Jump to content

Полиција туче младића приведеног током полицијског часа - видео

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, draganzzz рече

Овај дечко има 45 година

:))

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Није смешно, на снимку се лепо види како му овај момак говори " што ме бијеш рукавицама, кашљао си малопре" јавља Н1.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Људи, ствари нису црно-беле,  то сам желео да истакнем.

А свако ко је прекорачио овлашћења треба и хоће сносити последице!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, draganzzz рече

Овај дечко има 45 година

lepo je cuti da sam jos uvek decko :)) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Благовесник  Не битно што се не слажемо око овога. Извињавам се ако сам вас изнервирао или на било који начин пореметио. Праштајте и Бог вам добро дао.

Подели на овим сајтовима

Bije nemocnog, slabasnog, mozda i porocnog. A kad se pojaave batice , graadski mafosi, cute i plase ih se. :/ Pojedini... Licno prisustvovao takvim primerima. Kao sto Ducic kaza, za odela i uniforme, ne cine coveka. Boj bije srce u junaka ! ??

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Zbog decenija komunizma dobar deo Srba dan danas ima "stokholmski sindrom", nekakav mazohisticki odnos prema drzavi i vlasti...

Secam se kao klinac kad sam slusao ove starije kako pricaju o zatvaranju, maltretiranju i egzekucijama "nepodobnih" kao da je u pitanju najnormalnija stvar na svetu, pranje zuba. Pa mi bilo cudno kako je moguce da su ljudi toliko okoreli u dusi. Nesto sa njima ozbiljno nije bilo u redu.

A odjeci toga traju evo do danas. Tuga.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

kako je moguce da su ljudi toliko okoreli u dusi.

@Grizzly Adams  - Niko nije kriv. U ratu se koristi oruzje da se pobedi protivnik. 

On 11.4.2020. at 21:40, Благовесник рече

Ко је теби испрао толико мозак да и бацање атомских бомби на цивиле оправдаваш... 

Подели на овим сајтовима

Толико о томе.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Благовесник said:

No comment!

Господин га пита 4 пута! - Kako se зове? - Kako se зове? ...

Па опет - Како му је име? ...

Правила поступања су и то предвидела. Одведеш га у станицу и држиш га док му не утврдиш идентитет. Ако је пијан или дрогиран, онда му узмеш узорак и оставиш га да се кисели 12 сати.

Нигде не пише да треба да га бијеш зато што те не поштује. А то јесте проблем већине оваквих. Оће да уз униформу аутоматски стекне страхопоштовање, а то често не бива, и онда комплексаш крене да бије.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Благовесник said:

U ratu se koristi oruzje da se pobedi protivnik. 

Ко овде ратује против кога? Милиција против сопственог народа? Болесни остаци комунизма који одбијају да се цивилизују ратују против истих оних правила која су донели под притиском али без жеље да их примењују? 

Овде нема рата. Ово је само иживљавање. Ако те је напао, брани се, онеспособи га, али везаног и онеспособљеног човека не бије човек, него нешто што баш и није пристојно да се изговори овде на форуму.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Ко овде ратује против кога? Милиција против сопственог народа? Болесни остаци комунизма који одбијају да се цивилизују ратују против истих оних правила која су донели под притиском али без жеље да их примењују? 

Овде нема рата. Ово је само иживљавање. Ако те је напао, брани се, онеспособи га, али везаног и онеспособљеног човека не бије човек, него нешто што баш и није пристојно да се изговори овде на форуму.

I to jednom hrišćaninu mora da se objašnjava... O tempora, o mores!

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече

O tempora, o mores!

o oceanes 

i sve drugo

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...