Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

Ja sam sanjala žabu koja skače visoko. Ružna kao i svaka druga žaba, samo još veća i tamnija. Odustajem od generalnog sređivanja garaže danas jer je ta žaba u mom snu izašla odatle. To je sve zbog toga što je neko na temi "Naše fotografije dana" okačio fotke te životinje koje se plašim. I sada je taj neko kriv što ću danas prati tepihe umesto da sređujem alat. A o tome taj neko ni ne sluti. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bojan* рече

Bolje da Jestiru nisam ništa ni pitao, izgleda da se sad i ona distancirala od mene. :stadaradim:

Hej... nisi sam :stidljiv:
"Nadam se, ako si tamo negdje i čitaš ovo, da znaš da je istina da sam ovdje i da sam čudna kao i ti."
premudra, Frida Kahlo
.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milica Bajic рече

@Дуња Jaoj znam Duki, to je ona Jankova žaba, zamalo i ja da je sanjam, jedva sam se izvukla :))

Janko, je l'? Cenim da je spavao k'o pored Morave, ni traga od podočnjaka i izbezumljenosti. Eno ga, voza bajs po nekim kiseonicima, rumene mu se obrazi, oči cakle, mišići kao strune. To što ja delujem kao da idem sa fronta nikom ništa. Ko mi kriv. Dobro se ti izvuče, inače bismo danas lelujale obe. Čupaj me danas ako mi opadne koncentracija ovde. Dešava se, čak i najboljima. :)))

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Дуња рече

Ja sam sanjala žabu koja skače visoko. Ružna kao i svaka druga žaba, samo još veća i tamnija. Odustajem od generalnog sređivanja garaže danas jer je ta žaba u mom snu izašla odatle. To je sve zbog toga što je neko na temi "Naše fotografije dana" okačio fotke te životinje koje se plašim. I sada je taj neko kriv što ću danas prati tepihe umesto da sređujem alat. A o tome taj neko ni ne sluti. 

Podsetila si me na jedan divan poklon- teme  sa početka forumašenja, od divne članice....:1405_love:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milica Bajic рече

E, baš me interesuje od čega li smo bežali i što? Ali vidim da nam nije uopšte bilo loše i to me posebno raduje, znači dobar znak. Cool. ?

Hahaha , nemam pojma odma ja to zaboravim sve. Znam da bese beganje opasno. :D :D

Dok ja ustanem , dok se razmandam , pa kafica jaka , pa neka rakijica. Sve je zaboravljenoooooo. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bojan* рече

Žene se od mene ceo život distanciraju i socijalno i fizički, tako da me ove mere protiv širenja virusa uopšte ne pogađaju. Isto mi kao i pre njih.

Ovde na forumu isto. Možda čak i gore.

Ne bih rekao Boki. Ti na ovom forumu privlačiš najveću pažnju žena. Veću čak i od mene. To što su one ponekad "grube" prema tebi samo znači da si im drag. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Broken рече

Ne bih rekao Boki. Ti na ovom forumu privlačiš najveću pažnju žena. Veću čak i od mene. To što su one ponekad "grube" prema tebi samo znači da si im drag. :)

Istina, sve što si rekao... :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Ko umije njemu dvije ;)

Dan kada Broken postao ljubomoran i razotkrio veliku istinu ???

To mu dođe kao pink- niko ga ne želi,  a svima privlači pažnju?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Feniks. рече

Dan kada Broken postao ljubomoran i razotkrio veliku istinu ???

Не, не осети се овде љубомора. Напротив. Драго ми је због Бокија. Могу да будем љубоморан само на оне који су лепши од мене, зато не знам тај осећај. Једино онај Аквамен ... он ми прави проблем. Нелагодно ми је да га гледам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Могу да будем љубоморан само на оне који су лепши од мене, зато не знам тај осећај. 

O sujeto, Broken ti je ime...  7896634

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ayla рече

O sujeto, Broken ti je ime...  7896634

Не претеруј. Ја никада нисам изјавио да сам савршен или слично. Био сам пре неки дан на телевизији у ударном термину, н аДневнику. Ужарио ми се мобилни од силних порука људи који су ме гледали а ја чак нисам ни хтео д акажем да ћу бити на ТВ...чак ни породици. Јел'то сујета ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...