Jump to content

Полиција туче младића приведеног током полицијског часа - видео

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Благовесник рече

Ниси глув? 

??????

Nisam a u kom kontekstu je ovo pitanje?

Ajde bre Veljo, bio si cool lik, sta bi sada?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Благовесник рече

У сваком случају,  то ће се све додатно испитати, а и министар је лепо рекао да ће тражити лично од унутрашње контроле да детаљно испита о чему је реч. 

Što da se ispita kad kažeš da i treba mlatiti uhapšene osobe?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

??????

Nisam a u kom kontekstu je ovo pitanje?

Ajde bre Veljo, bio si cool lik, sta bi sada?

Ма у реду, али да полиција није мало грубља за време ванредних ситуација или на пример када су биле поплаве... У таквим ситуацијама разбојништва и криминал се страшно размаше. Стога, ИМАЈМО РАЗУМЕВАЊА за нашу полицију!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Благовесник рече

Стога, ИМАЈМО РАЗУМЕВАЊА за нашу полицију!

Nemajmo razumevanja za nasilje i kršenje zakona od strane onih koji treba da ga čuvaju!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Благовесник рече

Ма у реду, али да полиција није мало грубља за време ванредних ситуација или на пример када су биле поплаве... У таквим ситуацијама разбојништва и криминал се страшно размаше. Стога, ИМАЈМО РАЗУМЕВАЊА за нашу полицију!

I cunt believe!?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Благовесник  Без обзира шта је човек урадио ( а можда није учини никакво криминално дело како сте ви предпоставили) немају права да га везаног шамарају. Савладан, ухапшен у колима је везан. Довољно је да га одведу у станицу а не да шамарају човека без обзира шта је учинио.

Немам разумевања за људе који се над другима иживљавају. Нек им Бог да покајања и просветљења.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Благовесник рече

ИМАЈМО РАЗУМЕВАЊА за нашу полицију!

Имам. Упознао сам дивне полицајце и за време овог вандредног стања било је полицајаца који су се показали као прави хришћани.

Овај који шамара је показао иживљавање.

Подели на овим сајтовима

Имам  пријатеља у МУП-у и знам са чиме се полиција све суочава, они потпуно разумеју овог полицајца... Можда се нисам најсрећније изразио са - Да, па шта?  Ок. Извињавам се Министар је то боље рекао, биће процесуиран да се утврди мера прекорачења овлашћења. Али такође и овај што је приведен, у шта не сумњам да има дебели досије!  :D Не може да се сети имена, освежиће му се памћење

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Благовесник рече

Не може да се сети имена, освежиће му се памћење, у то не сумњам.

Ovo ti je još gore od onog "pa šta"...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Благовесник рече

Имам  пријатеља у МУП-у и знам са чиме се полиција све суочава, они потпуно разумеју овог полицајца... Можда се нисам најсрећније изразио са - Да, па шта?  Ок. Извињавам се Министар је то боље рекао, биће процесуиран да се утврди мера прекорачења овлашћења. Али такође и овај што је приведен, у шта не сумњам да има дебели досије!  :D Не може да се сети имена, освежиће му се памћење

А шта би онда требали да учине некоме ко је убио некога? Да му пресуде? Немојте молим вас. Заиста вас не разумем. 

Имају ли сви шансу за поправак, преваспитање, покајање?

Не кажем да полиција не треба да се брани или да не штити грађане (а често их не штити) нити да се понашају као девојчице само као људи.

Иживљавање је срамота.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Драшко рече

?????? Nisam a u kom kontekstu je ovo pitanje?

Па онда чујеш да га лепо пита за име, а он одбија да сарађује! Док нисам указао на то,  нико то није помињао и то ме је иритирало.  Сектор унутрашње контроле Д Е Т А Љ Н О  ће испитати поступање полицијског службеника. Но, још једном, полицајци често подвлаче, да ако дође до брзог признања, што се каже, на лицу места,  људи, пола посла је завршено! Треба и то  имати у виду. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Благовесник рече

Па онда чујеш да га лепо пита за име, а он одбија да сарађује! 

Како се зовеш? Шамар после пола секунда. Како се зовеш. Шамар после пола секунда...баш лепо постваља питање.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Благовесник рече

Čuješ ti ovo: "Imam prijatelja u MUP-u..." i on ti referiše sva dešavanja? 0703_read
Na osnovu priče prijatelja iz MUP-a, opravdano ti je maltretiranje ovog privedenog lica, a krivicu mu samo nagađaš? Evo ne znam šta bih rekla... 
Imam ja jedno što rodih i školovah, pa mi ne referiše i ne iznosi informacije šta mu se sve dešava na poslu. Negdje mislim da im nije dozvoljeno iznositi  i dijeliti tako nešto.
Jedno je sigurno, to što smo vidjeli je prekoračenje ovlašćenja. Savladali su ga, vezali, ubacili u auto, i ne postoji razlog da ga policija maltretira na onaj način.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...