Jump to content

Полиција туче младића приведеног током полицијског часа - видео

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дечко је добио инструкције од свог шефа Ђиласа да намерно провоцира органе реда да би изазвао овакву реакцију. И урушио поверење грађана у институције.

На срећу, овај план оних који Србији не мисле добро је откривен на време. Грађани Србије добро знају ко се у овој светској кризи сваког дана бори за њих, а ко цело време проводи у ексклузивним ресторанима и вози се џиповима од пар стотина хиљада евра.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Grizzly Adams рече

Gde sam ja to bilo sta "opravdavao"?  

Немој тако, стани иза свог става, а твој став је да за атомске бомбе које је Америка бацила на јапанске цивиле, није крива тј. још горе - Нико није крив.

Срамота. И још спочитаваш и судиш како смо ми већином народ окорео у души, држиш нам буквицу о емпатији.  Ма ајде...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Just now, Благовесник said:

Немој тако, стани иза свог става, а твој став је да за атомске бомбе које је Америка бацила на јапанске цивиле, није крива тј. још горе - Нико није крив.

Срамота. И још спочитаваш и судиш како смо ми већином народ окорео у души, држиш нам буквицу о емпатији.  Ма ајде...

Odgovorio sam ti na drugoj temi.

A kakve veze ima atomska bomba sa policijom koja zlostavlja gradjane nemam pojma.

Da si potegao Gestapo pa bi mi bila jasna analogija.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Desiderius Erasmus рече

I to jednom hrišćaninu mora da se objašnjava... O tempora, o mores!

Који су начини изнуђивања признања и то на терену,   за признање имена особе саучесника и слично, ово није ништа. И сад се сви нешто снебивају. Ем је направио прекршај и питање је шта је још радио, то не видите на снимку, и поред свега, одбија да каже како се зове и како му је име (не његово име, него пајтоса)... И ви сад ту као жалите због пар шамара, као да је у питању неко невин?  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Odgovorio sam ti na drugoj temi.

Ниси. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

kakve veze ima atomska bomba sa policijom koja zlostavlja gradjane nemam pojma.

Зато што је оно за жаљење и осуду, а не ово. Али не, ти агресију нуклеарним ударима на невине цивиле оправда (цитирам те - Нико није крив), а овде си запео на човека као зла краста :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Благовесник said:

Који су начини изнуђивања признања и то на терену,   за признање имена особе саучесника и слично, ово није ништа. И сад се сви нешто снебивају. Ем је направио прекршај и питање је шта је још радио, то не видите на снимку, и поред свега, одбија да каже како се зове и како му је име (не његово име, него пајтоса)... И ви сад ту као жалите због пар шамара, као да је у питању неко невин?  

Nema nikakve veze da li je "nevin".

Svako je "nevin" dok ne izadje na sud i tamo se dokaze da je kriv pa se osudi. Nije posao policije da mu presudi i da ga kaznjava. Njihovo je samo da ga privedu.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Благовесник said:

Зато што је оно за жаљење и осуду, а не ово. Али не, ти агресију нуклеарним ударима на невине цивиле оправда (цитирам те - Нико није крив), а овде си запео на човека као зла краста :D

Pa vidi, malo mi je cudno da neko ko se predstavlja kao "teolog", pa jos kao "Blagovesnik" ne razume temeljne norme hriscanske civilizacije...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Био си  ти врло јасан:

Подели на овим сајтовима

Врло "хришћански"!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, GeniusAtWork рече

Због непоштовања упутства службеног лица приликом идентификације, вирус је приведен у најближу полицијску станицу где му је одређен притвор. У току дана биће му одређен термин суђења преко скајпа.

Па кад га још и наше судство детаљно испита, знаћемо све о корони. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...