Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

10 minutes ago, Avocado said:

Ako pobedi na izborima onda je dobar?

Ma jok, dobar je jer

-nije poceo nijedan novi rat,

- umanjio je moc i vlast drzave i povecao slobodu ljudi,

- umanjio je poreze i regulacije,

-napravio je revolucionarne korake u spoljnoj politici praveci dijalog sa juznom\severnom korejom,

-napravio je reformu kazneno-popravnog sistema,

-smanjio prisustvo i kaubojisanje amerike u svetu,

-zastitio trziste rada od influksa ilegalnih migranata,

-uveo right to try pravo da se isprobaju eksperimentalni lekovi, radi na tome da se reformise patetni sistem i da se uvoze lekovi iz kanade da bi razbio farmaceutski monopol koji gura visoku cenu lekova u americi

- vadi zube na zivo "idiotima iz levice"

itd itd itd...

zato je dobar.

Jos kad bi skupio herca da legalizuje marihuanu, povuce sve trupe svuda do kraja termina i umanji coorporate welfare/ smanji federal spending.... e tu bi bio car... ali je previse ribica izgleda za to....

Подели на овим сајтовима

WWW.B92.NET

Čuveni film "Prohujalo s vihorom" koji, između ostalog, opisuje ropstvo i američki građanski rat, više ne može da se nađe na spisku filmova HBO Maks.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Juanito said:
WWW.B92.NET

Čuveni film "Prohujalo s vihorom" koji, između ostalog, opisuje ropstvo i američki građanski rat, više ne može da se nađe na spisku filmova HBO Maks.

Nista cudno, vidi sta su uradili sa statuom abrahama lincolna...

image.png.73db5e725369dd3e626a34eaffff64bb.png

Подели на овим сајтовима

Ljudi, nemojte se brinuti za američke crnce. Brinujte se za vaše Srbe, i za nacionalne manjine u Srbiji. Jer sve što pišu da crnci trpe u Americi, to i mi Srbi trpimo svaki dan ovde u dijaspori. I ne jedino mi Srbi, nego to je odnos generalno prema manjinama. Crnac sa istim kvalifikacija dva puta manje dobija posao? Blago njemu!! Kod nas je, koliko, 20, 30, 100 puta? U Evropi profitiramo jedino od boljeg socijalnog sistema koji jednako svi dobijaju. Inače su crnci bolje prihvaćeni od nas i od naše kulture, svejedno mi bili Srbi, Turci, Jevreji, Arapi, Poljaci, Rusi... I zbog toga imajte malo razumevanje sa mnom ako mi je malo dosadno to crnačko kukanje i kako smo svi mi rasisti prema njima a oni su toliko jadni.

A crnci Amerike igraju na rasnu kartu. Ovo priznaje i jedan deo levice. Nego liberalna internacionala sada mobiliše sve snage protiv Trump'a. Zato sad ova tema mora da bude aktualna ako ne i broj jedan skoro svuda na planeti.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Dragi said:

Jer sve što pišu da crnci trpe u Americi, to i mi Srbi trpimo svaki dan ovde u dijaspori.

Pa vratite se u Srbiju.... tu nece da trpite nikakvu diskriminaciju, ne mogu da se brinem za vas iz Srbije posto nemam glasacko pravo u tim drzavama a tamo ste dobrovoljno, niko vas ne drzi u robstvu.

Za americke crnce se brinem jedino jer se zloupotrebljavaju da se siri levicarski narativ svuda po svetu, rasizam, feminizam, kapitalizam losi bla bla truc... sve vise levicara veruje u to.

Mene vise brine sto Justa koji je srpski glasac misli da je kapitalizam los, i prica mi marksisticku propagandu o akumuliranju bogstva kao razlogu sto je neko uspesan a neko neuspesan....a to mu se upravo servira kao istina od strane americke levice, a sve sam manje siguran da on ima kognitivni kapacitet i znanje da uvodi da je to glupost...

Mislim to je Marx isto pricao za radnicku klasu, a onda kada je proslo vreme i imamo pregrst dokaza o socijalnoj mobilnosti sada to pricaju za crnce, cigane i ostle manjeni, posto su ekonomsku pricu oko radnicke klase i akumuliranog bogastva izgubili.

Stara komunjarska taktika.....

Подели на овим сајтовима

BIGLEAGUEPOLITICS.COM

They've seceded from the United States.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Hawk Newsome, Chairman of BLM's Greater New York chapter, says the black rights group is 'mobilizing' its base, he exclusively...

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

BIGLEAGUEPOLITICS.COM

Big Brother does not want these "hate facts" disseminated.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Аух лебац ти! confused1

SRBIN.INFO

Филмски класик "Прохујало са вихором" скинут је са понуде стриминг сервиса ХБО Макс.

А сад видех и ово:

image.png.b454fa10700c18a431e758c4318f93c6.png

Измењено од gavrosaurus
Додатна вест
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Inace za crne imigrante. Crni imigranti zaradjuju 30 % vise nego native black, sto je skoro jednako sa belcima.
Mada se i oba clanka i dalje pravda neuspeh crne native populacije rasizmom.... jebiga najteze je reci ljudima - sami ste krivi jer ste neuspesni ... to nije bas popularno od strane uticajnih fugura da pricaju, posebno ne od strane politicara ako 'oce glasove. ....

Pa kad emigriraju uglavnom oni natprosečni.

Ostaju svi trutovi i svi oni koji profitiraju od korupcije na ovaj ili onaj način a odlaze oni sposobniji, borbeniji a koji ne mogu da ostvare svoje potencijale u domovini zbog korupcije i tiranije mediokriteta.

Isto kao u Srbiji.

Poznati srpski emigranti: Tesla i Pupin.

Srbija: rupa Evrope.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, haveaniceday said:

Pa bas to ne svidjau mi se rezultati neceg jer ne mogu da vidim metod kako je radjeno...

http://publicmind.fdu.edu/2012/confirmed/

2 hours ago, haveaniceday said:

Avokado... znamo se 10 godina.. u debati nisi stao na stranu konzervativaca ni jednom da sam ja video.... De molim te, pokazi mi 2 slucajeva gde si na strani "republikanaca" u nekom pitanju.

Pa ja uvek stojim na svojoj strani... sa republikancima se uglavnom poklapam sa tim da je komunizam sranje i da je manje vlasti, regulacija i sl. bolje nego više...

Upravo i u ovoj diskusiji ne stojim ni na jednoj strani... pojedini republikanci se prave kao da u Americi ne postoji ozbiljan problem sa rasizmom... pojedine demokrate se prave kao da je rasizam jedini i isključivi razlog za sve loše u vezi sa crncima... i jedni i drugi su puni govana...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Avocado said:

Pa ja uvek stojim na svojoj strani... sa republikancima se uglavnom poklapam sa tim da je komunizam sranje i da je manje vlasti, regulacija i sl. bolje nego više...

Upravo i u ovoj diskusiji ne stojim ni na jednoj strani... pojedini republikanci se prave kao da u Americi ne postoji ozbiljan problem sa rasizmom... pojedine demokrate se prave kao da je rasizam jedini i isključivi razlog za sve loše u vezi sa crncima... i jedni i drugi su puni govana...

p.s. biće da si i za te prethodne diskusije istripovao da ako se ne slažem sa tobom, da automatski podržavam demokrate ili šta god... što je naravno samo tvoj problem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...