Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Просечан србенда ,  свештеници ће имати посебне дозволе за кретање...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

У осталом, да парафразирамо сведочанстава и виђења Светих угодника Божјих,  места која су у цркви (храму) оправдано празна, Свети анђели помазују тј. благослов примају оправдано одсутни, бивајући на тај начин и они и Духу  Светом присутни на Светој Литургији...  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Не знам, нисам члан ни једне странке!

Подели на овим сајтовима

@Благовесник је ли то проверено у вези дозвола и зашто онда свештеници немају дозволу да оду до храма и да служе или да причешћују народ?

Подели на овим сајтовима

У процесу...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Просечан србенда рече

Дај Боже да имају

Данас сам разговарао са једним пријатељем. Свратио сам до цркве у којој он ради као црквењак. Да, свештеници су добили дозволу за кретање и исто тако имају право да дају потврду црквењаку који ће моћи од 08.00 до 12.00 часова да буде на радном месту, тј у цркви. Мени је жао што се све ово дешава пред најрадоснији хришћански празник. Значи Литургије ће се ипак служити, али, Бог допусти велику епитимију за нас народ.. Кад погледам какви смо овде на форуму понекад, а камоли вани, да кажем у стварности. Власт и већина народа, а и ми који смо при вери падамо често, па не схватамо сви заједно да када би смо се окренули Богу нико нам ништа не би могао. Тако да.., а и лепо рече Господ да нема ништа тајно што се Једнога Дана неће разоткрити и бити јавно.. Нека, нека, даће Бог да издржи народ и ову невољу и да из свега изађемо јачи, али, уз Њега.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, ana čarnojević рече

Ево ти си теолог кажи, да ли постоји Црква без евхаристије?. 

Зар не морамо изнова да се сједињујемо са Богом и једни са другима на литургији  да би Црква постојала? 

Колико траје дејство причешћа, има ли нека лиценца, упутство за употребу, рок трајања? Две недеље, три, пет...? 

Или мора изнова и изнова... На нечију жалост. Најбоље пар пута годишње и блеја. 

Do juče su se rugali Artemiju za dva puta godišnje. Danas su postali artemiti. Ljudi bez kičme. Kad kažu "stručnjaci" a potvrdi Dioklecijan, biće oni šta oćeš...

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, ana čarnojević рече

Зар не морамо изнова да се сједињујемо са Богом и једни са другима на литургији  да би Црква постојала? 

Колико траје дејство причешћа, има ли нека лиценца, упутство за употребу, рок трајања? Две недеље, три, пет...? 

Или мора изнова и изнова... На нечију жалост. Најбоље пар пута годишње и блеја. 

Све мислим да се ова ситуација не дешава случајно у недељу свете Марије Египћанке. :)

Ако човек има чежњу за Христом која се задовољава у причешћу а не може да је задовољи због ове ситуације, ја да сам на месту тог човека био бих срећан јер је то доказ да је човек Жив. Смири се, моли се, проћи ће и ово. Зна Бог твоју жељу. Не мислим овде на тебе него уопште. Еј, па Христос нам је Господ а не неки крути небески правник. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragisa рече

slušaj banditu, ova cela gnusoba od jutros je krenula tvojim povraćanjem i izlivanjem tvog besa ovde na forumu u tvom "lepom" maniru:

12:smeha::))12:smeha: Оплаках, неко да Инквизитора стави на његово место!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

12:smeha::))12:smeha: Оплаках, неко да Инквизитора стави на његово место!

Ti lažiučitelju da ćutiš. Nemaš čemu da se smeješ. U Belorusiji i Bugarskoj liturgije nisu zabranjene. Tako da ovi Dioklecijanovi projekti koje podržavaš od srca neće uspeti. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ivan Marković рече

Kod nekog od nas dvojice da. Ali to nisam ja. Svoje bračne dužnosti izvršnih danas.

Blago tebi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Broken said:

Све мислим да се ова ситуација не дешава случајно у недељу свете Марије Египћанке. :)

Ако човек има чежњу за Христом која се задовољава у причешћу а не може да је задовољи због ове ситуације, ја да сам на месту тог човека био бих срећан јер је то доказ да је човек Жив. Смири се, моли се, проћи ће и ово. Зна Бог твоју жељу. Не мислим овде на тебе него уопште. Еј, па Христос нам је Господ а не неки крути небески правник. :)

Da li to zagovaraš pričest željom ili duhovnu pričest.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Blago tebi

Eto vidiš. Kad bi sekulibani (sekularistički talibani) malo vodili ljubav, ne bi dobili izliv vučićitisa u mozak, ko mučeni Zoran kad nam objašnjava šta "Država" mora da uradi. Da ga dr Kon blagoslovi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...