Jump to content

НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ у центру Београда због миграната (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Bokisd рече

(povrede neke)

(значи на тенис је мислио...где ја одлутах на другу страну...а Ћирко, закржљао си, свакаве помисли ти промичу кроз капију умну, ваља молитву појачати...опустио си се Ћирко...оптужи права-здрава човека за своје слабости...цццц)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 996
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Ćiriličar рече

(значи на тенис је мислио...где ја одлутах на другу страну...а Ћирко, закржљао си, свакаве помисли ти промичу кроз капију умну, ваља молитву појачати...опустио си се Ћирко...оптужи права-здрава човека за своје слабости...цццц)

u istom smo sosu .....:w9k3k6:

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar , да ли имаш неке везе са @Ћириличар ?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Благовесник Ne....zaista.

Pre par meseci sam se registorovao, ne sećam se sad, ali verovatno nisam mogao ćirilicom napisati pseudonim pa sam latinicom....jer se neko pre registrovao. A nemam  ni drugih naloga.

Ako sam "zasenio" čoveka, ili povredio autorska prava :) nije problem meni da me admini tamo preimenuju u nešto...će nađem(o).

Подели на овим сајтовима

Хмм... ОK!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Благовесник Sad sam gledao profil, od 2012. do '18. je bio tu...mrzi me da gledam teme...nisam taj...

Da ja tebe pitam, ovde je na jednom komentaru neko....ne secam se, pročitah negde  "bivši Ćiriličar" ili sam video na profilu kod nekoga.

O čemu se radi, reci?

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Благовесник рече

@Ćiriličar , да ли имаш неке везе са @Ћириличар ?

брат Ћирко има кризу идентитета ? ... без шале сада ја нисам ни провалио да постоје 2 .... :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Šta ima momci? Jel vas i dalje zlostavljaju migranti?

Prodaju lošu gudru na obalama Rajne?

Sudeći po ovoj pesmi, prestaće sve to kada nađete sebi devojku.

сад почели да ваљају гудру у парку изнад зелењака, ал неће још дуго, направићемо сапуне од њих. мора да перемо руке сваки дан, превентива за корона вирус... 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Предраг М рече

сад почели да ваљају гудру у парку изнад зелењака, ал неће још дуго, направићемо сапуне од њих. мора да перемо руке сваки дан, превентива за корона вирус... 

Preventiva je rakija danas neki doca pričao u jutarnjem programu.

Al videlo se da su ovi drugi u studiju nastojali da ga "isprave". Što je bilo veoma mudro jer znajući naš narod izbila bi pandemija alkoholizma u Srbiji sa pratećim socijalnim patologijama što bi nanelo daleko veću štetu od korone.

34491-0w470h470_Corona_Extra_Mexican_Blonde_Beer.jpg.137dda48074ddecf80d1f04928f90b39.jpg

Nego, kako to da ti pokrivaš i Zelenjak i Rajnu?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече

@Благовесник Ne....zaista.

Pre par meseci sam se registorovao, ne sećam se sad, ali verovatno nisam mogao ćirilicom napisati pseudonim pa sam latinicom....jer se neko pre registrovao. A nemam  ni drugih naloga.

Ako sam "zasenio" čoveka, ili povredio autorska prava :) nije problem meni da me admini tamo preimenuju u nešto...će nađem(o).

Био је Ћириличар доста дуго, исто из Републике Српске, а познавалац историје... можда грешим, мислим да је студент био, али дефинитивно млађа генерација, сјајан и паметан лик. И ја сам за тебе мислио да си он, само није нешто штимало, јер пишеш доста оштрије и често пишеш из искуства. Тек на оној теми коју си отворио "Лажна историја Срба" сам сконтао да сте две особе :)

Подели на овим сајтовима

сад озбиљније питање: зашто се тек последњих дана дигла фрка око миграната и насиља које они изазивају? одједном сви брује и брину о Дамњановим народним патролама а пре годину две је исте патроле организовао и Сима ганци па никакве медијске пажње ту није било. Сада су поједини портали и друштвене мреже затрпани вестима о тим патролама и нападима миграната... ни патроле ни напади уствари нису нешто ново што је почело да се дешава али сада је одједном постало актуелно.... 

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Ćiriličar рече

@Благовесник Sad sam gledao profil, od 2012. do '18. je bio tu...mrzi me da gledam teme...nisam taj...

Da ja tebe pitam, ovde je na jednom komentaru neko....ne secam se, pročitah negde  "bivši Ćiriličar" ili sam video na profilu kod nekoga.

O čemu se radi, reci?

Био је корисник са ником Ћириличар (ћириличним), из неког разлога је баталио тај профил и отворио нови:

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/29639-срндаћ/

Вероватно си то код њега видео.

Подели на овим сајтовима

@Предраг М Ja sam pisao onako iz ličnog ugla....posle sam se presabrao, Zlatanović je ok lik, ali nije po meni nešto pa dubok u sagledavanju stvari....ovde bi mogla biti politička pozadina, ali ne vidim ko bi mogao biti iza.

Jer od vl. Maksima, preko Vučića i drugosrbijanaca, i levi i desni i ovi i oni su za migrante...jedini Radulović nije.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Tumaralo. рече

Preventiva je rakija danas neki doca pričao u jutarnjem programu.

Al videlo se da su ovi drugi u studiju nastojali da ga "isprave". Što je bilo veoma mudro jer znajući naš narod izbila bi pandemija alkoholizma u Srbiji sa pratećim socijalnim patologijama što bi nanelo daleko veću štetu od korone.

34491-0w470h470_Corona_Extra_Mexican_Blonde_Beer.jpg.137dda48074ddecf80d1f04928f90b39.jpg

Nego, kako to da ti pokrivaš i Zelenjak i Rajnu?

међ десно оријентисаним србљима ракија и бели лук су древни, универзални лек који штити пре свега од левичарења ... а корона је мала маца, то је безопасно за нашу крв... 

претпостављам да си хтео да питаш како се то ја крећем око Рајне и око зелењака? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...