптуживан за разне врсте пристрасности. Дакле , за издају вере, екуменизам, папизам, да причамо верске бајке о брадатом дедици на небу и сл. Што је баби мило то јој се и снило. Форум је био и остаће отворен за све врсте дијалога, а то што људи имају различита мишљења и на основу тога покушавају да лепе непостојеће етикете, то говори о тим људима а не о сајту. Evo, ako koza laze, rog ne laze. U zadnja 2 minuta sam nasao ove postove... O Premijeru Srbije: O Botovima: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Ako treba poptrazicu jos, ima ih na hiljade sa uvredama na racun i politicara na vlasti i njihovih biraca i forumasa koji ih simpatisu. na hiljade i hiljade ovakvih i slicnih postova koji su redoivno tolerisani.. Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 @Bilbija Што се не преселиш у Северну Кореју, него губиш време по Италији? Тамо нико неће смети да ти дира вољеног вођу florenntina and Avocado је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 A da vam ne pominjem admina Rakica koji je posvetio dobar deo vremena provedenog na forumu trudeci se zdusno da afirmise antivladine stavove deleci iskljucivo, ponavljam "iskljucivo", opozicione poglede na drzavu Srbiju, izabranu vlast, itd ... tako da se o nepristrasnoisti ne moze govoriti ni u sali. Milan Nikolic, Orion and Дејан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 13 минута, Bilbija рече Ja sam. Taman si tu da malo podgriješ političke teme, ako forum preživi. Ok ono podržavaš komunizam, branio si s neke pozicije i Miloševića...ali zašto Vučića? Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Evo jos malo nepristrasnih i finih komentara komentara... https://pouke.org/forum/index.php?/topic/52266-%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0/&do=findComment&comment=1835332 https://pouke.org/forum/index.php?/topic/52266-либерија-повукла-признање-косова/&do=findComment&comment=1835351 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 За сваки случај, кад год сте у недоумици да ли форум генерално има било какве политичке претензије премотајте до подножја странице и прочитајте напомену. Ово је битно: Цитат Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 21 минута, Bilbija рече Evo, ako koza laze, rog ne laze. U zadnja 2 minuta sam nasao ove postove... O Premijeru Srbije: O Botovima: Mi se trudimo da održimo slobodu govora, al sa našim narodom to završi kako završi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 пре 21 минута, Justin Waters рече Taman si tu da malo podgriješ političke teme, ako forum preživi. Ok ono podržavaš komunizam, branio si s neke pozicije i Miloševića...ali zašto Vučića? Ne podrzavam ja komunizam vec kada mi neki "libertarijanac" kaze kako su carine komunisticki pronalazak moram mu objasniti da Trump nije komunistan ali uvodi carine na Kinesku robu. A Vucica sto se tice njega napadaju ne zbog toga sto zelu u EU, sto dovodi strane investicije itd vec iskljucivo zbog toga sto je bio uz Milosevica kada se raspadala Jugoslavija. To je isti ideoloski blok od père 20 godina koji je nekada napadao M;ilosevica a danas Vucica. Onbi Vucica napadaju, ne zbog uspeha ili neuspeha u vodjenju Srbije vec iskljucivo iz ideoloskih razloga. A pored toga gledam i da im objasnim i da Milosevic nije bio komunista, ili ako je bio, bio je koliko i Milan Kucan, prvi predsednik demokratske Slovenije. Milosevic je uveo visestranacje u Srbiju i pobedjivao kao i Vucic danas, glasovima biraca ali porazeni su ga nazivali "diktatorom" podjednako kao sto danas tako nazivaju Vucica iako covek pobedjuje bez problema na slobodnim visestranackim izborima u demokratskoj Srbiji i cije izbore i njihovu validnostn niko ziv ne dovodi u pitanje. Zoran Đurović and Orion је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука